Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η σεξουαλική επαφή κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης -φυσιολογικής πάντοτε-, όχι μόνο δεν προκαλεί προβλήματα, αλλά είναι μια εξαίσια ιδέα για να πραγματοποιηθεί.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

• 1 year later...
Δημοσίευση

Bourique μου κουράγιο!

Πάντως πιστεύω ότι λόγω της υπεραιμάτωσης εκεί κάτω, το σεξ είναι ακόμα καλύτερο κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Όχι στον 9ο μήνα αλλά μεταξύ 4ου και 6ου είναι τέλεια!

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ.......αλλα δεν ειμαι καλα:huh: ολο περιεργα ονειρα βλεπω:unsure:

υπομονη μεχρι την πεμπτη...εχω αυχενικη και θα μου πουν αν εχει φτιαξει και η αποκολληση:)

:laugh: :laugh: Κι εγώ τα ίδια! Το τι όνειρα είχα δει μέχρι τον 3ο μήνα, δεν λέγεται! Εμάς ο γιατρός μας επέτρεψε τις επαφές μεταξύ 3ου και 6ου μήνα, οπότε μέχρι να φτάσουμε στον 3ο, μας είχε γυρίσει το μάτι! :P:P

Καλά αποτελέσματα στην αυχενική!;)

• 5 months later...
Δημοσίευση

gia se oles. poli kalo kai endiaferwn to ar8ro. egw eimai 25 evdomadwn o giatros mou leei pws einai ola entaxi h egkimosini proxwrah fisiologikotata egw omws den exw ka8olou dia8esi gia sex. agapaw poli poli ton antra m kai m aresi poli. den xerw omws gt m simveni auto ... :(

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ.......αλλα δεν ειμαι καλα:huh: ολο περιεργα ονειρα βλεπω:unsure:

υπομονη μεχρι την πεμπτη...εχω αυχενικη και θα μου πουν αν εχει φτιαξει και η αποκολληση:)

ΤΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ??? :huh::huh: ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ??

Δημοσίευση

damiani έχω διαβάσει ότι πολλές φορές στην εγκυμοσύνη λόγω ορμονών άλλες γυναίκες έχουν πολύ διάθεση και άλλες πάλι καθόλου,θα σου περάσει ορμόνες είναι..

• Προσθήκη...