Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

δεν ξερω τι να πρωτοπω ξεχναω λογω μητροτητας

καταρχην η γεωργια μας ξεχασε να πω ειναι γεγονος

μετα να πω στην ευη οτι κι εγω ηθελα να σχολιασω το ποσο μου αρεσαν τα δωματια σου και το κοκκινο αυτοκινητακι και θα ηθελα λινκ πλιζ να το δω ποιο ειναι

επισης ηθελα να πω στην καρμεν να βαλει λινκ το κεντρο δραστηριοτητων να το δω επισης

εγω ετρωγα δρακουλινια γι αυτο βγηκα ετσι, και επινα και καρνεϊσον και επινα και αλλο ενα σοκολατουχο που ηταν σε ενα πλαστικο ασπρο μπουκαλι αλλα δεν θυμαμαι πως το ελεγαν και δεν ειχε και καπακι αλλα κατι σαν αλουμινοχαρτο

εβλεπα και καντι καντι και μικρο σπιτι στο λιβαδι και καρουζελ και στρουμφακια

και ολα αυτα τα εβλεπα τρωγωντας σερενατα

και δειτε και αυτο: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2721

απλα θελει πολυ διαβασμα

βιβη συμπεθερα εχω να σου πω οτι με πηραν απο τη δουλεια σου και με ρωτησαν αν σε ξερω και αν ξερω οτι μπαινεις ολο στο μαμυ και τους τρως τα λεφτα λεει γιατι δηθεν δουλευεις!

• Απαντήσεις 930
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εμενα μου βγαζει προειδοποιηση κ δεν μ αφηνει να το δωωωω νιου μαμμυ μου το κεντρο δραστηριοτητων θα προσπαθησω να στο βαλω ειναι απο τα μαδερκερ αλλα ηταν τσουχτερο αν δεν κανω λαθος εκατο κατι αλλα ειχα στην καρτα ποντους πολλους κ την εβγαλα καθαρη

ναι τελικα η γιωργια εχει βαλθει να μας σκασει

α νιου μαμμυ το γαλα που λες το επινα κ εγω αλλα προτιμουσα το καρνεισον χαχαχα

α ρε Ελευθερια θεμα που μας ανοιξες αποψε

Δημοσίευση

τελειο το τραγουδακι με το καρνεισοννννννννννννν το τσακιζα ενα τωρα χιχι

εδω ριχνει καρεκλοποδαρα κ κοντευει να μας παρει ο αερας. Μα θα μου πειτε 9 μποφορ εδωσε τι περιμενεις αλλα συνηθως οταν βρεχει δεν κανει κ τοσο τρελο αερα λενε οτι κοβει με την βροχη αλλα μπα σαν να δυναμωνει μου φαινεται. Αν δεν μπω αυριο θα μου χει παρει τη στεγη κ βεβαια με το νερο που θα μπασω θα ψηθω μιας κ δεν ξεκολανε τα δαχτυλα μου απο το λαπτοπ χαχαχα οποτε μην ανχωνεστε για φαι αυριο θα φατε εμενα ψητη κ εχω απο ψαχνο αλλο τιποτα :)):)):)):)):))

Δημοσίευση

ρε νιου δεν ξερεις τι μου εκανες....μ αυτο το σοκολατουχο.

τελοσπαντων επειδη δεν θελω να τα θυμαμαι ουτε να αρχισω την κλαψα θα σας το πω συντομα.

γενικα ειμασταν φτωχοι.πολυ.κ η μαμα μου μια στο τοσο μας επαιρνε οταν μπορουσε αυτο το γαλα.αλλα ενα.κ ειμασταν τρεις.κ τι εκανε;σημειωνε με ενα στυλο πανω στο πλαστικο μπουκαλι μεχρι που θα πιει η καθε μια μας(ειμαστε τρεις αδερφες) με το καλαμακι.κ καμια φορα καποια απο μας την εκανε κ επινε κ λιγο παραπανω...κ γινοταν χαμος απο τις αλλες!!

τωρα που τα σκεφτομαι γελαω αλλα κ κλαιω μαζι....

τερμα η κλαψα.

ΦΟΦΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΑ;;;;;;;;;;;;;;; :((:((:((

δεν υπηρχε τιποτα πιο τελειο!αυτα κ τα πιτσινια!!!

ρε κοριτσια ποιος την αρχισε αυτην την κουβεντα;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

fofico moi aussi

Επίσης αγόραζα, η μαμά μου, κάτι "τύχες" (αυτοκόλλητα) που είχαν τους άθλους του Ηρακλέως και βρωμοκοπούσααααααααν, ακόμα έχω τη μυρουδιά στο ρουθούνι (το δεξί).

Το δραστηριοτέτοιο μπορεί να το πάρω κι εγώ από το μαδερκερ γιατί έχω πόντους κι εγώ αφού ψωνίσαμε κούνιες, πάντες και όλα τα σκατολοίδια σχεδόν από εκεί. Και ναι Έλσα, κι εμένα μου τη σπάει που το μπ....μάγαζο δεν κάνει εκπτώσεις και αν μπεις στο αγγλικό σάιτ τα έχει πολύ πιο φτηνά. ΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!

Το γάλα που πίνατε αμνησιακές φίλες μου πρέπει να ήτανε ΕΒΓΑ.

Τόνγκο παγωτό τρώγατε;; Ένα άλλο που ήτανε μπαλάκι;; το άνοιγες και ήταν μέσα το παγωτό;; Ένα άλλο που ήτανε ροζ με άσπρο, σαν candy cane και ήτανε σε σωλήνα και το έσπρωχνες με ένα πλαστικό σαν καλαμάκι από κάτω;; Αχ, και το τελευταίο, το μπος της απόλαυσης με ξετρελαίνει..

Το παγωτό είναι το ευαίσθητο σημείο μου (κι αυτό είναι μείον μου, κι αυτό είναι μείον μου)

Συμπεθερομάμμυ μου, σιγά μην σε πήρανε. Αφού είμαι υπόδειγμα βρε. Αφού είναι παρτ ταιμ (λάβερ) εργασία και είναι τύπος και υπογραμμός (καθότι ο συμβασιούχος άνθρωπος έμεινε στο δρόμο με την κοιλιά στη μύτη, μέχρι 3 Σεπτέμβρη εργαζόμουν κανονικά και 7 Οκτώβρη γέννησα, και αυτό το τωρινό είναι ότι απέμεινε - δες απέμεινε, στάχτη και δάκρυα, ένα έγινεεεεεεε)

Ελευθερία πότε σπατσάρεις;;

Α! Καρμενσίτα, δε λες οτι θα έρθεις στην Κέρκυρα, μπας και χιονίσει;;; Έχει καμιά 10ετία να ρίξει χιόνι στο νησί.

Δημοσίευση

Λιονταράκι μου γλυκό,

σου κακοπεσε η φτώχια;; άσχημα μεγάλωσες;; κι εμένα ο μπαμπάς μου μόνο δούλευε στο σπίτι και ήτο δημόσιος υπάλληλος (συνταξιούχος τώρα) και δημόσιος υπάλληλος τότε που στην καλύτερη των περιπτώσεων να κατάφερνες να αγοράσεις αυτοκίνητο, όχι να κάνεις περιουσία όπως έγινε αργότερα. Γιατί δεδομένης της εργασίας μου στο φορέα είδα και είδα. ¨Οχι οτι έχω πρόβλημα, καθής όπως βολεύεται.

Και ρούχα μόνο Χριστούγεννα, Πάσχα και αρχή σχολικής σαιζόν αγοράζαμε κι αν δεν γινόταν μπορεί κι ούτε τότε, και μη φανταστείτε τρέλες και σπατάλες αλόγιστες, και παιχνίδια μετρημένα, και πολύ αγάπη δόξα το Θεό.

Δημοσίευση

μα είστε αγράμματες τέλος.

Από το ιταλικό spazzare. Ανήκει στο ιδίωμα των ναυτικών. Σημαίνει ξεμπερδεύω, τελειώνω δουλειά.

π.χ.

- Αδερφέ έναν έλεγχο κάνω στην εργασία, την τυπώνω και σπατσάραμε...

εννοώ πότε φεύγεις ταξίδι

Δημοσίευση

σπατσαρουμε (μωρε θα το κανω εγω το λεξικο με τις καινουργιες λεξεις που μαθαινω με σας εδω μεσα) (δευτερη παρενθεση) (μονο το ξπατοκαλαθο θυμαμαι εν τω μεταξυ) (δεν εχει αλλη παρενθεση γιατι αλλη ειναι η πριγκιπισσα της παρενθεσης εδω)το αλλο σαββατο.λεγαμε να παμε απο παρασκευη αλλα ας μην το παραχεσουμε κ εμεις πρωτη φορα με τα παιδια.σαββατο πρωι αναχωρουμε.ενταξει δυο ωρες ειναι το ναυπλιο απο δω.

Δημοσίευση

ρε βιβη με πηρανε κ μενα απο τη δουλεια σου...ενταξει τα μπαλωσα λιγο αλλα δεν τους ακουσα κ πολυ χαρουμενους...

για συμμαζεψου κ δουλευε.....την επομενη που θα με παρουν θα σε δωσω στεγνα...

Δημοσίευση

Επειδή εγω είμαι απε την Θεσσαλονίκη, έπινα ΑΓΝΟ και αργότερα και ΜΕΒΓΑΛ!!!!!!!

Όλοι έτσι μεγαλώσαμε...έχω φορέσει αποφόρια της αδερφής μου...τα παιχνίδια μετρημένα και αγαπημένα...και που να τολμήσεις να βγείς με την μαμά βόλτα και να πείς "θέλω αυτό"!!!!!!!

Παράπονο δεν έχω δεν στερήθηκα αλλά δεν έμαθα και στο "τα θέλω όλα"...νομίζω πως αυτός είναι και ο λόγος που είμαι ευτυχισμένη!!!!

Ελευθερία πάντως σε ζηλεύω για το Ναυπλιο!!!! Μ' αρέσει αυτή η πόλη!!!!

Βιβή εμενα δεν με πήρανε ακόμα αλλά αν πάρουν θα πώ τα καλύτερα!!!!

Δημοσίευση

ελα κοριτσι εχει...πας στοιχημα;;;;αλλα κ να χασω θα με φορτωθεις στην ιθακη δεν γλιτωνεις!!!!

εγω αποσυρομαι.με λιωσατε.παω για υπνο.

καλη συνεχεια στη λογοευκοιλια!!!!

φιλακια φιλακια φιλακια!!!

Δημοσίευση

ναι, ειναι η παρλαπιποώρα

Αχ, να' στε καλά, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Έλσα τα βέρυ μπεστ να πεις ε;; τι, τζάμπα τα κάνω τα καραγκιοζηλίκια;;

Πάντως έτσι για να ξέρετε, έχω ντεντ λάιν (εγώ και η Κάρυ Μπράτσο) κι έτσι δεν μπορώ να ξεφύγω, ακόμη κι αν το ήθελα.

Ανέβηκα σ' ενα βουνό και είδα ένα γουρούνι, το κοίταξα καλά καλά και σου' μοιαζε στη μούρη, ντο - ντο - ντο, σι - σι - σι, το γουρούνι είσαι εσύ.

Θυμάστε τέτοια; Που ξεκινούσα με ΜΠΟΥΦ (φτυσιά στη χούφτα - τη χούφτωσες; χούφτωστη, χούφτωστη)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...