Αχ για γαρίδες μιλάτε βλέπω!κ7 εγώ είχα σκάσει χθες για γαριδομακαροναδα και την έφαγα μα είχα σκάσει!και το chat έτσι έλεγε επιτρέπεται απλά όχι σε μεγάλες ποσότητες.
Ε στο fb υπάρχει και η συνομιλία στο messenger που είναι πιο άμεση. Αλλά η ομάδα είναι και για να βρεις μαμάδες στην περιοχή σου να κάνεις παρέα 😊 Εγώ είχα βρει κάνα 2 από κει 😊
Προς το παρόν μου αύξησε τα φάρμακα και θα με δει από βδομάδα να δει τι άλλαξε τόσο γρήγορα και θα μου πει τι θα κάνουμε από δω και πέρα ..!
Του έχω εμπιστοσύνη με κλειστά μάτια και κάπως είμαι αισιόδοξη!!!!
Ναι φυσικά έχω πολλές παραγγελίες για κερακια αλλά δεν ξεχνάω κανέναν! Οι γαρίδες με μέτρο, δεν απαγορεύονται αλλά αντενδεικνυται η μεγάλη κατανάλωση. Εγώ μια φορά θα φάω σε όλη την εγκυμοσύνη, σήμερα!
Αχχχχχχ μπορούμε να φάμε γαρίδες ,πλάκα κάνεις ????? Θα τον μαδησω τον γιατρό μου με τα όχι του ,δεν μπορώ άλλο υγιεινά δεν χορταινω,θα το δώσω να καταλάβεις σήμερα το βράδυ ,ευχαριστωωωωω !!!!! Πανέμορφη η Τήνος ,άναψε ένα κεράκι για όλες μας αν πας στην Παναγιά