Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μοναδική του αμοιβή, το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους..

Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός, ο καλύτερος μαθητής του Μαγκντί Γιακούμπ, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τη σωτηρία πολλών καρδιοπαθών στο Λίβανο, στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Κύπρο, στην Ινδία, στο Μαρόκο, στην Αλγερία, στο Μαυρίκιο, στη Μοζαμβίκη, στην Ερυθραία, στο Κιργιστάν, στη Μαδαγασκάρη, στη Βενεζουέλα, στην Ουκρανία και στην Μποτσουάνα.

Ο Ελληνας καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο του «γιατρού των φτωχών παιδιών»..

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ετσι πρεπει να φερονται ολοι οι γιατροι. και ευτυχως αυτος ο ανθρωπος δεν ζει στην Ελλαδα γιατι δυστυχως θα ειχε βουτηχτει και αυτος στον βουρκο του δικου μας συστηματος. απιστευτα συγκηνητικη η ιστορια με την γυναικα που εχασε και παιδι και συζυγο και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι γεματη η ζωη του απο τετοιες ιστοριες. εχει μεγαλη καρδια για αυτο και ξερει πως να φερεται σε αυτες!!!! εχοντας γνωρισει προσωπικα τον σερ Μαγκντί Γιακούμπ ειμαι σιγουρη οτι εχει μαθει απο τον καλυτερο οχι μονο στον ιατρικο τομεα αλλα εχει μαθει να ειναι και ανθρωπος. το μπραβο ειναι πολυ μικρο για τετοιους γιατρους. καλο θα ηταν να μοιραζαν στα νοσοκομεια οσα λεει αυτος ο ΓΙΑΤΡΟΣ. να δουν οτι καποια πραγματα μπορουν να γινονται εντελως διαφορετικα. B)

Δημοσίευση

Και αντι να συζηταμε για τετοιους ανθρωπους και το να γινονται γνωστοι σε ολους, συζηταμε για την τζουλια και το dvd ελλαδα σε ολο της το μεγαλειο, καλα που υπαρχουν τετοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!

Δημοσίευση

πεσ'τα marianda και έχω βαρεθεί να ακουω για αυτή την αηδία σε όλα τα κανάλια, ακόμα και από ''σοβαρούς" δημοσιογράφους. Συντονιστή Δε μπόρεσα να μην κλάψω διαβάζοντας αυτό το αρθρο, σ'ευχαριστώ πολύ που το έβαλες.

Δημοσίευση

Μακάρι όλοι οι γιατροί να κάναν τη δουλειά τους σωστά και ας μην ήταν φιλάνθρωποι. Απορώ πώς μερικοί παίρνουν φακελάκια και ειδικά από φτωχούς ανθρώπους ή μικρομεσαίους που τσίμα τσίμα τα βγάζουν πέρα. Ούτε τσίπα ούτε φιλότιμο στο βωμό του χρήματος και της καγιέν.

• 1 month later...
  • Προσθήκη...