Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!

Τι κανετε;;

Χαθηκα αλλα ειναι αρρωστος ο μεγαλος μου γιος!!Πικρα.

Βλεπω εχετε αρχισει ολες φαγητο ε;;Εγω ακομη τπτ.Πω πω βαριεμαι. :oops::oops:

Τα χω περασει με τον πρωτο μου γιο και μου χει φυγει η καψα να σας πω την αληθεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ρε ευγενια τι φατσα ο γιος σου..κατευθειαν απο διαφημιστικο εχει βγει...τελικα κοριτσια ωραια μωρα καναμε...φτου μας...παναγιωτα περαστικα σας κοριτσακι μου...

κατερινιω λες να εχουμε ευχαριστα???εγω παντως προσπαθω να αποπλανησω τον δικο μου αλλα τιποτα...ουτε που το σκεφτεται και οταν του ειπα πως θα προσπαθησουμε μεχρι τελος της χρονιας μονοι μας και μετα αν δεν γινει κατι θα παμε παλι με σπερματεγχυση...ε καλα θα δουμε μου ειπε...μακαρι να μην φτασουμε μεχρι εκει παντως και να τα καταφερουμε μονοι μας..εγω παντως αρχισα την βιταμηνουλα μου και βλεπουμε...

ευγενια δεν τον βαζω εγω να κοιμηθει ετσι νωρις μονος του κοιμοταν αλλα μπορει να ηταν και φαση που περνουσε γιατι τωρα κανα δυο μερες παλι 9-10 κοιμαται...θα δειξει..τρεμω τα δοντια παντως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας!! δεν σας ξέχασα μπαίνω καθημερινά και διαβάζω τα νέα σας απλά δεν προλαβαίνω να απαντήσω! σόρυ αλλά δεν θυμάμαι τα πιό παλιά να σχολιάσω :oops: τρελό Αλτζχάιμερ...

Κατερίνα πολύ γέλιο έκανα με την ξυνισμένη φατσούλα! στην πρώτη έδειχνε να περιμένει με ανυπομονησία και μετά... πάντως φτου φτου μεγάλωσε και είναι κούκλος κι αυτός!

Παναγιώτα περαστικά σας. Ακόμα δεν ξεκινήσατε ούτε κρέμα; μετά τον 6ο σας είπε εσάς; ο καθένας ό,τι να 'ναι λέει...

Μαράκι να ζήσετε και με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι όποτε το θελήσετε! εύχομαι αυτή τη φορά να έρθει χωρίς ταλαιπωρία, τώρα που ξέρετε σίγουρα ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα έχετε λιγότερο άγχος οπότε μπορεί να σας "κάτσει" και με την πρώτη! μακάρι!

Ηταν να ξεκινήσουμε κι εμείς φρούτα αυτές τις μέρες αλλά την Τετάρτη που κάναμε τα 2 εμβόλια, για πρώτη φορά μετά από λίγη ώρα την έπιασε διάρροια! δεν μπορώ βέβαια να είμαι σίγουρη ότι ήταν παρενέργεια των εμβολίων αν και το αναφέρει, αλλά το ρίχνω εκεί γιατί την επόμενη μέρα σταμάτησε. Ξαφνικά εκεί που την τάιζα την κρέμα της και ήταν μια χαρά, γίνεται κατακόκκινη και καπάκι μωβ ( :o ), και μετά την ακούω που κάνει κακά και την πιάνει ένα κλάμα μετά άλλο πράγμα να μη σταματάει με τίποτα... πονούσε η καημενούλα μου. Οπότε αναβάλαμε τα φρούτα και λέω να της αρχίσω από Δευτέρα, ίσως και αύριο αν προλάβω να πάω στο μανάβη.

Κατά τ'άλλα την βρήκε καλά ο παιδίατρος, το Βουδάκι μου είναι 7.650 και 67,5 πόντους. Το κάτω ούλο άρχισε να φουσκώνει αλλά είπε οτι μπορεί να πάρει και ένα δίμηνο μέχρι να σκάσει το δοντάκι. Για να δούμε...

Α δεν σας είπα τώρα μου άρχισε άλλα κόλπα!! γενικά της αρέσει να τραβάει μαλλιά, όπως τα περισσότερα μωρά από ότι ξέρω, αλλά εδώ και 3-4 μέρες τραβάει και τα δικά της μαλλιά!!! πως το ανακάλυψε τώρα αυτό δεν καταλαβαίνω! και ήθελα να ήξερα, δεν πονάει;;; της φωνάζω "μη" και της τραβάω το χεράκι μπας και καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι κακό, τι άλλο να κάνω η μάνα; Κάνει και ζέστη για να της φοράω καπέλο! Ευτυχώς δεν το κάνει συχνά.

Αχ θυμάμαι κι άλλα ωραία που γράφατε, για μανικούρ-πεντικιούρ, βαφές... μπράβο βρε κορίτσια, καιρός να αρχίσουμε να ασχολούμαστε και λίγο με τον εαυτό μας να ανέβει και η ψυχολογία! Κατερίνα κανονίσατε διακοπούλες; τέλεια, που θα πάτε; οι υπόλοιπες τι θα κάνετε; εμείς περιμένουμε να σιγουρέψουμε πρώτα την άδεια του Στέλιου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια γεια σας!!

Ελενη η μικρη μαλλον θα θελει κομμωτηριο..θελει να σου δειξει οτι τα μαλλια της θελουν καποια αλλαγη βρε παιδι μου...γυναικα δεν ειναι; :lol::lol:

Μαρακι..βουρ για το δευτερο με την ευχη της Παναγιας!!!

Παναγιωτα περαστικα στον μικρουλη..

Ευγενια τι κουκλι ειναι το αντρακι σου!!! γλυκας ειναι...μηπως σου μοιαζει κιολας;

κοριτσια ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΜΑΣ!!! στην αρχη παλι ξινιζε,προσπαθουσα με υπομονη και τραγουδακια να τον κανω να φαει..τιποτα!! εκλαιγε και τραβιοταν..ευτυχως ειχα μια πιπιλα κοντα μου και του την εβαλα και ηρεμησε..ξαφνικα την παιρνω και την βουταω στο μηλο..την εβαλα κατευθειαν στο στομα του..ξαφνιαστηκε για λιγο αλλα ΔΕΝ ΞΙΝΙΣΕ!!!..συνεχισα για λιγο με πιπιλα πασαλειμενη στο μηλο..ΕΤΡΩΓΕ!!!! παω παλι σιγα-σιγα με το κουταλακι...ΤΙΠΟΤΑ!! ξανα πιπιλα κι ετρωγε..λεω τουλαχιστον εμαθε την γευση...βουταει ο μικρος τα δαχτυλακια του στο μηλο και γλειφοταν :lol:

μου εδωσε την ιδεα και τον ταιζα μια με το δαχτυλο μου και μια με την πιπιλα..ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΗΛΟ!!!!

τι να πω!! ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!

τωρα κοιμομαστε σαν τουβλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhspera koritsia!poly ypno shmera o dikos moy!!!den mporw na pw moy aresei giati prolava ki egw tis doylitses moy!panayota einai ligo palouki oi kremes e?egw den exv synhthisei akoma...arge na ta etoimasw me apotelesma na trwme sto telos klaigontas...mexri na etoimasw th krema me blepei kai katalavainei oti toy etoimazv na faei kai klaiei apo th peina toy...meta ante na etoimasw kai to gala ksana klamata!!!mallon prepei na toy ta etoimazv kai ta dio mazi gia na mhn exoyme paratragoyda!kala htan mexri twra poy eixame ena galataki mono :?

enina perastikoulia sth mikrh sou!den exoyme apofasisei akoma gia to poy tha pame....den mporv na apofasisw...giati panta prepei na skeftv poy ua einai kai pio aneta gia to mpemph.oufff!

maraki nwris nwris tha to valete mprosta to deutero mpempaki e??de nomizw oti auto tha aresei sto manolio! :lol::lol::lol:

eugenia ennoeitai oti ki egw exw ayto poy leei mama!!!meta to mpanio toy eixa valei ayth poy leei mama gia na piei to galataki...mexri na paw kouzina na kanw kati douleies kai na epistrepsw o dikos moy eixe paei thn eixe diplwsei sto syrtari toy mpemph kai eixe parei ayth me to papa....kai nomize oti egw den tha katalavaina tpt :evil::evil::evil::evil: telika vre koritsia nomizw oi antres pathainoyn megalyterh plaka apo mas me ta mwra....vevaia sta skroura(vlepe kaka,goylitses,klama.... panta emeis vgazoume to fidi apo th trypa :twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας βρε....

λιγο σας αφησα και κοντευω να σας βρω με 2 μωρα την καθε μια :lol: [smilie=icescream.gif]

ευγενια αστερι ο μικρος,δηλαδη για να πω την αληθεια εχουμε τα πιο ομορφα μωρα στο φορουμ!!!!!!

Κατερινα εγω δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες :cry:

Παναγιωτα περαστικα....ξερω τι περνας κουραγιο μανααααααααα

ευγενια τα εστειλες τα μπαρκοντ ,μεσω ιντερνετ και δεν σου εστειλαν τα δωρα????

κανουν 1,5 μηνα μου ειπαν τα φερνουν μαλλον απευθειας απο ΚΙΝΑ :shock:

Μαρινα και κατερινα καλη αρχη με τα φαγακια

ενινα στειλε μηνυμα στο Ναταλακι μας απο ολες μας ,να μαθουμε για το παιδι....να πανε ολα καλα και θα το γιορτασουμε.....................

το απογευμα πανε παρκο Τριτση παω να ξεβρωμισω γιατι απο τις δουλειες εχω γινει .......

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα μανουλιτσες :D

εγώ την τίμησα την λιμπερο,6 συσκευασιες απο τις μεγαλες πήρα !

Αύριο βαφτίζω τον γιο μου!!!!!!!!!!!!

έφτασε η μεγάλη μέρα!αυτη τη στιγμή διανύω φάση χαλάρωσης μαζι με τον γιοκα μου αν κ έχω αρκετά υπόλοιπα να ετοιμάσω ,δηλ θεματα διακόσμησης ,κατι φιογκους, κατι τα πραγματα στο τραπεζι ευχών..,ουφ δεν θελω να τα σκεφτομαι τωρα....

εμας η παιδιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε μεσημεριανο με τη χορτοσουπα αφου δεν τρωει φρουτοκρεμα !

για λιγο μπηκα, δώστε μου ευχές μην με πιάσει άγχος αύριο κ χάσω το πιο σημαντικό,δηλ να απολαυσω την ξεχωριστη αυτή μέρα για τον γιό μου!!!!

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια!!!

Μαιρούλα με το καλό αύριο!!!

Να'ναι καλοφώτιστο και γερό το αστεράκι σου!! Κουκλί είναι!!

Όπως άλλωστε όλα τα νινάκια της παρέας!! φτου φτου!!!

Τον δικό μου τον είδατε στο τικεράκι μου;; Είναι μικρούλα η φωτο και ίσως δε φαίνεται καλά, θα προσπαθήσω να ανεβάσω μια φώτο να τον δείτε.

Ευγενία αυτές τις σαλιάρες τις είχα πάρει κι εγώ!! Ωραίες!! Αλλά πλέον όχι βολικές, καθώς δεν είναι αδιάβροχες!! :lol::lol:

Βλέπω την παλεύετε με ταϊσματα, φρούτα, κρέμες κλπ!

Ευτυχώς ο μπεμπάκος μου μέχρι τώρα δεν είχε ιδιαίτερο θέμα. Από την αρχή με το κουταλάκι είμαστε μια χαρά. Την κρέμα την τρώει ευχαρίστως και τα φρούτα τα τρώει (δεν τρελαίνεται να χτυπιέται, αλλά οκ). Γενικά όταν τρώμε του δίνω να δοκιμάζει γεύσεις και μέχρι στιγμής σε τίποτα δεν έχει πει όχι!! Ίσα ίσα που φωνάζει ενθουσιασμένος και θέλει κι άλλο!! :lol: Έπρεπε να τον βλέπατε σε κάποια φάση που του έδωσα ζουμί από φασολάκια που'χα μαγειρέψει.. έπαθε αμόκ!! :shock: Φαίνεται του φάνηκε αρκετά γλυκό λόγω ντομάτας.. ποιος ξέρει.. ελπίζω να το θυμάται όταν θα τον βάλω να φάει φασολάκια!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα κατάφερα! :lol:

Ειρήνη, άσχετο, αλλά πριν λίγο ανακάλυψα ότι είχες αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή.. το'χε ακούσει ο Γιάννης και ξέχασε να μου το πει... :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!

Ω Ρουλακι τι ομορφη φατσουλα ειναι αυτη!!!! :x:x

Μαιρουλα με το καλο η βαπτιση σημερα!!!Καλα να περασετε.Ειναι οντως μια ξεχωριστη μερα.Και εγω την περιμενω πως και πως.

Καλα να περασετε σημερα κοριτσια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιβεβαιωνω οτι τα παιδακια μας ειναι κουκλακια!!!!!

Μαιρουλα με το καλο να γινει Χριστιανος, να ειναι εχει υγεια και να περασετε καλα......να εισαι η πιο ομορφη μανουλα

θελουμε φωτογραφιες του μικρου ,τις μπομπονιερες ,τον στολισμο,το φουστανι σου και οτι γαργαλιστικο συμβει!!!!!!!!

Ρουλα ο Γιαννης θελει να μας χωρισει :lol:

Παναγιωτα οκ το παιδι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και τωρα τα δυσαρεστα....................

εχθες εφυγε η συμπεθερα μας,της γυναικας του αδερφου μου η μαμα!!!! 56 ετων απο καρκινο στον πνευμονα.

θυμαστε τον Σεπτεμβρη ο αδερφος μου παντρευτηκε,10μερες μετΑ βρηκαν την αρρωστια και αφου την εκμεταλλευτικαν απο το ιατρικο Αθηνων,δινοντας τις ελπιδες (για να τους ξεζουμισουν χρηματικα) εκανε 3 μεγαλα χειρουργεια,θεραπειες ,αφορητους πονους ,κατεληξε :cry:

μια γυναικα 1,75 νταρντανα και πληθωρικη σε ολα της.........

καλο ταξιδι Σουλαρα ....................ελπιζω να συναντησεις εκει πανω το αγγελουδι μου και να προσεχεις...μιας και δεν γνωρισε την αγαπη που ειχα να του δωσω..................

καλη ανταμωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ρε Ειρηνάκι τι άσχημα νέα είναι αυτά ρε γμτ; Κρίμα, ήταν νέα γυναίκα. Τα συληπητήρια μου. Φαντάζομαι πως η νύφη σου θα είναι χάλια...

Με κανες να δακρύσω μ'αυτα που γράφεις φιλενάδα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειρηνάκι συλλυπητήρια... αχ τι δυσάρεστα νέα... κι εμένα με συγκίνησες, σίγουρα θα προσέχει και το αγγελούδι σου κούκλα μου! Οσο για την εκμετάλλευση τι να πω... πραγματικά δεν έχουν ιερό και όσιο, πάνω από όλα το χρήμα και κανένας σεβασμός στον άνθρωπο ούτε καν τις τελευταίες του στιγμές. Ξέρω και για τις θεραπείες, και για τους πόνους και κυρίως την ανάγκη να πιστέψεις σε ένα θαύμα και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται. Είμαι σίγουρη ότι μπορούν να βρουν θεραπεία (αν δεν την έχουν βρει ήδη) αλλά πως θα πλουτύνουν κι άλλο οι φαρμακευτικές και ένα σωρό άλλοι που εμπλέκονται;;;; Τελοσπάντων μεγάλη συζήτηση... Υγεία να έχουμε κορίτσια μόνο αυτό παρακαλάω, όλα τα υπόλοιπα αν είμαστε καλά θα τα καταφέρουμε.

Και πάλι συλλυπητήρια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ας ελαφρύνω λιγάκι το κλίμα γιατί έχουμε και ευχάριστα, και μακάρι Παναγία μου μόνο ευχάριστα να έχουμε!

Μαιρούλα να σου ζήσει ο γιόκας σου, πάντα γερός να είναι και να γίνει καλός άνθρωπος! Ελπίζω να περάσατε τέλεια. Περιμένουμε με αγωνία λεπτομέρειες και φυσικά και μερικές φωτογραφίες! η πρώτη μας βάπτιση ε; :P Με το καλό και οι επόμενες!

Ρουλίτσα τι κούκλος είναι αυτός;; να τον χαίρεσαι!

Παναγιώτα συνήλθε ο μεγάλος; βάλε μας κι εσύ μια φωτό με τα αντράκια σου!

Τελικά τις έχουμε όλες αυτές τις σαλιάρες ε; εγώ πήρα μόνο το mama :lol: ! έχω όμως μια άλλη που γράφει daddy's princess οπότε πατσίζουμε.

Η συμπεθέρα μου που είναι;;;;;;;

Σήμερα φάγαμε κι εμείς το πρώτο μας μήλο... το ίδιο ξύνισμα και η δικιά μου! έκανε κάτι περίεργες γκριμάτσες και φυσικά εμείς γελούσαμε :mrgreen: . Της έδωσα 5-6 κουταλιές για πρώτη φορά και βλέπουμε, ευελπιστώ σιγά σιγά να το συνηθίσει.

Αυτά προς το παρόν ώρα για νάνι, τα ξαναλέμε αύριο. Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά από την ημέρα, υγεία πάνω απ' όλα...

Ειρήνη μου, στα΄πα κι από το τηλέφωνο... αυτά είναι τα άσχημα, να φεύγουν νέοι άνθρωποι...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια - όλα τα μπουμπούκια μας είναι κουκλιά!! Γερά να'ναι κι ας είναι όπως θέλουν κι ας μοιάσουν όπου θέλουν!! [ Ειρήνη πότε θα σε κεράσω το παγωτό που λέγαμε;;; Μου'πε ότι ο μικρός μου μοιάζει!!! :lol::lol::lol: ]

Με τα φρούτα υπάρχει θέμα... τα πιο πολλά παιδάκια ψιλοζορίζονται και πρέπει να βρίσκουμε συνδυασμούς φρούτων για να τους αρέσουν... θέλω να πάρω ροδακινάκια να δοκιμάσω να του δώσω, αλλά δεν τα'χω δει ακόμα "σόι", πρέπει να 'ναι και λίγο ώριμα.. Του'δωσα κεράσι τις προάλλες κι ενθουσιάστηκε!! Του το'βαζα στο στόμα και ρούφαγε το ζουμί. Τις φράουλες λέω να τις αποφύγω, μου'πε κι ο παιδίατρος να μη βιαστώ να του δώσω. Κάποιες άλλες δίνουν κι αβοκάντο, αλλά δεν έχω πάρει ποτέ κι όσες φορές έχω δοκιμάσει σε σαλάτα δε με ενθουσίασε.. μάλλον θα'ταν άγουρο..

Ευτυχώς πάντως το καλοκαίρι είναι γεμάτο από φρούτα, οπότε θα'χουμε πολλές επιλογές!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειρηνη μου συλλυπητηρια κοριτσι μου. :(:( Κουραγιο στη νυφη σου.Πολυ ασχημο να χανεις τη μητερα σου ρε γμτ. :(:(:(

Κοριτσια ο γιος μου συνεχιζει να ειναι χαλια και αυριο θα παμε να του κανουμε εξετασεις για λοιμωδη μονοπυρυνωση.Τι να πω.Μακαρι να μην εχει κατι τετοιο. Φοβομαστε πολυ και για το μπεμπη βλεπετε.

Η Ευη χαθηκε.Ελπιζω να ειναι καλα.

Ελενη μου καποια στιγμη θα σας βαλω φωτο.Τωρα εδεν ειμαι και στα καλυτερα μου. :?

Καλη αρχη με το φαγητο. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά. Δόξα το Θεό. Τελικά μόνο υγεία να ευχόμαστε να έχουμε τίποτα άλλο.

Παναγιώτα μου εύχομαι να μην έχει κάτι ο μεγάλος σου και να περάσει γρήγορα.

Ρουλάκι είναι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ. Να τον χαίρεσαι!!!!

Ευγενία και ο δικός είναι τρελή φάτσα!!!! ΚΟΥΚΛΟΣ!!!! και όντως σου μοιάζει. Φτου, φτου μην τον ματιάσω!

Μαιρούλα που είσαι;;;;; Πως πήγε η βάφτιση;;; Να σου ζήσει!!! Θέλουμε νέα!

Ελενάκι καλή αρχή με τα φρούτα Μ' αφού σου έφαγε για πρώτη φορά πέντε με έξι κουταλιές μη μιλάς καθόλου!

Αλήθεια ρε κορίτσια που είναι η Εύη; Ανυσηχώ κι εγώ. Εχει καμιά σας τηλέφωνό της;

Και απ' το Ναταλάκι θα ήθελα να μάθω νέα τους ρε γμτ. Εύχομαι να είναι καλά όλοι τους!

Ελενάκι αμα μάθεις νέα της πές μας ε;

Δεν έχω νέα κορίτσια μου. Έτσι μπήκα να σας δώσω το παρόν και να δω τι κάνετε κι εσείς. Θα τα πούμε πάλι. Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!!

Λέτε η Εύη να το πείρε απόφαση και να μαζεύει τα πράγματα για Σουηδία??? Ελπίζω να είναι όλοι καλά.

Ειρήνη τα συλλυπητήρια μου. Νεότατη γυναίκα και έφυγε πολύ πολύ γρήγορα. Τώρα τελευταία ακούω συνέχεια για καρκίνο. Να μας έχει όλους καλά ο θεός... και περισσότερο τα παιδάκια μας.

Εμείς είχαμε ένα σχετικά κουραστικό τριήμερο αλλά κάναμε αρκετές δουλειές και αυτό μετράει.

Έκλεισα προσκλητήρια, μπομπονιέρες με το πρωτότυπο θέμα του πειρατή. Προσπαθούσα να το αποφύγω αλλά δεν μου άρεσε τελικά τίποτα άλλο. Μπομπονιέρες πήρα μελοδούς.

Τώρα ψάχνω για την διακόσμηση...εκεί να δω τι θα βρω.

Πείτε μας καλή επιτυχία και να μην μου βγάλει αλλεργία το παιδί μου - σήμερα ξεκινάει μοσχαράκι.

Ρούλα φτού φτου στον γιόκα σου - τρελό μαλλί και ο μικρός. Τελικά τα αγόρια μας στην βάπτιση τους θα έχουν πιο μακρύ μαλλάκι από τα κορίτσια.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον Νώντα- δηλαδή δεν τον βλέπω μόνο εγώ κούκλο....είναι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια γεια σας!!

Ευγενια πώς πηγε με το μοσχαρακι;το φαγαμε; πειρατες ετσι;μια χαρα θεμα ειναι ρε συ!!

Παναγιωτα ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μικρο και γρηγορα να εχετε καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις..

Ρουλα κουκλακι ο μικρος!! καλα κανεις και του δινεις απο ολα οσα φτιαχνεις..μονο με τις φραουλες θελει λιγη προσοχη..

Ειρηνη κι απο μενα συλληπητηρια..τι να πω!!

Μαιρουλα ευχομαι καλοφωτιστος ο γιος σας και καλος Χριστιανος!!

Εμεις καλα ειμαστε..τελικα και το αχλαδι και το μηλο τα δεχομαστε αρκετα καλα..αυριο θα φαμε και μπανανα..και σε 20 ημερες απο τωρα θα δοκιμασουμε σουπα λαχανικων..

κοριτσια θελω την συμβουλη σας και την γνωμη σας:

να σας πω οτι και οι δυο παππουδες του μικρου δεν υπαρχουν στην ζωη..εφυγαν απο κοντα μας με ενα χρονο διαφορα ο ενας απο τον αλλον...καταλαβαινω οτι με βαση την "παραδοση" κανονικα πρεπει τον μικρο να τον βαπτισουμε Ηλια(το ονομα του πατερα του Μανου)..ομως θα ηθελα να εβαζα και το ονομα του πατερα μου(Δημητρης),απλα να υπαρχει στα χαρτια που λεμε και ας μη τον φωναξουμε ποτε ετσι..τι πειραζει που θα εχει δυο ονοματα;τι πειραζει που δε θα ειναι ακριβως η συνεχεια του ονοματος στην οικογενεια του Μανου;εκεινος το εχει παρει πολυ πατριωτικα και θελει σωνει και καλα να μπει μονο το Ηλιας..τσακωθηκαμε αρκετα χθες για αυτο το θεμα..ειναι παραλογο που θελω κι εγω να ακουστει το ονομα Δημητρης,ακομα και ας λεμε το παιδι Ηλιας;ειναι τραβηγμενο;τα θελω ολα δικα μου;ειμαι εγωιστρια;

δε θελω να τσακωνομαι για αυτο,νευριαζω οταν βλεπω γυρω μου ομηρικους καυγαδες για τα ονοματα..δε θελω να κανω κι εγω τα ιδια..δε θα επιμεινω,αν και μου κακοφαινεται που δε καταλαβαινει το πώς νιωθω...

εσεις τι θα κανατε στην θεση μου;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα μου δε σε θεωρώ καθόλου εγωίστρια, υπερβολική ή οτιδήποτε άλλο... ίσα ίσα.. είναι απολύτως λογικό αυτό που θέλεις.. Κι απορώ με τον άντρα σου, γιατί έχει "μουλαρώσει" έτσι;;; Σόρι κιόλας... :lol:

Αν δεις ότι επιμένει, πες του αυτό: "Να μη δώσουμε κανένα από τα δύο ονόματα, να βρούμε ένα άλλο!" και πιστεύω πως αν ντε και καλά θέλει να βγάλει του πατέρα του, θα υποχωρήσει και για το δεύτερο όνομα! ;-)

Εμείς έχουμε άλλο πρόβλημα! Τον πεθερό μου τον λένε Μηνά. Δεν έχει άλλο εγγόνι μ'αυτό το όνομα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι το περιμένει πως και πως! Έλα όμως που εμάς δε μας αρέσει το Μηνάς!! Χρόνια τώρα το λέγαμε... Και έχουμε αποφασίσει να τον πούμε Φίλιππο και να του δώσουμε ως δεύτερο όνομα το Μηνάς, για να μην έχουμε τίποτε λιποθυμίες, εγκεφαλικά κλπ κλπ! Πιστεύω όμως πως θα'χουμε θέμα έτσι κι αλλιώς...

Αυτό το έθιμο ωραίο είναι, αλλά να'ναι και ωραία τα ονόματα που πάνε από γενιά σε γενιά... στο κάτω κάτω, το παιδί θα το κουβαλάει μια ζωή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα μανουλίτσες!

κ το όνομα αυτού ΝΙΚΟΛΑΟΣ!!!!!

βαφτιστηκε Χριστιανός η καρδούλα μου

έχω πολλά να γράψω αλλά αφού τον κοιμήσω πρώτα

ευχαριστώ για τις ευχές σας :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ζητάω συγκεκριμένα την μπροστινή μπάρα ασφαλείας ενός παλιού καροτσιου 3 σε 2 μάρκας cangaroo sharah verde (του μεγάλου καροτσιου και όχι του καθίσματος αυτοκινήτου). Έχω μόλις γεννήσει το δεύτερο παιδάκι μου και το ξέχασα στην παιδική χαρά και χάθηκε και έτσι γίνεται άχρηστο και μη ασφαλές για το μωρό. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω καινούργιο... Εάν έχει κάποια μαμά ένα παρόμοιο μοντέλο και δεν το χρειάζεται και μπορεί να μου βγάλει την δική της μπάρα ( με πληρωμή) το χρειάζομαι επειγόντως. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσι μου καταρχάς συγχαρητήρια! Πλέον και υπερηχογραφικά επιβέβαιωσες την εγκυμοσύνη σου κι όλα δείχνουν ό,τι έπρεπε να δείξουν με βάση την εβδ κύησης. Αυτό για τη μέτρηση μη σε απασχολεί, ούτως ή άλλως το βίωσες και με προηγούμενη εγκυμοσύνη όπως λες κι όλα πήγαν καλά! Κι εμένα μου το μετρήσαν 6 μέρες μικρότερο απ' την μέτρηση με βάση την ΤΕΡ, αλλά μεγαλώνει σταθερά με αυτό το ρυθμό μέχρι στιγμής. Επίσης, να έχεις κατά νου ότι η μέτρηση με βάση την ΤΕΡ λαμβάνει υπόψη έναν ιδανικό κύκλο 28 ημερών και με ωορρηξία 14η μέρα, που είναι το φουλ ιδανικό σενάριο. Μπορεί να είχες καθυστερημένη σύλληψη - επίσης, σ αυτή τη φάση το έμβρυο είναι τοσοδούλικο οπότε είναι δύσκολο να μετρηθεί με ακρίβεια.  Όσο για την τομή, δεν έχω γνώση να σου απαντήσω, αλλά καλώς πιστεύω σκέφτεσαι να μιλήσεις με κάποιον γιατρό ίσως πιο εξειδικευμένο σε εγκυμοσύνη μετά από καισαρική που ίσως σε κατατοπίσει καλυτερα 😊 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! ❤️ μ' έπιασε και μια μικρότερη κρίση σήμερα στο σούπερ πάλι, αλλά αυτή τη φορά έπραξα αμέσως και έκανα αυτό με τις αναπνοές, ευτυχώς όλα καλά 😊 Αύριο έχω βιντεοκλήση με τη γιατρό μου (εν τω μεταξύ αυτή το π΄ροτεινε, δε ξέρω γιατί 😅, μάλλον για να τσεκάρει πως πάω με τη λοίμωξη) και θα της το αναφέρω ως γεγονός. Εγώ τώρα έχω κλείσει ένα ακόμα υπέρηχο την άλλη βδομάδα 18 του μηνός που θα έχω μπει με το καλό στην 11η εβδ και μετά από 2 εβδ έχω την αυχενική. Εύχομαι να φτάσουμε αισίως σ' αυτό το στάδιο όλες μας 🙏 κι εμένα δε σας κρύβω μ επιασαν κάτι ανασφάλειες πάλι, κυρίως γιατί φοβήθηκα μην η κρίση πανικού το Σάββατο έκανε κακό στο μωράκι, αλλά πρέπει να εμπιστευτώ το σώμα μου και το μωρό μου 💖 
    • Πραγματικά δε με πτοεί τίποτα. Ας είναι καλά η μπουμπού... εγώ αντέχω!!! 2,5 μήνες είναι... θα περάσουν! 🙂
    • Ωχ βρε κορίτσι μου υπομονή δεν είχα θέμα με Γοπ εγω πριν λιγες μερες με έπιασε το στομάχι μου βράδυ έκανα πολύ εμετό δεν ξέρω τι είχα πάθει ευτυχώς την επομενη ήμουν καλά  Φτάνουμε σιγά αίγα στο τέρμα και θα ηρεμήσουμε 😊  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...