Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη! Πολύ πριν εφευρεθούν τα καρότσια, το babywearing ήταν πολύ συνηθισμένο. Οι μητέρες φορούσαν τα μωρά τους σε όλα τα μέρη του κόσμου, σε όλες τις κοινωνίες. Εδεναν τα παιδιά πάνω τους και δούλευαν στα χωράφια ή στο σπίτι.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

• Απαντήσεις

• Ένα καινούριο που κάνει πάντως είναι όταν της βγάζουμε γλώσσα βγάζει και αυτή την δική της και όταν κάνουμε με τα χείλη μας ότι στέλνουμε φιλάκι προσπαθεί να το κάνει και αυτή.
    • Της αρέσει ευτυχώς η μουσική αλλά θέλει αγκαλιά να χορεύουμε. Και αν κουραστεί θέλει να τη βάλω κάτω αλλά όχι να κάτσω και εγώ, θέλει να με βλέπει να χορεύω 🤣
    • Ναι 17,φαντάσου από την νύστα και την κουραση-απογνωση έγραψα λάθος εβδομάδα. Χθες την πήρα και πήγαμε μια βόλτα για καφέ με την νονά μας και φύγαμε άρον άρον. Ευτυχώς το βράδυ κύλησε καλύτερα αλλά από τονπρωι που ξύπνησε έκανε μόνο ένα 20 λεπτό ύπνο και πάλι γκρίνια και υπερένταση. Ελπίζω να κρατήσει λίγο ακόμα.
    • Καλημέρα κοριτσάρα ποοοοο έφτασες 6οοοο ,η ουρά έμεινε !!! Εγώ με τον καφέ δεν το είχα ,έναν ελληνικό που και που έπινα ,( και φαντάσου έχω μαγαζί με καφέ χαχαχαχαχ)και τώρα που και που θα πιω έναν μόνο ελληνικό έτσι για την αλλαγή χαχαχαχχα
    • Ποποο 6ο!! Πότε πέρασε ο καιρός... Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μετρούσα μέρα μέρα, τώρα μήνα μήνα! Εγώ γενικά περπαταω πολύ και έχω ψιλοτραβηγματα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Καφέ δεν πίνω ούτε στην κύηση ούτε στο θηλασμό και σκέψου ότι στα κανονικά μου πίνω πάρα πολύ καφέ. Απλώς επειδή καφεινη έχει σε πολλά τρόφιμα (πχ σοκολάτα που τρώω, δεν ψευδομαι, τρώω) φροντίζω να μην πίνω καφέ και αν πιω έναν στη χάση και στη φέξη παίρνω ντεκαφ. Κάποιοι γυναικολόγοι απαγορεύουν τον ντεκαφ ως πιο επεξεργασμένο (και τι δεν είναι;;) ο δικός μου επιτρέπει ένα φρέντο εσπρέσσο τη μέρα (δηλαδή διπλο εσπρέσσο) κανονικό αλλά δεν έχει πρόβλημα με τον ντεκαφ οπότε κινούμαι ετσι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...