Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Έλα Μαρικάκι πάρε ένα τηλέφωνο!

ή μην παίρνεις! κάνε ότι νοιώθεις :)

ή βάλε την Αναστασία να πάρει χιχιχι

που είναι και ψύχραιμη !!!!!!!! ή το πολύ πολύ να σου στείλει και κανένα τεστ να κάνεις στο σπιτι !!

Δημοσίευση

Γειά σας και απο μένα κοριτσάκια.... Αχ Μαρικάκι μου με την σκέψη σου είμαι όλο το πρωί!! Ελπίζω σε λίγο να έχουμε τα ευχάριστα και να το κάψουμε μετά!!!!!

Σου στέλνω την αγάπη μου και πολύ πολύ θετική ενέργεια! Είμαστε όλες στο πλευρό σου... :x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:O:-);)

Δημοσίευση

φτασαμε τις 106 σελιδες και πρεπει να ανοιξουμε νεο ποστ.μαρικακι περιμενουμε τα ευχαριστα για να ανοιξεις εσυ καινουργιο ποστ ετσι θα ειναι και γουρλιδικο με σενα εγκυουλα ;):x:x

ελα ολες μαζι χααααααααααααααααμ χαααααααααααααααααααααααααααααμ χαααααααααααμ

μαζι και ο κλανιαρης Βαλεντινος της μερεντας :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μερεντα εχει πολυ γελιο ο κλανοαγαπης σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ευτυχως που οι κλανιες του βγαινουν σε καρδουλες ειναι πιο ρομαντικο =))=))=))=))=))

ετσι ολες συμφωνουμε γι αυτο περιμενουμε ανακοινωσηη με ντουντουκα [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

αντε λιγο ακομα μπορω να περιμενω χαααααααααμ χαααααααααααμ χαααααααααμ (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Δημοσίευση

Βρήκα καλύτερο τρόπο να φύγει το άγχος..... :oops::oops:

έκανα λίγο ντοινγκ ντοινγκ μια που έχω και ωορρηξία.... :mrgreen:

χιχι.... Να δείτε που θα είναι τυχερό αυτό το ντοινγκ, έρχονται τα μωράκια μας το νιώθω και την αρχή θα την κάνει το μαρικάκι μας!!!!

Δημοσίευση

νομιζω εχουμε ξεφυγει.......

μαρικακι μολις παρεις τα αποτελεσματα εγω λεω να μας τα ανακοινωσεις κατευθειαν στο νεο ποστ.....εμεις θα ψαχνουμε εδω κ εσυ θα μας κρατας κ αλλο σε αγωνια...... :lol: θα ειναι κ ποιο τυχερο το 3 μετα....

Δημοσίευση

καλα βρε levou ποτε εκανες ντοιν ντοιν και μπηκες παλι?? :lol::lol::lol:

εχουμε ξεφυγει λεμεεεε καλα λεει η χρυσανθη :-p παραλογιζομαστε απο την αναμονη @-)@-)@-)@-)

ναι βρε μαρικακι παρε τηλ.δεν μπορω να κατσω αλλο πρεπει να φυγω :!! pleaaaaaseeee

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...