Μετάβαση σε περιεχόμενο

κυστη κοκκυγος εμπειριες..

happy!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!

εδω κ 4 μερες με επιασε εντονος πονος στον ποπο :oops:στο τελος της ουριτσας σε σημειο να μην μπορω να καθησω να κοιμηθω θα σκυψω...πηγα στον γιατρο κ διεγνωσε κυστη κοκκυγος :?:( μου εδωσε μια αλοιφη κ αντιβιωση μπας κ το καλμαρουμε λιγο τουλαχιστον μεχρι να γεννησω για να το αφαιρεσουμε....

θελω τις πολυτιμες εμπειριες σας...αν συνεβει σε καποια απο εσας κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης κ πως το αντιμετωπισατε κ εμπειριες απο εσας που το ειχατε κ κανατε την επεμβαση πως ηταν γενικα η εμπειρια???πονεσατε πολυ μετα κ για πολυ καιρο καθησατε καθολου στο νοσοκομειο???

ευχαριστω εκ των προτερων με το καλο ο καινουργιος χρονος...υγεια αγαπη κ ευτυχεια σε ολους!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα

δεν το εχω παθει εγω αλλα ο γιος μιας γνωστης μου

του ειχαν κανει τοπικη ναρκωση και μου ειπε οτι πονουσε πολυ, ηταν επωδυνη η αναρρωση δηλ. αλλα περπατουσε κλπ κανονικα

την ειχε κανει σε δημοσιο νοσοκομειο (παπαγεωργιου στη θεσσαλονικη) κ ειχε μεινει ενα βραδυ. απλα θελει προσοχη γιατι το σημειο εκει μπορει να ματωσει σχετικα ευκολα

περαστικα σου κοριτσι μου και μην αγχωνεσαι..

να κανεις υπομονη κ οταν με το καλο γεννησεις θα διορθωθει κ αυτο!

καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!

κ καλη χρονια!

καλησπερα κοριτσια!!!

εδω κ 4 μερες με επιασε εντονος πονος στον ποπο :oops:στο τελος της ουριτσας σε σημειο να μην μπορω να καθησω να κοιμηθω θα σκυψω...πηγα στον γιατρο κ διεγνωσε κυστη κοκκυγος :?:( μου εδωσε μια αλοιφη κ αντιβιωση μπας κ το καλμαρουμε λιγο τουλαχιστον μεχρι να γεννησω για να το αφαιρεσουμε....

θελω τις πολυτιμες εμπειριες σας...αν συνεβει σε καποια απο εσας κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης κ πως το αντιμετωπισατε κ εμπειριες απο εσας που το ειχατε κ κανατε την επεμβαση πως ηταν γενικα η εμπειρια???πονεσατε πολυ μετα κ για πολυ καιρο καθησατε καθολου στο νοσοκομειο???

ευχαριστω εκ των προτερων με το καλο ο καινουργιος χρονος...υγεια αγαπη κ ευτυχεια σε ολους!!!

kalimera kai kali xronia kopela mou, egw evgala kysth kokiggos otan emetha pws eimai egkyos, ponousa para poly kai noshleytika sto nosokomeio gia mia evdomada me antiviwseis kai pafsipona, den mpporousa na komithw apo ton pono paramilousa kai den me epiane tipota meta apo poly skepsh oi giatroi apofasisan na mou kanoun topikh narkwsh kai na thn anoiksoun gia na figei apo mesa to ygro, ekei pethana apo ton pono na pw thn alitheia htan san na mhn mou ekanan narkwsh, meta apo 10 lepta eimoun mia xara kai thn epomenh mera phga spiti mou, meta apo mia evdomada apevala logw twn farmakwn kai tou pyretou pou ekana,meta apo ena mhna arxise na me enoxlei ksana kai na kanw pyreto kai apofasisa pws prepei na thn egxeirhsw, phga se mia idiwtikh klinikh to prwi to meshmeri egine h egxeirhsh h opoia krathse mish writsa me olikh narkwsh kai thn epomenh mera vgika apla meta thelei ligo prosoxh giati einai avaisthito shmeio kai poly kathariothta,ayta apo ton iounio pou thn egxeirhsa den eixa kamia enoxlhsh apla xreiazete gia kana mhna allages to travma kai prosoxh stis kinhseis sou, ayta apo mena, eyxomai na mhn talaipwritheis opws egw kai na to prolaveis me thn antiviwsh

πω πω σκορπινα μου ταλαιπωρηθηκες πολυ μωρε...ευτυχως απο σημερα αρχισε να τρεχει πυον κ αιμα αρα εσπασε λες να το προλαβα???

παντος δεν το περιμενα μια τριχουλα τοση δα να προκαλει τοσο πονο...!!!

happy μου εγω αυτο που ξερω απο το φαρμακειο και ιατρικα ειναι οτι γινεται ειτε με τοπικη ειτε με ολικη ναρκωση απλα θελει προσεκτικες αλλαγες και αντισηψια... επωδυνη ειναι κυριως η αναρρωση, παντως αφου τρεχει ενδεχεται και να το προλαβες :D:D:D , ενημερωσε το γιατρο για αυτην την εξελιξη και ολα θα πανε καλα, απλα να εισαι σε συνεννοηση με το γιατρο

κυστη κοκκυγος......

ασχημη εμπειρια

εκανα χειρουργειο 2 φορες

στο πρωτο εκανα τοπικη αναισθησια(που ηταν σαν να μην εκανα καθολου),τοοοοοσο πονος

εκανα να αναρρωσω 6 μηνες με πολυ πονο και δεν με καθαρησαν και καλα με αποτελεσμα 2 χρονια μετα να οδηγηθω επιγοντως στο χειρουργειο με μια κυστη που ειχε κανει 17 συριγγια...2 εκ των οποιων ηταν πολυ σοβαρα γιατι πηγαιναν κατευθειαν στην σπονδιλικη στηλη.

γλυτωσα στο παρα πεντε η παραλυτη θα εμενα η θα με δηλητηριαζε και θα πεθαινα....

εκανα 2 ωρες χειρουργιο,η τομη ηταν τοσο μεγαλη που χωραγε μπουνια μεσα της

το ευτυχημα ηταν οτι αυτην την φορα μου την αφησαν ανοιχτη και θρεφοντας εβγαζε οτι υγρο ειχε(την πρωτη φορα μου την εκλεισαν και τα υγρα εμειναν μεσα :evil: )

μου εχουν κανει και παροχετευση,κατι σαν τρυπα ειναι στην ουρα,ετσι ωστε αν ποτε ξαναγινει να βγαζει τα υγρα και να μην κανω κυστη

αναρρωσα παλι σε 6 μηνες,δεν μπορουσα να κατσω

μπορουσα ομως να περπατησω

θελει σχολαστικη καθαριοτητα ακομη και μετα την αναρρωση,καλο πλυσιμο με αντισιπτικο....και γενικα πολυυυυυ καλη υγιεινη!!

εχω τωρα 11 χρονια που δεν με εχει ενοχλησει ξανα και μια φορα που εβγαλα ενα σπιθουρακι με την αντιβιωση καθαρησε!!!!

ευχομαι να περασει ετσι και να μην χρειαστει χειρουργειο

πω πω σκορπινα μου ταλαιπωρηθηκες πολυ μωρε...ευτυχως απο σημερα αρχισε να τρεχει πυον κ αιμα αρα εσπασε λες να το προλαβα???

παντος δεν το περιμενα μια τριχουλα τοση δα να προκαλει τοσο πονο...!!!

kopela mou to kalo einai oti vgazei kai etsi den tha ponas kai tha mporeseis na peraseis thn diarkeia ths egkymosynhs xwris farmaka na plenese kala me nero xwris sapouni kai na agoraseis apo to farmakeio apostyrwmenes gazes kai betadine kai na to katharizeis, ayto pou mou eipe o giatos mou einai pws opws kai na exei h periptwsh ths kysths dld h opws thn dikh dou pou anoikse kai katharise h san thn dikh mou pou mazeve kai eixe kanei flegnwnh prepei na egxeiristei kai na katharisei entelws opote me to kalo otan genniseis parto apofash na to kaneis giati apo mono tou den yparxei periptwsh na figei kai emena h tomh htan terastia afou meta apo 5 mhnes meta thn egxeirhsh ekana mia apotomh kinhsh kai anoiksan ta rammata giayto kalytera na to prolaveis, pantos to thetiko einai pws anoikse kai den tha ponas

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...