Μετάβαση σε περιεχόμενο

13 νεογέννητα πέθαναν σε ένα 24-ωρο στην Σμύρνη

lena

Recommended Posts

Από μολυσματική ασθένεια -πιθανώς- να είχαν προσβληθεί δεκατρία

νεογέννητα που πέθαναν μέσα σε 24 ώρες σε νοσοκομείο της Σμύρνης,

ανακοίνωσε τοπικός αξιωματούχος Υγείας στη δυτική Τουρκία, σύμφωνα με

τον τουρκικά ΜΜΕ. "Ο αριθμός των βρεφών που απεβίωσαν

ανέρχεται σε 13", δήλωσε ο Μεχμέτ Οζκάν, διευθυντής της υπηρεσίας

Δημόσιας Υγείας της Σμύρνης στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο

Ανατολή.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις

• Α! Δεν το είχα καταλάβει.. είναι η μαία του γιατρού ή είναι εξωτερική μαία που συνεργάζεται με το γιατρό σου και θα είναι μαζί σου στο τοκετό αποκλειστικά; Γιατί οι μαίες των γιατρών συνήθως δεν ασχολούνται κάν.. Πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι και ο γιατρός θα σε στηρίξει.. περιμένουμε το πλάνο τοκετού!!  Για δες μήπως έχει φερμουάρ τίποτα γύρω γύρω και βγαίνει.. δεν το έχουν όλα δυστυχώς.. αλλιώς δώστο για βιολογικό καθαρισμό! 
    • Με το καλό κοριτσάκι μου να πάτε σπιτάκι σας οικογενειακώς!!!  Αναμένουμε νέε περιγραφές λατρείας και γέλιου με το μεγάλο σου γιό και το μωράκι!!! 😍😍😍😍
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
    • Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...