Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 410
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!

το ποιό τέλειο ,εύχρηστο,όμορφο,διασκεδαστικό και μαγικό μπανάκι που υπάρχει!!!τώρα το μπάνιο γίνεται πραγματικό παιχνίδι!!!

πολύ θα το ήθελα!!!!! :cheer:

....πώς μπορούμε να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό?μήπως συμμετέχουμε αυτόματα επειδή είμαστε μέλη?

φιλάκια...!!!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

Πρακτικό, εύχρηστο, ευχάριστο!!!

Ότι καλύτερο για τον μικρό μου πρίγκηπα, να μπορεί να κάνει το μπανάκι του όπου κι αν βρίσκεται!!!

Καλή επιτυχία σε όλα τα μωράκια!!!

Δημοσίευση

Λένα καλημέρα μου ήρθε ένα e mail απο το mammy κάτι για τον διαγωνισμό, αλλά πραγματικά δεν μπορώ αν διαβάσω τίποτα, δεν έχει γράμματα αλλά κάτι τετραγωνάκια.

Δημοσίευση

Το μεγαλυτερο προβλημα σημερα ειναι η ελειψη χωρου! Εχω ενα τεραστιο μπανακι για την μπεμπα μου, που με μεγαλη χαρα θα το ξεφορτωνομουν για ενα πτυσσομενο, ευχρηστο και ασφαλη μπανακι σαν το "φλεχιβατη".

Η εξελιξη ειναι απαραιτητη για να γινει η ζωη μας πιο ευκολη. Ο χρονος ειναι χρημα πλεον και οσο πιο πρακτικα προιοντα βγαινουν στην αγορα, τοσο περισσοτερο μας διευκολυνουν, για να περναμε ποιοτικο χρονο με τα παιδια μας!

Συγχαρητηρια. Πολυ ωραιο προιον!

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΕΛΙΝΑΚΙ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ,

ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ,

ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΩ ΣΤΑ ΡΗΧΑ...

Δημοσίευση

Κορίτσια γράψτε ένα σχόλιο για την πρακτικότητα του flexibath αν σας αρέσει και τί είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό και συμμετέχετε αυτόματα και εσείς στο διαγωνισμό. :)

Δημοσίευση

Πολύ καλός ο Διαγωνισμός Λενάκι!!!!!!!!!

Παίρνουμε μέρος........... ακόμη κι αν δεν έχουμε νινί???????????

Αν είναι έτσι...........

Δηλώνω Παρούσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαίνεται πάντως φοβερά πρακτικό κι εύχρηστο........... και λατρεύω τη λαχανί έκδοσή του!!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ.... :kiss:

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Πολύ καλός ο Διαγωνισμός Λενάκι!!!!!!!!!

Παίρνουμε μέρος........... ακόμη κι αν δεν έχουμε νινί???????????

Αν είναι έτσι...........

Δηλώνω Παρούσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαίνεται πάντως φοβερά πρακτικό κι εύχρηστο........... και λατρεύω τη λαχανί έκδοσή του!!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Και βέβαια μπαίνεις στο διαγωνισμό! ;) Μπορεί να σου φέρει και γούρι άλλωστε να φέρει κανένα νινί.... :woohoo: :laugh:

Δημοσίευση

Διδυμ-ακια!

Ρουχαλ-ακια! Γαλατ-ακια!Μπιμπερ-ακια!

Τσαντ-ουλες!Βουρτσ-ουλες!

Ελεος! καμμια απ ολες αυτες τις χαριτωμενες λεξουλες που μοιαζουν να αναφερονται σε κατι μικρο,δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα!

Παραμενουν μονο χαριτωμενες,και....ογκωδεις!

Το μπαν-ακι ομως,ειναι αυτο που λεμε ονομα κ πραμα!!!

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...