Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Έλα Μαρικάκι πάρε ένα τηλέφωνο!

ή μην παίρνεις! κάνε ότι νοιώθεις :)

ή βάλε την Αναστασία να πάρει χιχιχι

που είναι και ψύχραιμη !!!!!!!! ή το πολύ πολύ να σου στείλει και κανένα τεστ να κάνεις στο σπιτι !!

Δημοσίευση

Γειά σας και απο μένα κοριτσάκια.... Αχ Μαρικάκι μου με την σκέψη σου είμαι όλο το πρωί!! Ελπίζω σε λίγο να έχουμε τα ευχάριστα και να το κάψουμε μετά!!!!!

Σου στέλνω την αγάπη μου και πολύ πολύ θετική ενέργεια! Είμαστε όλες στο πλευρό σου... :x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:O:-);)

Δημοσίευση

φτασαμε τις 106 σελιδες και πρεπει να ανοιξουμε νεο ποστ.μαρικακι περιμενουμε τα ευχαριστα για να ανοιξεις εσυ καινουργιο ποστ ετσι θα ειναι και γουρλιδικο με σενα εγκυουλα ;):x:x

ελα ολες μαζι χααααααααααααααααμ χαααααααααααααααααααααααααααααμ χαααααααααααμ

μαζι και ο κλανιαρης Βαλεντινος της μερεντας :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μερεντα εχει πολυ γελιο ο κλανοαγαπης σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ευτυχως που οι κλανιες του βγαινουν σε καρδουλες ειναι πιο ρομαντικο =))=))=))=))=))

ετσι ολες συμφωνουμε γι αυτο περιμενουμε ανακοινωσηη με ντουντουκα [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

αντε λιγο ακομα μπορω να περιμενω χαααααααααμ χαααααααααααμ χαααααααααμ (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Δημοσίευση

Βρήκα καλύτερο τρόπο να φύγει το άγχος..... :oops::oops:

έκανα λίγο ντοινγκ ντοινγκ μια που έχω και ωορρηξία.... :mrgreen:

χιχι.... Να δείτε που θα είναι τυχερό αυτό το ντοινγκ, έρχονται τα μωράκια μας το νιώθω και την αρχή θα την κάνει το μαρικάκι μας!!!!

Δημοσίευση

νομιζω εχουμε ξεφυγει.......

μαρικακι μολις παρεις τα αποτελεσματα εγω λεω να μας τα ανακοινωσεις κατευθειαν στο νεο ποστ.....εμεις θα ψαχνουμε εδω κ εσυ θα μας κρατας κ αλλο σε αγωνια...... :lol: θα ειναι κ ποιο τυχερο το 3 μετα....

Δημοσίευση

καλα βρε levou ποτε εκανες ντοιν ντοιν και μπηκες παλι?? :lol::lol::lol:

εχουμε ξεφυγει λεμεεεε καλα λεει η χρυσανθη :-p παραλογιζομαστε απο την αναμονη @-)@-)@-)@-)

ναι βρε μαρικακι παρε τηλ.δεν μπορω να κατσω αλλο πρεπει να φυγω :!! pleaaaaaseeee

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...