Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Συμφωνώ μαζί σου, δε γίνεται 2 χρονών να τη βγάλει ολη τη χρονιά μες στο σπίτι.  Δε θα την παλέψει και κατ επέκταση ούτε κι εγω. Απλώς είμαι λιγο φοβισμένη με τις ιώσεις γιατί η κολλητή μου που την έστειλε τη χρονιά που μας πέρασε,  πέρασαν τα πάνδεινα ολη τη χρονιά, νοσηλευτηκαν και 2 φορες. Κι εγω είμαι λιγο τρομαγμένη γιατί εχω διαπιστώσει οτι ο δικός μου τα τσιμπάει πολυ εύκολα απο αλλα παιδάκια. Χωρίς να συναναστρεφόμαστε πολυ ολο το χειμώνα με της κολλητης μου,  κατάφερε να κολλήσει και κορονοιο και rsv απο μια συνάντηση καθε φορά, που και στα 2 η δική της δεν ειχε εμφανίσει καν ακόμα συμπτώματα. Οπότε μου εχει δώσει μια πρώτη εντύπωση οτι μαλλον θα είναι παιδι που δε θα αφήνει πολλές ιώσεις να μην τον αγγίζουν 😛 Οπότε σκέφτομαι να κανω περιπου αυτο που λες, να ξεκινησουμε απο Σεπτέμβρη να δούμε πως θα παει και απλώς ίσως τον κρατήσω λιγο παραπάνω μέσα στο χειμώνα, πχ απο Ιανουάριο. Αν την έχουμε βγάλει καθαρή μέχρι τότε 😂
    • @Sotiria_94 υπολόγισε στους 9 μηνες με χρονο θα ξανα μαζεψει τ σωμα κ υα εισαι οπως πριν. Εκτος αν ξεκινησεις εντατικα γυμναστική. Διαφορετικά λενε οτι 9 μηνες σ παιρνει να αλλαξει τ σωμα στην κυηση αλλο τόσο κανει να μαζέψει κ θυμαμαι απο τις προηγουμενες φορες οτι έτσι ειναι πάνω κατω. Τωρα ελπίζω απο Οκτωβρίο να καταφέρω να ξεκινήσω γυμναστήριο.
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου! Λογικά σε λιγο καιρό θα δημιουργηθεί και η αντίστοιχη ομάδα με μωρακια που θα γεννηθούν τον ίδιο μήνα με το δικό σου, αν θέλεις έλα στη συνομιλία εκεί να τα λέμε! 🥰
    • Κ μένα 3εκ είναι ο τράχηλος μου αλλά δεν μου έκανε περίδεση και κάθε μέρα πεθαίνω από τον φόβο μου !  Μόνο με φάρμακα είμαι εγώ .,...
    • Θα  Θα κάνουμε μόνο με παππούδες και γιαγιάδες στο σπίτι. Δε θέλω να έχω κόσμο πολύ, γιατί σε φίλους που έχουμε πάει τα μωρά κλαίνε και δεν το απολαμβάνουν. Απλά πράγματα και συμμαζεμενα. Άσε που πέφτει και καθημερινή και θα δουλεύουμε. Θα σχολασουμε και το απόγευμα θα μαζευτούμε! Θα του κάνω παραγγελία τούρτα κουκουβάγια, διότι έχουμε πάρει τις κουκουβάγιες σε όλες τις μορφές 🤣🤣 και την τραγουδάμε όλη μέρα!! Εσείς θα κάνετε;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...