Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το mammyland συζητάει με την mammycool!


lena

Recommended Posts

Αυτή τη φορά σκέφτηκα να πάρω συνέντευξη από κάποια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα. Σίγουρα δεν ήταν πολύ εύκολο αυτό, για ευνόητους λόγους, αλλά με την άριστη συνεργασία που είχα με την Έλενα καταφέραμε να την πραγματοποιήσουμε. Και βέβαια ο λόγος για την Έλενα Παναγιώτου -Βελονάκη (mammycool).

ΠΡΟΦΙΛ:

Όνομα: Έλενα

Οικ. Κατάσταση: Παντρεμένη με 1 παιδί

Τόπος κατοικίας: Ιωάννινα

Επάγγελμα: Τραπεζική Υπάλληλος

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...