Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΣΠΑΚΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!

ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΧΑ ΞΥΛΙΑΣΕΙ Κ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΠΙΤΙ!ΟΠΟΤΕ ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΟΥΝΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΣ!!! :lol:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΙΚΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΧΑΡΕΣ ΣΟΥ!!!!ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑΒΑΨΩ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΦΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΩ Κ ΤΑ ΜΑΝΟ :lol::lol::lol::lol: ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΧΑ ΞΥΛΙΑΣΕΙ Κ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΠΙΤΙ!ΟΠΟΤΕ ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΟΥΝΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΣ!!!

Α τοτε δεν εχω παραπονο...Μια χαρα ειμαι αν εξαιρεσουμε το κρυο :)

Δημοσίευση

καλοριζικοοοοοοοοο!!!!βρε κουτσομπολες ποτε γραψατε 4 σελιδες??? :shock::shock::lol: δεν προλαβα να τα διαβασω ολα!!!τι κανετε???

περαστικα σε οσες ειναι αρρωστουλες!

σημερα λεω να ξεκινησω να φτιαχνω ενα παζλ 1000 κομματιων!!εχω λυσσαξει!! :lol::lol:

θα με βοηθησει κ ο σπυρος φυσικα,γιατι θα με παρει κανα εξαμηνο!!! :lol:

λενα μου να σας ζησει το αντρακι σας!!!!καλη λοχεια κ περιμενουμε να μοπεις γρηγορα να μας πεις νεακια!!!! :D

Δημοσίευση

αγαπημενη χαρας την υπομονη σου ο νικος με το πατερα μου καθονται κ φτιαχνουν εγω ουτε ενα κομματι δεν βαζω...

εμενα μάρεσουν κατι παιδικα που ειναι μεγαλα κομματια κ λιγα :D:D

Δημοσίευση

Λενα να σας ζησει περιμενουμε νεα.

καλοριζικοοοοοοοοο!!!!βρε κουτσομπολες ποτε γραψατε 4 σελιδες??? δεν προλαβα να τα διαβασω ολα!!!τι κανετε???

περαστικα σε οσες ειναι αρρωστουλες!

Καλως την το μνμ σου το πήρα αλλα δεν μπηκα ακομη να σε βρω μαλλον αυριο

η φωτο σου με τα τρια παιδια σου μου αρεσει πολυ ειδικα εσυ που φαινεσαι τοσο ευτυχισμενη :D

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑΑΑΑ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ!Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΦΑΙΝΕΣΕ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΥΧΟΜΕ!!!

ΜΑ ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ;;Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ;;;ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ

ΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

με κολακευετε βρε κοριτσια κ θα το παρω πανω μου!!! :lol::lol::lol:

ααα βικυυ εγω τρελαινομαι για παζλ!!!!εχω κατι μερες που λυνω με τον νικολα παζλ με 70-100 κομματια κ τωρα εχω κανει ολοκληρο χωρο στο τραπεζι του σαλονιου ν'απλωσω το δικο μου!!!με κολασε!!!!εχω λυσει με τον σπυρο κ μια ξαδερφη του παζλ με 2.500 κομματια!!!εγω με λιγη βοηθεια α['τον σπυρο ενα παζλ 1.500 κ τωρα παμε για 1000!!!ολο κ κατεβαινουμε!!!σαν μυρμηγκια ειναι τα κομματια!!!!εχω κ στραβομαρα!!ωραια θα περασουμε!!!οταν πρωωωταααα ο θεος το τελειωσω,που θ'αργησω νομιζω,θα βαλω φωτο!!χιχι!!!κ ο σπυρο μου τρελαινεται για παζλ!!!αλλα ετσι κ μας πιασει η βαρεμαρα,μπορει να το αφησουμε στη μεση κ κανα διμηνο!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Το πηρα το μνμ σου θα ψαξω να σε βρω :)

Αντριαννα χαρας στην υπομονη σου εγω με τα παζλ δεν τα παω και πολυ καλα.

Εκανα τον καφε μου και ναι επιτελους σιγα-σιγα αρχχισε και το στρωνει εδω οποτε το βραδυ που θα πεσει και αλλο η θερμοκρασια λογικα κατι θα γινει :D

Οπως βλεπετε δεν χανω την ελπιδα μου

Αντε αλλη 1,5ωρα και σχολάω :roll:

Δημοσίευση

Καλοριζικο το καινουριο θεματακι μας Τρελοκοριτσα!!!! :D

Μπηκα σημερα πρωτα στο τρενακι και εβγαλα τα ματια μου να τις διαβασω και μπαινω κι εδω και δε πατε πισω!!!!! Με εστραβωσατε σημερα την ερμη!!!! @-):lol:

Πως πατε οι αρρωστουλες;;;Βικακι ο βηχας;;;

Ανδριανα κι εγω τρελαινομαι για μεγαλα παζλ!!!!Εχω φτιαξει 2 των 2000κομ φανταστικα και τα εχω κορνιζαρει! ;) Αλλα πολυ ακριβο χομπι ρε παιδια...150 ευρω καθε φορα για το κορνιζομα κι αλλα 50 τουλαχιστον τα παζλ με το μακετοχαρτο τη κολλα κτλ... :?

Το Λενακι μας γεννησε μαλλον ε;;;; Αχ να της ζησει ο κουκλος της και να τον καμαρωνει παντα!!! :x Ελπιζω να καταφερει να μπει συντομα να μας πει νεα! :P

Βικουλινι ναι με καισαρικη αλλα δε ξερω γιατι...κι οντως αυτο με το κατουρημα!!!!!! :lol::lol::lol: Ποσες φορες τη πατησα με τον Αλεξ!!!!! :lol::lol::lol:

Ωχ μαλλον ξυπνησε ο μαγκας!!!! φιλακια σε ολες!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...