Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Να προσέχεις να μην το παρακανεις. Σιγα σιγα θα τα τακτοποιησεις. Συλλυπητήρια για το θείο σου!   Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Αυτό με το σύζυγό το έχω και εγώ. Λεω αν με πιασουν οι πονοι και είναι στην δουλειά τι θα κάνω που για να έρθει από την δουλειά θέλει τουλάχιστον μια ώρα. Όχι τίποτα άλλο και η μαμά μου δεν οδηγεί με βλέπω να πηγαίνω με ταξί μόνη με την βαλιτσούλα μου 🤣 αν και συνήθως οι πονοι πιάνουν όταν χαλαρώσεις.
    • Περαστικα σας κορίτσι μου!! Εύχομαι να είναι το τελευταίο!! Ευτυχώς το βρήκατε νωρίς κ το θεραπευεται!! Επίσης να είσαι καλά να θυμάσαι τον μπαμπά σου κ εκείνος θα σε συντροφεύει από εκεί ψηλά στέλνοντας σου ολα τα καλά ! Δεν μου άρεσε αυτή του η στάση,τι  πάει να πει μην ψάχνεσαι ;; με μια γρήγορη αναζητηση διάβασε αυτό https://kalogeo.gr/εγκυμοσύνη/καλλιέργεια-κολπικού-υγρού-για-στρεπ/ εμένα μου τα είπε όλα ο γιατρός μου κ μου την έκανε την εξέταση, στην τελική ούτε πονάει ούτε είναι κάτι (γράφεται κιόλας) στην τελική αν το έχω να πάρω αντιβίωση την ώρα της γέννας !! Τωρα για την γέννα συμφωνώ εν μέρει για το θα δείξει εκείνη η ώρα , αλλά μπορούσε να το πει κ αλλιώς τύπου πάμε για φυσιολογικά κ ότι γίνει, αν χρειαστεί καισαρική για αυτό είμαι εκεί (ίδιο νόημα, διαφορετική διάθεση) … αλλά αν εσύ αισθάνεσαι ασφαλής μην σου βάζουμε τώρα εμείς δεύτερες σκέψεις ! Εμείς την γνώμη μας λέμε.. Το τοκογραφημα τη Δευτέρα ευτυχως ήταν καλό κ αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου να με δει το μεσημέρι περιμένω πως κ πως, νιώθω την κοιλιά μου να έχει κατέβει κ να έχει μεγαλώσει 37+2 πλέον… έχω χαζοπονακια εδώ κ εκεί, έχω συσπασουλες , άντε να δούμε πότε θα θελήσει να έρθει ο μικρός κύριος, αν κ κάτι μου λέει ότι θέλει να δει κ το αρνί πως το σουβλίζουν κ θα βιαστεί … έχω κ εγώ άγχος για το πότε θα γεννήσω γιατί ο άντρας μου λείπει κ κάποιες μέρες όλο το 24ωρο(σήμερα κ την Δευτέρα έχει ακόμη για αυτόν τον μήνα) κ κάθε μέρα στη δουλειά είναι μέχρι τις 5-6 κ φοβάμαι πότε θα με πιάσουν οι πόνοι κ πως θα τον πάρω κ αν θα τον βρίσκω κ πως θα φύγει αν είναι … έχω βέβαια κόσμο κοντά μου (μένουμε δίπλα δίπλα με τον κουνιάδο μου κ τα πεθερικά μου είναι πολύ κοντά) αλλά κ πάλι δεν είναι το ίδιο με τον άντρα σου … κ γενικά μια ανυπομονησία πότε θα έρθει πως θα έρθει κ όλη αυτή η αναμονή… άντε να δούμε …
    • Ναι κι εγώ στην μεγάλη είχα πάει κανονικά και μάλιστα δεν ήξερα και πήρα το παιδί και είχα πάει έτσι στην εκκλησία. Ο πάτερ ήταν σπίτι του και τον πήραν τηλ να έρθει γιατί με λυπήθηκαν που ήμουν με μωρό😂😂. Τι ντροπή! Τώρα θα πάρω πριν πάω! Εμένα σαραντιζει μεγάλο Σάββατο!
    • Τέλεια τα νέα σας! Μια χαρά η μπέμπα!! Κι εμείς κάναμε την ονοματοδοσία την περασμένη εβδομάδα! Αχ το ίδιο κάνει κι εμένα στο στήθος, όπως ακριβώς το περιγράφεις και έχω καταλήξει κι εγώ στο ιδιο, ότι θέλει απλά να πιπιλησει και την ενοχλεί το γάλα. Σκέφτομαι να της δώσω πιπίλα, αλλά νομίζω είναι μικρή ακομα, θα ρωτήσω μεθαύριο τον παιδίατρο που θα πάμε. Δεν τα θυμάμαι αυτά καθόλου. Η μεγάλη μου δεν την ήθελε. Την κρατήσε μόνο από τον 3ο μέχρι τον 7ο μήνα και μόνο βράδυ. Κι εγώ φοβαμαι πολύ με τις ιώσεις,αλλά εντάξει εμάς είναι πιο ευκολο που μπορούμε να την κρατήσουμε εκτός σχολείου. Παρ όλα αυτά θα την ξεκινησω αύριο, έχουν μέχρι και μεγάλη Τρίτη. Μου το ζητάει πολύ επίμονα  και πραγματικά στενοχωριέμαι που το στερείται. Πήρα και τηλ στον σταθμό μου είπαν πως δεν κυκλοφορεί τίποτα τον τελευταίο καιρό. Ο θεός βοηθός!
    • @ΜαρίαΔημήτρης στεναχωρο συναισθημα κορίτσι μου.. Εμεις οπως σας αύριο θα βαψουμε τ σπίτι. Ήρθε σήμερα ο μάστορας έξυσε στοκαρε όπου χρειαζόταν. Αύριο θα πιάσουν πρωί πρωί ελπίζω να τελειώσουν μια νορμαλ ώρα. Τ σπίτι μας ένα χάος..τα έπιπλα.μαζεμενα στο σαλόνι στη μεση. Στο μπαλκόνι βγαλαμε ότι μπορούσε να βγει. Αλλα να φεύγει κι αυτο να τ βάλουμε σε σειρά. Επίσης ειχαμε κ ένα δυσάρεστο κ μεις. Πέθανε ένας θείος μ πολύ αγαπημένος στην Αθήνα..θα ήθελα πολύ να πάω στην κηδεία αλλα ειμαστε 650 χλμ μακρυα κ φοβαμαι μην έχω τίποτα συσπασεις. Θα κατέβουν οι γονείς μου μόνο. Οπότε δ θα μπορούν ούτε εδώ να μας βοηθήσουν με τ καθάρισμα. Τους τα ειπα ενα χερακι την κυρίακη κ σαν τ βρεγμένα γατια ειναι τωρα.Ελπίζω μέχρι Παρασκευή βράδυ να έχουμε μπει σε σειρά. Μέσα στο σκ να ασχοληθώ επιτέλους κ με τα του μωρού. Να πάμε στο χωριό να τ φέρουμε να τ έχω εδώ κ λίγα λίγα να τ κανω. Κατά τ άλλα καλά είμαι. Με πονανε τ κόκαλα της λεκάνης τ πισω, κάτω από τη μέση, ψηλά στους γοφούς. Ειδικά τ βραδυ. Χθες νομιζα ότι δ θα καταφέρω να κλείσω ματι. Αλλα ενταξει τα κατάφερα. Σήμερα κλείνω 33 βδομαδες ακριβώς. Αύριο θα πάω κ γθα εξετασεις αίματος. Να δούμε τι γίνεται.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...