Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απαλλαγείτε από την πιπίλα


lena

Recommended Posts

Το μωρό σας προφανώς έμαθε να κοιμάται και να ηρεμεί με την πιπίλα του γι΄αυτό και δύσκολα θα την αποχωριστεί. Μην κάνετε το λάθος και για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας, αφήνετε το παιδί να χρησιμοποιεί ασύστολα την πιπίλα του.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Ο γιος μου την είχε μόνο για τον ύπνο δεν την έδωσα ποτέ σε κάποια άλλη στιγμή της ημέρας και έτσι δεν την ζητούσε. και στον ύπνο δεν την ξεκίνησα εγώ αλλά η πεθερά μου όταν χρειάστηκε να λείψω για 3 μέρες, έτσι έγινε το κακό!!! και την 'έκοψε" στα 3 του! πολύ αργά..άρχισε να την κόβει με τα δόντια του και ένα βράδυ την έκοψα με το ψαλίδι, την άφησα δίπλα του όταν κοιμόταν, όταν ξύπνησε προσπάθησε να την βάλει στο στόμα αλλά αυτή έπεφτε και έτσι την πετάξαμε στα σκουπίδια!!

η κόρη μου ούτε να την δει δεν θέλει! Γυναίκες ανεξάρτητες!!!;)

Εγώ προσωπικά είμαι κατά της πιπίλας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΠΙΠΙΛΑ :angry: ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΠΙΠΙΛΑ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;;;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ.ΕΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΩ 100% :( .

ΦΙΛΙΑ.

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΙΠΙΛΑ! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΣ! ΙΣΑ ΙΣΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΑΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΟΤΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζοαννα έγραψε:

Ta mwra niwthoun asfaleia me tin PIPILLA,,,

Giati wmos???

Τα μωρά γεννιουνται με εντονο το ανακλαστικό του πιπιλίσματος . Ειναι θεμα επιβίωσης , πρεπει να θηλάσουν για να ζήσουν . Ο ανθρωπος ειναι σχεδιασμένος ετσι ωστε να θηλάζει μεχρι και 4-5 χρονια κατα μέσο ορο.

Τα μωρά που θηλάζουν χωρις προγραμμα καλύπτουν αυτη την ανάγκη τους (που δεν ειναι βεβαια ίδια σε ολα ...) με το στήθος ενω τα μωρα που παιρνουν μπουκάλι βρισκουν πιο ευκολα παρηγορια στη πιπιλα .

Φυσικά και υπάρχει περιπτωση μωρο που πινει μπουκαλι να μην θελει πιπιλα ή μωρο που θηλάζει να θελει πολυ την πιπιλα .

Τα μωρά χρειάζονται πολυ και το μη θρεπτικο θηλασμο (θηλάζουν για να νιωσουν ασφάλεια , σιγουρια , οταν πονανε κλπ και οχι γιατι θελουν να φανε) ετσι στα μωρα που δεν θηλάζουν και νιωθουν αυτη την αναγκη τοτε χρειαζεται η πιπιλα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η δικιά μου δεν θέλει με τίποτα την πιπίλα. Βλέπω άλλα παιδάκια που κλαίνε και τους δίνουν την πιπίλα και ηρεμούν. Εμένα ούτε να τη δεί. Ηρεμεί μόνο στο στήθος. Το πρόβλημα όμως είναι οτι το στήθος δεν είναι πάντα διαθέσιμο αφού πρέπει να εργάζομαι. Χωρίς εμένα δεν ηρεμεί. Να πώ την αλήθεια βέβαια κι έγω δεν επέμενα πολύ. Της την έδωσα μετά τους δύο μήνες περίπου γιατι ήξερα οτι τα παιδιά που θηλάζουν καλο είναι τουλάχιστον τους δύο πρώτους μήνες να μη δίνουμε πιπίλα. Τα χεράκια πάντως τα βάζουμε λίγο στο στοματάκι μας. Το φοβάμαι λίγο αυτό μη μας γίνει συνήθεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...
Kalimerakia...

Koritsares mou kai emena o giokkas mou tin pianei mono gia ypno...

I korassa mou pros to paron mas tin ftini...

Wmos einai akomi enos minwn...

Ta mwra niwthoun asfaleia me tin PIPILLA,,,

Giati wmos???

Τα μωρά, ξεκινούν να μαθαίνουν τον θηλασμό απο τους πρώτους μήνες της κύησης ως έμβρυα...Κάνουν την χαρακτηριστική κίνηση ρουφώντας αμνιακό υγρό και πολλές φορές βάζουν το δάχτυλο στο στόμα.Όταν λοιπόν πιπιλάνε,έχουν την ίδια αίσθηση ασφάλειας που ένιωθαν μέσα στην κοιλίτσα της μανούλας τους και γι'αυτό δύσκολα αποχωρίζονται τη δραστηριότητά τους αυτή στους επόμενους μήνες της ζωής τους ως βρέφη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα εμενα το δικο μου κοριτσακι δεν εμαθε πιπιλα ουτε προκειτε να την πιασει κανα 2 φορες πηγα να της δωσω για τον υπνο και την πεταξε ουτε να την βλεπει δεν θελει ευτυχως δεν την αφησα να μαθει ουτε δαχτυλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...