Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα Νο 10!!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα...Κι όμως είμαι ακόμα εδώ που λέει και το γνωστό άσμα...Ψιλοταλαιπωρήθηκα λίγο με τη gonal ( ρύθμισα στην αρχή λάθος δόση κι αναγκάστηκα να τη βγάλω εκτός, αφήστε -Μα πού το έχω το μυαλό μου η γυναίκα!!!- αλλά τελικώς τα κατάφερα...) Έχω ακόμα λίγο αιματάκι κορίτσια, δεν ξέρω αν είναι από την περίοδο, έχω απορρυθμιστεί λίγο αλλά αύριο θα πάρω το γιατρό μου να μου πει...Και συνεχίζομε ακάθεκτες...Οι αυγουλομαζώχτρες καλή μάζωξη....Στελλιτσα,σοφιτσα, κατερίνα, skorpina και σε όλα τα κοριτσια καλή μας δύναμη...Ευτυχώς μας ανεβάζει η καρδούλα μας!!! Ζαχαρένια κορίτσι μου περαστικά, δε σε φοβάμαι εσένα...Καλώς και την Κικίτσα και καλή επιτυχία!!! ( Barcelonitaki ολα καλά εύχομαι να πάνε με πολλή αγάπη!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 941
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?πως ειστε?καλη επιτυχια στα κοριτσακια που εκαναν ηδη εμβρυομεταφορα κ καλη συνεχεια στις υπολοιπες που ειναι ακομα στις ενεσουλες.

εγκυουλες μου πως ειστε?φιλακια πολλα :D

KALHMEEEEEEEEEERA GLUUUUKES!!!!!!!!!!!! EGGYOULES MOU PERASTIKOULIA!!!!! ZAXARWTO PIES TO TSAGAKI SOU ME MELI KAI THA PERASEI !!!!!!! ;) ANNOULA MOU AN DEIS TIS DIKES MOU ORMONES THA MEINEIS ETSI :o:o:o:o KAI GW EGGYOULA DEN EIMAI !!! :lol::lol: TI PERNA KAI TI THA PERASEI O ANTROULHS MOU ENAS THEOS XEREI :lol::lol::lol:;) MHN FOVASAI GIATI THA FOVATAI TO BEBE MAS KAI DEN KANEI :roll:;););););)

STELLITSA SOFAKI SKORPINAKI ZEPHY KIKITSA ELENA TI KANETE KOTOULES MOU??????? :lol::lol: ZEPHAKI MOU EGW THN PRWTH FORA POU EKANA ENESOULA EKANA AERA KAI GELOUSAME ME TON GIATROUDAKO MOU :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

RE PAIDIA 5 AVGOULAKIA HTAN 10 TO MEGETHOS TOUS KAI TA 3 MIKRA AKOMA!!! TA 5 THELEI LEEI O GIATROUDAKOS MOU!!!! KALA TA LEEI?????? MONO 5 THA PAROUME???? PONAEI H KOILITSA 3 MERES TWRA POU AFXISAME THN DOSH KAI LIGO TA KOKALAKIA MOU!!!! AAAAX VRE FASOLAKI AAAAXXXXX THA SE DAGKWSW MOLIS GENNITHEIS!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

EXWSWMATIKOULES MOU NA XAPLWNETE KAI MHN TO KOUNATE ROUPI APO TO KREVATAKI SAS!!! ERXOMAI KAI GW SYNTOMA GIA PAREA!!! PROS TO PARWN PAW NA ASXOLITHW ME TRIXES :lol::lol::lol::lol: BARCELONITAAAAAAKI POU EISAI GLUKIA MOU?????? THELW NEA SOU!!

καλαααααααααα ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΑ και καλα ΓΡΑΠΩΜΑΤΑ απο την μητρα σας τα εμβρυακια σας

μην κανετε τιποτα!!!! ΦΕΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

σκορπινακι λογικα ειναι τα πονακια μαναρι μου, μην σκεφτεσαι ασχημα πραγματα!!!!

Το Μπαρτελονιτακι σηκωθηκε ή οχι ακομα?

Καλημέρα κοριτσάκια μου, Στελίτσα σε ευχαριστώ, Κατερινάκι μου και σένα , Σοφίτσα μου...να είστε όλες καλά. Ναι, καρδούλα θα μπορούσα να βάλω ένα, αλλά έχει πολύ μα πολύ μικρές εως και ελάχιστες πιθανότητες και απλά εύχομαι μήπως μαζέψω 3-4 ακόμη.Αλλά δεν το βλέπω...Τα νέα σου είναι υπέροχα όλα καλά να σου πάνε.

Ζαχαρένια πώς πάει η γριπούλα, εύχομαι να είσαι καλύτερα. Γιώργο περαστικά και στη Μαριάννα...

Σήμερα είμαι καλύτερα, δεν ελπίζω σε πολλά απλά δεν κλαίω....θα δείξει ας με λυπηθεί ο Θεός αν θέλει και βλέπουμε...εγώ δεν εγκαταλείπω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Βασούλα μου τι κάνεις; Νικόλ; Καλύτερα; Αννούλα; Σοφίτσα μου εσύ πως είσαι;Σκορπινάκι έκανες εμβρυομεταφορά; με το καλό.Περιμένουμε την Barcelonita....όλα να της πάνε καλά.

koritsares m ti m kanete?ola kala?

egw exw xathei kai exw xasei epeisodia!

k auto giati prospathw na anarrwsw!ekana laparoskopisi usteroskopisi tin triti!

m vrike to diafragma to opoio afairesame, vrike diafores esties endomitriwsis kai tis kaustiriase k oi salpigges m den fainontan soi giati epireastikan ap tin endomitriwsi k m tis anoixan!

ax Thee m kane na pane ola kala apo dw k pera!

twra anarrwnw giati i anarrwsi einai arketa diskoli!m exoun rapsei kiolas kai tha paw tin triti na m tis vgalei o giatros!

episis to diafragma itan toso megalo k xontro p xreiastike na m topothetisoun spiral gia na meinei i mitra se swsti morfi k thesi!tha to afairesoume se ena mina!

m edwse na pinw ta cyclacur kai tha milisoume xana tin triti p tha paw gia na m afairesei tis rafes!

perimenw nea sas! den sas xexasa!

kali sinexeia se oles k olous!

filakia!

Girl 84 Καλή ανάρρωση κοπέλα μου, μα πως θα έμενες έγκυος με τόσα προβλήματα , το καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις μωρό τώρα πια, άσε που είσαι και πάρα πολύ μικρή...να μην έχεις καμιά ανησυχία όλα καλά θα πάνε....να προσέχεις τον εαυτό σου... :P

SKORPINA82 ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ!ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ?

Ευακι μου σου έστειλα pm......... σε φιλώ κ απο εδω...........

Γιώργο μου περαστικά στη κοριτσάρα σου και φυσικά πολύ πολύ σύντομα να μην ταλαιπωρείται κ ο μπέμπης ε? φιλιά πολλά

Σκορπινάκι μου τα καλύτερα ξανα να σου ευχηθώ, φέεεεεεεεεεετα όπως λέει το ζαχαρωτό μας ε?

Girl Μου νομίζω πως δεν θα χρειαστείς καμια εξωσωματική για να τα καταφέρεις ...καινούρια μωρό μου ε? καλη ανάρωση και σύντομαι μανούλα.

Κατερινάκι μου και Σοφακι σας ευχαριστώ σας στέλω φιλάκια στη κοιλίτσα σας. Αννούλα μην αγχώνεσαι να σκέφτεσαι ότι σπάνια βρίσκουν κάτι στην αυχενική....σε σένα θα βρούν? εεεε οχι....

Στελίτσα τέλεια να κουνιέται το μπεμπάκι, εγω στον υπέρηχο το βλέπω κ τρελαίνομαι φανταζομαι να το νοιώθεις κιόλας......

Καλη επιτυχία υποψήφιες μανούλες.

GEIA SOU GIRL TELEIA TA NEA SOY SE EKANE KAINOURGIA O MEGALOS E????? :D:D:D:D BRAVO KORITSAKI MOU!!!! TA CYCLACUR EINAI AFTA POU EPINA 3 MHNES POU SOU EIPA KAI KATHARISA TELEIWS MESA APO YGRA KAI KUSTES !!!! MOU TA DWSE O GIATROUDAKOS MOU!!! THA SOU KANOUN KALO!!! TA FILIA MOU!!! MISS U FILENADA!!!

EYEORE FILAKIA KAI POLLH AGAPH SOU STELNW!!!!

ZAXARWTOOOOOOOOOOOOOOO NA MHN SHKWNONTA OI EXWSWMATIKOULES KATHOLOU AP TO KREVATI????? EGW EIPA STON ANTRA MOU TO FAGHTO THA TO THELW STO KREVATI!! FOVAMAI MHN XASW TO FASOLAKI DEN THELW NA SHKWNOMAI!! SWSTA TA LEW???? OUTE STON KANAPE DEN PAW FOVAMAI!!!! KAI TO MPANIO NA TO FEROUNE STO KREVATI :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

EGW DEN PAWWWWWWWW LEME :lol::lol::lol::lol: AVRIO PRWI PRWI 8 THA MAI STON GIATROUDAKO!!! NA MOU PEI POTE THA GINEI H WOLIPSIA!!!!! META 10 EXW DOULEIA KAI META PREPEI NA PAW SE GAMO!!! PANAGIA MOU KAI EIMAI SAN MPALONI :lol::lol::lol::lol: XALALI RE G@ M.... OLA GIA TO FASOLAKI!!!! ;);););););););););) TA FILIA MOU STIS EGGYOULES MAS

KIKITSAAAA SKORPINAKI BARCELONITAKIIII RE PAIDIA DEN EXETE COMPIOUTER KREVATATO ???? :lol::lol::lol: THELW NEA SAS!!! PONAKIA AKOUWWWW FYSIOLOGIKO AFTO????? EGW HDH TA XW :lol::lol::lol::lol: PRWTH EGW MHN XASW :lol::lol::lol::lol::lol: FILAKIA KAI FEEETAAAA LEEI KAI TO ZAXARWTOOOOO :lol::lol::lol:

na mai kai egw, xanomai ligo alla opws sas eipa den eimoun kai sta kalytera mou me ta ponakia pou eixa alla kai to prhksimo re paidi mou allo pragma, avrio tha kanw ena megalo taksidi gia na paw epitelous sto spitaki mou, 5 wres dromo alla ti na kanw den mporw na meinw allo sthn athina, o antras mou prepei na epistrepsei sthn douleia tou, to fovamai ligo na pw thn alitheia alla rwthsa ton giatro mou kai me diavevaiwse pws den yparxei kanena provlima, eseis ti lete? exei kanei kamia toso megalo taksidi se tetoia fash?

kikitsa stis 15 fevrouariou tha kanw thn xoriakh

Γεια σας γεια σας και απο εμενα. Χαθηκα λιγο αυτες τις μερες. Αντιμετωπισα ενα μικρο προβληματακι αλλα ολα καλα . Το ξεπερασα και προχωραω!

Ευακι μου μην χανεις τις ελπιδες σου κοριτσαρα μου και προχωρα. Απο τη στιγμη που σου εχουν ηδη παρει ενα ωαριο θα ερθουν και τα επομενα. Σε παιδευουν λιγακια αλλα με επιμονη και υπομονη θα τα καταφερεις

Νικολ μου μπραβο που το αιματακι σταματησε! Αντε βρε παιδι μου να ησυχασεις και εσυ!

Girl εγινες καινουρια ε??? Καλη αναρωση και συντομα να ερθειε και το ευχαριστο!!!

Skorpinaki μη φοβασαι. Αφου σου το λεει ο γιατρος οτι ειναι ασφαλες να το κανεις το ταξιδι, μην ανησυχεις, Με το καλό και καλά αποτελεσαματα!

Kikitsa καλη επιτυχια και σε εσενα κοπελα μου!

Barcelonita, Zephy, Kardoula συνεχιζετε ακαθεκτες τα τρυπηματα ε? H Barcelonita εκανε εμβρυομεταφορα? Ολα καλα? Εχουμε νεα της?

Γιωργο περαστικα στο Μαριαννακι σου!

Φιλακια πολλα στις εγκυουλες μας!!!

girl καλη αναρρωση σου ευχομαι.παει κ αυτο το εμποδιο.τιποτα δε θα σε σταματησει την επομ φορα λοιπον.μπραβο κουκλιτσα μου.

σκορπινα κ εγω ειχα πονακια κ πρηξιμο.μην ανησυχεις.για καλο σημαδια το κοβω.οσο για το ταξιδι μην αγχωνεσαι εδω σ αφηνουν κ την ιδια μερα να ταξιδεψεις

καρδουλα εισαι πολυ παλαβιαρα.μακαρι να χα το μισο σου κεφι οταν ημουν στην ιδια φαση.μπραβο κουκλαρα μου που εισαι τοσο θετικη.ειναι τεραστιο προσον.αντε με το καλο κ εσυ.

νικολ,κατερινα,σοφιτσα ζαχα γιωργο κ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ οι υπολοιπες ελπιζω να ειστε καλα

τη γλυκια μου καλημερα με πολλα πολλα ΠΟΛΛΑ φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :-*:x:x:x:x:x:x:-h

καλημερα σε όλες!δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα με το ταξίδι, αυτο ξερω και γω. ειδικά αν γίνει την ιδια μερα η τη δευτερη μετα την εμβρυομεταφορα.καλο ταξίσι skorpina και καλη επιστροφη στο σπίτι σου ;)

kalimera koritsakia m!

opws to xete pei!

kainouria me exei kanei o kainourios giatros k makari twra ola na paroun to swsto dromo!

sas euxaristw oles gia tis euxoules sas!na ste kala koritsakia m!

oi egkioules mas pws pane?annoula, nikol, zaxarwto, katerinoula,sofitsa?xexasa kamia?

kardoula m eisai kala?pote pas gia wolipsia?

skorpinaki m kali epitixia kai kala na kratithoun ta emvriakia sas!

vasoula kai eyeore m kali sinexeia kopeles m!

filakia se oles!

Καλημερα αγαπημενες μου!!!

Κοριτσακι τελεια τα νεα σου!!!Εγινες καινουρια!!!Συμφωνω με το Ευακι,μετα απο ολα αυτα ουτε εξωσωματικη θα χρειαζεσαι,θα δεις!!

Ευακι μου γλυκο σε εχω παντα στο νου μου,μη το βαζεις κατω...

Σκορπινακι τα πονακια ειναι φυσιολογικα,οσο για το ταξιδι εγω ταξιδεψα αμεσως μετα την εμβρυομεταφορα(3 ωρες δρομο).Ολα τελεια θα πανε!

Στελιτσα καλως μας ηρθες και ευχομαι μεσα απο την καρδια μμου μια θετικοτατη χοριακη!!

Ζεφυ τα καταφερες τελικα με τις Γκοναλ ε??Λιγη προσοχη θελει και δεν ειναι τιποτα ;)

Βασουλα καλημερα καλη μου.Οποιο κ αν ηταν το προβλημα χαιρομαι που ξεπεραστηκε.Ποτε ξεκινας?

Μπαρτσελονιτακι????????????

Καρδουλα κοτουλα περιμενουμε νεα σου σημερα απο τον υπερηχο :D

Αννουλα ολα καλα θα πανε στην αυχενικη,γιατι αγχωνεσαι γλυκια μου?

Εγω κοριτσακια εχθες ξυπνησα με εντονους πονους στην κοιλιτσα κ φοβηθηκα για τις ζουζουνες μου :(:( Πηγα νοσοκομειο,μαλλον κρυωμα μου ειπαν γιατι τιποτε αλλο δεν ειδαν κι ολα καλα ηταν στον υπερηχο αλλα καλου κακου μοπυ συνεστησαν ξεκουραση πολυ για καμια εβδομαδα.Φετααααααααααααα κ η Σοφιτσα οπως λεει κ η Ζαχα!!Ζαχα τι κανεις dear???

Καλημερα παρεουλα!!!!Τι κανετε???

Εμεις μι χαρα κ μεγαλωνουμε!!!!!!

Κοριτσακι μου καλη αναρρωση και να ξερες πως τωρα θα τα καταφερετε μονοι σας με τον πιο ομορφο απολαυστικο τροπο!!!Με λιγη υπομονη σε 3-6 μηνες να αι σιγουρη οτι θα σαι εγκυουλα!!!!!!Η φιλη μου στο 6μηνο ακριβως εμεινε εγκυος!!!!

Καρδουλα μου μην σε πιασει πανικος..μπορεις να τρως στο τραπεζι κανονικα να καθεσαι κ στον καναπε ..δεν θα σαι αναπηρη,,θα χεις μωρακια στην κοιλιτσα και δεν φευγουν τοσο ευκολα!!!!!

Μετα τις 7 μερες μπορεις κ να πας και καμια βολτιτσα σιγα σιγα μτο αυτοκινητο ομως ε??

Αν παλουκοθεις στο κρεββατι ξαπλα θα νιωθεις αρρωστη και θα σου χαλασει η ψυχολογια καλη μου!!Κα δεν εισαι αρρωστη εγκυουλα θα σαι!!!

Σκορπινακι και Κικιτσα ευχομαι μια θετικοτατη χοριακηηηηηηηηηη!!!!Μην αγχωνεστε τα πονακια ειναι φυσιολογικα απο την ωοληψια!!!

Και μια συμβουλη..ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος..Εγω το χω πει πολλες φορες στην μηδενικη χοριακη ειχα οοοολα τα συμπτωματα!!!Στη Θετικη χοριακη κανενα!!!!!!!!!

Εγκυουλες πολλα πολλα φιλακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

σοφιτσα κ εγω πριν 2 βδομαδες ξυπνησα απο πολυ δυνατους πονους στη κοιλιτσα μου κ πεταχτηκα τρομαγμενη κ πηγα τουαλετα σιγουρη οτι θα δω αιμα.αλλα.........................ηταν αερια :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: .....................τι να κανουμε.υπομονη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

IRTHAAAAAAAAAA!!! LOIPOOOOOOOOOON......... EXOUME 10 AVGOULAKIA KAI AFTA POU EINAI MEGETHOS 16 ME 18 LEEI O GIATROUDAKOS THA TA PAROUME THN TRITH 8 TO PRWI!!!! EPITELOUS THA DHMIOURGITHEI TO MWRAKI MAS!!! THROMVOFILIA DEN EXW TELIKA KAI OLES OI ANALYSEIS KAI TA SALPIGGOGRAFIMATA KAI OLA OLA OLA EINAI TELEIA LEEI O GIATROUDAKOS!!!! OTI THELEI O THEOS TWRA THA GINEI!!!!

KATERINAKI MOU ARRWSTH DEN THA MAI TO XERW :lol: THA PROSEXW TA MWRAKIA MOU :lol: EFKAIRIA NA ME PERIPOIOUNTE KAI MENA :lol::lol::lol::lol::lol: EXYPNO E???? THA XW ESAS GIA PAREOULA :P OOOOOOOXI DEN SHKWNOMAI ME TIPOOOOTA!!!! MEXRI NA KOLLHSOUN OOOOOOLA :lol::lol::lol::lol: FEEEEETAAAAAAA :lol::lol::lol::lol:

ANNA EIMAI EFTYXISMENH EFTASE H STIGMHHHHH!! TRELLH EIMAI TO XERW ALLA EIMAI EFTYXISMENH DEN XERW GIATI :lol::lol::lol::lol::lol::lol: KAI EXW MIA SIGOURIA H PALAVIARAAA SE KALO NA MOU VGEI!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

NIKOLAAAAKI TI NEA MWRAKIIIIII????????

GIRL KAINOURGIA KAI MAMA THA SAI SE LIGO KAIRO!!! OLA TA EMPODIAKIA EFYGAN KAI THA GINEIS FYSIOLOGIKA MANOULA!!! :P:P:P:P:P:P EGW PAW TRITH GIA WOLIPSIA GLUKIA MOU!!! EPITELOUS META APO TOSES EXETASEIS KAI EXEIRHSEI EFTASE H EXWSWMATIKH!!! DOXA TON THEO!!!

GIORGOOOOOO POU XATHIKES PAIDI MOU TWRA POU THA THELOUME PAREITSAAA?????

TO MAGAZI TO GKREMISA KAI ALLAZW TA PANTA!!! APO VDOMADAS AFTO THA GINETE MESW THLEFWNOU!!!!

SOFAAAKI KALA EINAI TA MWRAKIA SOU GLUKIA MOU NA PROSEXEIS THN KOILITSA SOU APO TO KRUO!!!

EXWSWMATIKOULES AISIODOXES SAS THELW KAI OTI PONAKIA H EVAISTHISIES EXETE NA LETE STON EAFTO SAS OTI GIA KALO THA NAI!!! EGW TWRA 3 MERES PONOUSA POLU KAI ELEGA STON GIATROUDAKO MOU OTI PONOUSA AAARAAA EKANA POLLA AVGOULAKIA KAI AFTOS GELOUSE!! ALLAAAA EIXA DIKAIO!!! META TOU ELEGA PRISTIKA GIATI MEGALWNOUN TA AVGOULAKIA KAI PALI EIXA DIKAIO!!! ESEIS NA LETE AAAAAAA GINETE EMFYTEFSH KAI PONAEI KAI THA DEITE TI GLUKOS PONOS THA NAI :P:P:P;)

FILAKIA KORITSIA MOU !! TWRA PREPEI NA MPW SE ENA FOREMATAKI KAI SKEFTOMAI POU NA VALW THN KOILIA MOU :lol::lol::lol::lol::lol: KAPOU THA THN VOLEPSW KI AFTHN :lol::lol::lol::lol:

na mai kai egw, xanomai ligo alla opws sas eipa den eimoun kai sta kalytera mou me ta ponakia pou eixa alla kai to prhksimo re paidi mou allo pragma, avrio tha kanw ena megalo taksidi gia na paw epitelous sto spitaki mou, 5 wres dromo alla ti na kanw den mporw na meinw allo sthn athina, o antras mou prepei na epistrepsei sthn douleia tou, to fovamai ligo na pw thn alitheia alla rwthsa ton giatro mou kai me diavevaiwse pws den yparxei kanena provlima, eseis ti lete? exei kanei kamia toso megalo taksidi se tetoia fash?

kikitsa stis 15 fevrouariou tha kanw thn xoriakh

Ματακια έκανα 3 ώρες ταξιδι κατευθείαν μετα την εμβρυομεταφορά απλα είχα βάλει μαξιλάρια κ ήμουν ξάπλα ανάσκελα και ακίνητη όσο γίνεται... Δεν τρεχει τίποτα απλά να είσαι ξάπλα αν μπορείς για μένα...οι γιατροι μου είχαν πει οτι μπορώ κ να καθομαι αλλα εγω .............έκανα αυτο που ένοιωθα καλύτερα.

Καρδούλα μου με το καλο την Τρίτη να έιναι τέλεια αυγουλάκια έτοιμα και τέλεια για μωράκια.

Κοριτσάρες μου δεν πολυμπαίνω κ λόγω σχετικής ακινησία αλλα κ πεθαινω στις αναγούλες, είμαι ενα βήμα να ξερ..σω, βρε κορίτσια όσο είχα αίμα μου είχαν μειωθεί αισθητά, 3-4 μέρες που έχω καθαρίσει γκολλλλλλλλλλλλ η νικόλλλλλλλλλλλλλλλ. Το εξαντλητικό είναι ότι έιμαι όλη μέρα έτσι....ντε μπειράζει...οτι θέλει το μαναράκι μου....

Βασούλα μου ελπίζω όλα καλά ε?

Αννούλα, Σοφάκι, Κατερινάκι και κοριτσάκι φιλάκια πολλά.

Ελάτε κορίτσια ανυπομονώ για νέες εγκυμοσύνες, το Λιανάκι έκανε μια καλή αρχή αυτο το μήνα....ευχομαι ΜΟΝΟ τέτοια...................

TO LIANAAAAAAAKI EINAI EGGYOUUUUUULA KAI XARHKA PAAAARA POLU!!!!!!!!!!!! SAS TO PA OTI O MHNAS EINAI GOURIKOS!!!!! EGW TOOOOOOO PA TO PAAAA H TRELLH ALLA DEN ME PISTEVATEEE :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

META EINAI H ELENITSA TO BARCELONITAKI H ZEPHY EGWWWWWWWW KAI TO SKORPINAAAAKI KAI DEN THYMAMAI :lol::lol::lol::lol: MIA LISTA RE PAIDIA GI AFTON TON MHNA DEN KANAME!!!!! S EFXARISTOUME GIA TO MWRAKI POU EXEI TO LIANAAAAAKI THEOULH MOU :P:P:P:P:P:P:P

KOURASH EINAI AFTO????? :roll: ORMONES KAI MOU PROKALOUN KATATHHLIPSH NA TO PW???? :roll: AGWNIA NA TO PW :roll: GIATI THELW NA KLAPSW????? :roll::cry::cry::cry::roll::roll::roll:

EGW DEN EIMAI ETSI!!!!!! AGWNIA THA NAI KAI THA FYGEI KAI TO AGORAKI MOU 2 VDOMADES THELW KAI TOSO POLU NA KANW MWRAKI STON ANTROULH MOU !!!!!!! :roll::roll::roll: LETE NA GKREMISTOUN OLA KAI NA PESW APO TOSO PSHLA POU PETAW??????? :roll::roll: ALLA AFOU OOOLA TA ELENXAME KAI DEN YPARXEI TIPOTA POU NA MHN EINAI FYSIOLOGIKO :roll::roll: APLA THA NAI MIA DOKIMASIA POU O THEOS ME AFHNEI NA PERASW GIA NA DW TI MOU EDWSE PRIN 11 XRONIA!!! :roll::roll: POLLLLLH AGWNIA E????????? :roll::roll::oops::oops::cry::cry::cry:

TO ENA MWRAKI MOU PREPEI NA TO AFHSW LIGO GIA NA PAW NA KANW ALLO ENA MWRAKI KAI TA AVGOULAKIA THA PROSPATHOUN NA GINOUN MWRAKIA GIA NA EFTYXISEI O ANTROULHS MOU EXASA DYO MWRAKIA KAI TON ADERFOULH MOU KAI TWRA EDW NA POLEMW GIA NA FERW STHN ZWH ENA AKOMH AGGELOUDI!!!! HTAN POLU DUSKOLOS AFTOS ODROMOS!!!! ELPIZW NA STAMATOUN EDW OLA AFTA!!!!! KOURASTHKA THEOULH MOU KAI SYNWMH AN EIMAI AXARISTH KAI ADYNATH TWRA ALLA THELW NA KLAPSW NA FYGOUN OLES AFTES OI ANAMNHSEIS APO MESA MOU :cry::cry:

Kardoula εκτός από καρδούλα είσαι και ψυχούλα κορίτσι μου...Εύχομαι σε όλες μας καλά να πάνε τα πράγματα κι όπως το επιθυμούμε...Τέτοια ομάδα και να χάσει...δε λέει...!!!

Τελικά δεν ήμουνα μόνο εγώ με τις ενεσούλες όπως κατάλαβα,αλλά κόσμος και ντουνιάς...

Νομίζω το σύνθημα μας είναι ένα και πολύ μου αρέσει...ΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑ................που λέει και η Ζαχαρένια, πολύ μας ζα-χαλαρώνεις φιλενάδα, έχεις έναν τρόπο....ΦΟΟΟΟΒΕΡΟ...

Καλή επιτυχία σε όλα τα κοριτσάκια,sofitsa,περαστικά στο κρύωμα,Βασούλα μου γλυκιά καλή αρχή και σε σένα και kardoulini καλή εμβρυομεταφορά,αναμένουμε νέα...

koritsakia moyti kanete??exoyme eyxarista nea !!!1 :D:D :Dsynxaritiria lianaki moy me to kalo kai stoys 9 mines me mia yperoxi egimosini.elate koyklitses apo edo kai pera mono na mas anakinonoyn eyxaristaaaaaaaaa!!!! ;);):D:D:D:D:D nikol moy agoraki kai esy eeee poli agori peyti ayti tin xronia re paidi moy, den mpirazei tin ygeia toys na exoyn na ta kratisoyme agalitsa... :D:D:D:D ..koritsia mia erotisei an kserete , mporoyme i egioyles na vapsoyme to mali mas me fytiki vafei????

filakia se oles sas :-*:-*:-*:-*:-*:x:x:x:x:x:D:D:D:D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...