Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Οχι βρε τι αγνη ψυχη? Χαζουλα μπορει!! :lol::lol::lol::lol::lol: Απλα δεν ξερω τι κακο μπορει να συμβει αν μαζευτουν ενα τσουρμο μαμαδες με μωρακια! :? Αχ δεν λειτουργω και πολυ καλα τωρα. Νυσταξα! Παω για νανακια κοριτσια!! Θα τα πουμε το πρωι! Καληνυχτα!!!! @-)[smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy3.gif][smilie=sleepy5.gif]

Δημοσίευση

θα παω σε λιγο να διαβασω το θεμα..

βικυ καλε ξεχασα χρονια πολλααααααααααααααααααα

γιορταζες?

μιτσακι να χαιρεσαι τη βασιλικουλα σου..ολα καλα?

το αγορακι σου καλα?

χαχαχα

μαριαιωαννα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γαματη η μικρη :lol:

Δημοσίευση

Ρε Θούλη έλα πες μας λεπτομέρειες για τη Νατάσσα??

Πως της φάνηκε η εμπειρία??

Τι έγινε??

Η μπέμπα πως είναι??

Πες και μετά θα τα σβήσουμε τα ποστ και θα κάνουμε ότι τα ακούθμε πρώτη φορά από τη Νατάσσα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

θουλη οχι δεν γιορταζω.....αλλα ευπροσδεκτα τα δωρα... :):):):):):):)

το δικο μου το μυαλο εχει παει πολυ πιο μακρια απο της Αφροδιτης....

...κλοπη...αρπαγη κλπ κακα πραγματα!

ναι πες πες....νομιζω οτι ειναι το μονο μωρο που γεννηθηκε 41+ εβδ.

Δημοσίευση

βικυ,εσυ που θηλαζεις 2 χρονια και κατι..... ;) να σε ρωτησω.....η μικρη μου με κυνηγαει και μου βγαζει τη μπλουζα για να θηλασει ολη την ωρα..... :D τις περισσοτερες φορες δινω στηθος και λιγες της λεω οχι τωρα και την ξεγελαω με κατι αλλο....καλα κανω????δεν εχω προβλημα να θηλαζω μεχρι οσο θελει η μικρη.... ;)

της αρχισα και λιγο τυρακι...πειραζει λετε???? :?::?::?:

κανω επιδειξη ταπερ αυριο σπιτι μου,το κινητο μου ειναι 090-696969!!!!!!σας περιμενωωωωωωωωωωω!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P

γεννησε η νατασα?????????????????????τι εγινε?????????????????πειτε μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ε και απλώς έκανε την πρώτη και μοναδική δημοσίευση

να καλέσει κόσμο στο σπίτι και μετά τίποτα... :o:o:o:o

Και σήμερα παρουσιάστηκε και άλλο άτομο να δίνει τηλ να κανονίσει συνάντηση

Ωρε που πάμε ρεεεεε που πάμεεεε :shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Γεννησε;;;;;!!!!!Τελεια!!!!!!!Να της ζησει η μπεμπουλα,παντα καλοτυχη να ειναι!!!!!!!! :YMHUG::x

Καλα με το αλλο θεμα εριξα πολυ γελιο ειδικα με την απαντηση της ΜαριαςΙωαννας!!!!!:lol::lol::lol:

Ρε δε παμε καλα εχει λαλησει ο κοσμος!!!!!!! :shock:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!!!

καλα ε το ειδα κ εγω τωρα το θεμα κ γελασα πολυ με τη μαριαιωαννα!!!! :lol::lol:

οσες εχετε ατομα που γιορταζαν να τα χαιρεστε!!!

πεμπι χρονια πολλα κοριτσαρα μου! να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

καλε πολυ χαρηκα που ολα πηγαν καλα με τη νατασα!!!!

κ το εχω πολυ εννοια τον τελευταιο καιρο.. αφου τον εχω ζαλισει τον τολη! :lol:

κ πριν που διαβασα οτι γεννησε μονο σαμπανια δεν ανοιξαμε!!!

αχ κ εγω σκαω να μαθω λεπτομερειες αλλα θα χαρει μωρε το κοριτσι να μας τα πει αυτη!!

καντε υπομονη, το καλο πραγμα αργει!!!! θα τα μαθουμε απο την ιδια!!

θουλη πως ηταν η ονειρουπολη? περασατε καλα?

αχ καλε δε μπορω, εχω κουραστει παρα πολυ απο εδω κ απο εκει αυτες τις μερες.. σας ειπα κιολας οτι κατι με τριγυρναει κ δεν εχω κ διαθεση..

αφρο κ εγω αυτο εχω τωρα στην τιβι, πρωτη φορα το βλεπω κ ειναι καλο!

πιστευα οτι θα ειναι τεραστια μαλακια!!

επισης σε ειδα στον υπνο μου τις προαλλες!!

μην ανησυχεις που βλεπεις τετοια ονειρα, εγω οταν ημουν εγκυος εβλεπα συνεχεια τρομερα θριλερ!! πρεπει να ειναι απο τις ορμονες..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...