Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαστίτιδα και πέτρωμα


lena

Recommended Posts

Δύο είναι οι κλασικές ταλαιπωρίες για τις μαμάδες που θηλάζουν, οι οποίες ουσιαστικά δεν αποτελούν ιδιαίτερο πρόβλημα και χωρίς πολύ άγχος μπορούν να εξαλειφθούν:

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Χρησιμες ολες οι πληροφοριες του αρθρου!!!!!Πιστευω οτι η προληψη ειναι καλυτερη απο την θεραπεια γι αυτο νομιζω οτι εαν υπαρχει η καταλληλη ενημερωση στο θεμα θηλασμος απο νωρις[στην περιοδο της εγκυμοσυνης] και καταλληλη καθοδηγηση στην αρχη του θηλασμου,ολα αυτα τα προβληματα μπορουν να αποφευγχθουν η αν παρουσιαστουν να περασουν γρηγορα και ανωδυνα για την μητερα και το παιδι!Ενημερωση λοιπον κοριτσια οσο νωριτερα γινεται!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

telika i sosti enimerosi einai to pan...

mia fili mou tin 3 mera afou gennise pristike to stithos tis k o m...s o giatros tis tis edose to xapi na tis girisei to miso gala pso..e

eleos...einai k giatros...einai dinaton na sou girisei to miso???eleos...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οσο για το πετρωμα κοριτσια μου εμφανιστηκε ακριβως με αυτο τον τροπο που αναφερεται στο αρθρο.

Ειναι κατι που πιστευω πως αντιμετωπιζεται σχετικα ευκολα, πανικο δεν θελει ... με τις κομπρεσες (αν και εγω εκανα ζεστες οχι κρυες:dry: )

και με μασαζ. Προς Θεου! δεν πρεπει να διακοπει ο θηλασμος ισα ισα να συνεχιστει και μαλιστα οσο πιο εντατικα γινεται. Αυτα κοριτσια μου απο την πολυ μικρη εμπειρια που εχω :) ειμαι πολυ νεα μαμα ακομη, 2 εβδομαδων:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...