Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άσκηση της αναπνοής

lena

Recommended Posts

Άρχισες να φαντάζεσαι τον τοκετό; Φοβάσαι τον πόνο; Σου αρέσει να ακούς τις εμπειρίες φιλενάδων σου ή προτιμάς να τις αποφεύγεις; Μην προβληματίζεσαι ιδιαίτερα. Η λύση είναι οι αναπνευστικές ασκήσεις. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος για την προετοιμασία στον τοκετό, τόσο στα νοσοκομεία και τα μαιευτήρια όσο και στους συμβουλευτικούς σταθμούς.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις

• Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
    • Μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι Μ !  Εγώ θυμάμαι στην πρώτη Μ εγκυμοσύνη έπινα καφέ.Δεν επιτρέπεται??? Τι άλλο απαγορεύονται ??)
    • Καλησπέρα κορίτσια με το καλό τ μωρακια σας! Εγώ είμαι λίγο νωρίτερα από σας στα μωρακια Μαΐου. Βλέπω ότι γράφετε για τη διαφορά ηλικίας. Εγω έχω ήδη 2 παιδακια. Όταν έρθει με το καλό θα είναι 8 κ 6. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα έχουν πάνω κάτω την ίδια διαφορα π θα έχουν κ τ δικά σας. Εγω ζορίστηκα πολύ οταξ ήταν μωρα γτ έχουν μόλις 21 μήνες διαφορα. Αλλα είναι ωραίο που μεγαλώνουν παρέα. Αν με ρωτάς τώρα δ θα το ξανά έκανα 😂. Το δέσιμο στα αδέρφια πιστεύω πως έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους κ όχι με τη διαφορά ηλικίας. Εγω με την αδερφή μου έχουμε μόνο 2 χρόνια διαφορά κ δ κάνουμε παρέα. Είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Αν δ ειμασταν αδερφές δ θα είχαμε σίγουρα ούτε γειά χαχα. Οι ξάδερφες μ έχουν 10 χρόνια διαφορά κ δ έχω δει πιο δεμένα αδέρφια μεταξύ τους. Ανταλλάσουν μηνύματα όλη μέρα, βγαίνουν μαζί, πηγαίνουν διακοπές. Εγώ πινω κανονικα καφέ. Έναν τη μέρα. Ενίοτε και εναν δεύτερο ελαφρύ η ντεκαφ.
    • Είναι θετικό κορίτσι Μ εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά αυτή την φορά να ξανά έρθει η χαρά σας κ οι πανηγυρισμοί!!! πραγματικά πόσο εύκολα μένεις??? Είχατε πολλές επαφές?  Μήπως καλύτερα να κάνεις χοριακη μαζί Μ προγεστερόνη να δεις μήπως είναι η προγεστερόνη αυτή που χρειάζεσαι???  ΕΤσι έπαθα κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη Μ την προγεστερόνη κ έτσι κ τώρα ευτυχώς είχα ξεκινήσει από πριν 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...