Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ειναι και ο δικός μου πολύ χάλια με το βράσιμο, ο κακομοίρης. Σημερα θα τον παω πάλι στον παιδίατρο. Κάθε εβδομάδα εκει είμαστε :shock::shock: . Ποιο σιρόπι του έδωσες για να του το πω μπας και μας το δώσει κι εμάς;;;

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΙΑΡΕΣ !!!!!! :D ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟ!!!!ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ ΕΥΧΟΜΕ!!!ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Κ ΠΑΛΙ!!

ΒΙΚΑΡΑ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΕΛΙΚΑ;;

ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΥΡΗΣΑΜΕ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ...Ε ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΘΗΚΑ...Κ ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΚΟΜΑ!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ!!!!! :lol:

ΤΙ ΝΕΑ;;;

Δημοσίευση

Εγώ πάλι μπορώ να πω ότι λόγω των ιώσεων....κοιμηθήκαμε πολύ!!!!

Βασικά το βράδυ όχι, όλη την ώρα ....ανα 2ωρο περίπου ξυπνάγαμε....αλλά το πρωινό το ευχαριστηθήκαμε!!!!

Μιλάμε είχα χρόνια να σηκωθώ από το κρεαβάτι 11:00 π.μ!!!!!! :shock:

Δημοσίευση

καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

φλωριαννα ωραιος τιτλος μας παει :D:D:D:D

ρια καλωςηρθες κ παλι ελπιζουμε να μεινεις

βασω πως παει το χιονι???

βικακυ καλο εγινε το φαγητο αλλα για ολο το χαμο που εγινε στη κ0ουζινα δεν αξιζε καλα εκανες κ πηγες βολτουλα χρειαζετε

ελισα τι κανεις???

ασπακι κ γω πολυ υπνο το χα αναγκη

τελικα κοριτσια σιδερωσα εβαλα αλλα 2 πλυντηρια αχ ποτε δεν τελειωνουν ελεος τα νευρα μου :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

ΑΑ ρε Ασπάκι και εγώ δε θυμάμαι κάν ποτε ήταν η τελευταία φορά που ξύπνησα αργά. Αφού να φανταστείς όταν κοιμάται ο μικρός και αργεί να ξυπνήσει εγώ σηκώνομαι και κάνω δουλειές για να έχω ησυχία.

Δημοσίευση

11;;;ΑΧ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟΥ!!ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ!!! :lol::lol::lol:

ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ 2 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Κ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ 2 :shock::shock: ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΠΑΛΙ!Κ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ..

Δημοσίευση
ΑΑ ρε Ασπάκι και εγώ δε θυμάμαι κάν ποτε ήταν η τελευταία φορά που ξύπνησα αργά. Αφού να φανταστείς όταν κοιμάται ο μικρός και αργεί να ξυπνήσει εγώ σηκώνομαι και κάνω δουλειές για να έχω ησυχία.

Κι εγώ τα ίδια…είμαστε «χαζές» μου φαίνεται….αντί να το εκμεταλλευτούμε, εμείς δουλειά. Καλά να πάθουμε λοιπόν και να μείνουμε με την νοσταλγία.

Δημοσίευση
βασω πως παει το χιονι???

Kατι ψιλοριχνει αλλα χαλια παντως δεν θα αποκλειστουμε

Δεν εχουμε καθολου δουλεια και βαριεμαι παρα πολυ κοιμαμαι ορθια

καηκε και η τηλεοραση και κοιταω σαν το χαζο εξω τα βουνα :(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα!! Ναιι εννοείται βόλτες, τουλάχιστον τις μέρες που θα χει ήλιο κι ας έχει κρύο. Εγώ θα πάρω σίγουρα κι ένα μάρσιπο, σκεφτομαι για το asteraki mei tai, δεν ξερω αν το γνωρίζει κάποια αλλά φαίνεται καλό.  Το κοιλουμπίνι σας πώς πάει κορίτσια; Εμένα το πρωί μέχρι μεσημέρι είναι σαν να ήπια 10 μπύρες και μετά στρογγυλεύει λίγο παραπάνω 😆
    • Πολύ σωστή σε βρ΄ίσκω!! Θέλω κ εγώ βολτο΄ύλες από νωρίς! Μακάρι να τα καταφέρουμε! Αυτό με τη βάση που λες για το αυτοκίνητο, εμείς δε πήραμε ακόμα και το σκέφτομαι.  Βολεύει πολύ βέβαια γιατί περιστρέφεται το καθισματάκι να μπαινοβγαίνει εύκολα το μωρό, αλλά ρε γαμώτο είναι μόνο για το αυγό, για το επόμενο καθισματάκι θε΄λει άλλη βάση. Από θέμα ασφάλειας η πωλήτρια μας είπε ότι είναι το ίδιο, απλώς αν δένεται με τη ζώνη θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι είναι δεμένο σωστά. Εσύ τι λες?
    • Καλημέρα κοριτσάκια μου, αν το κάθισμα στο καρότσι ξαπλώνει τελείως και είναι κατάλληλο από 0+ δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις καλαθουνα. Εμείς στα δίδυμα δεν πήραμε, κατευθείαν στο καροτσάκι τα βάζαμε. Το αυγό είναι το καρεκλάκι για το αυτοκίνητο κ συνήθως έχει αντάπτορες και για το καρότσι. Εμείς μετά τους 2 μήνες τα βγάζαμε με τα αυγά πάνω στο καρότσι. Στην κουμπάρα μου είχαμε πάρει δώρο το Kiddo Jazz με αυγό και βάση isofix για το αυτοκίνητο και τώρα θα μας το δώσει για το μπεμπάκι. Τη βόλεψε πολύ και είναι πολύ οικονομικό σχετικά με άλλα. Το καλό με αυτό είναι πως το ίδιο το κάθισμα γίνεται καλαθούνα. Σχατικά με λίκνο στα δίδυμα είχαμε ένα παρκοκρέβατο που γινεται και λίκνο δηλαδή είναι 2 επιπέδων και κατεβαίνει η μια πλευρά και έρχεται στο ύψος του κρεβατιού. Με βόλεψε αφάνταστα!!!!! Βόλτες θα κάνουμε σίγουρα!!!! Αν δεν βρέχει ντύνει το μωρό καλά, βάζεις κ ποδόσακο κ οργώνεις τη γειτονιά!!!!
    • Αχχχχ το όμορφο ,να το χαίρεσαι το μπουμπούκι σου , άντε βρε κάνε ένα ακόμα θα μας σκάσεις 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...