Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το παιδάκι σας μεγαλώνει μέρα με την μέρα, και για πότε έφτασε 3 χρονών ούτε που το καταλάβατε...Μέσα από τις πράξεις και τα λογάκια του, θέλει να συνέχεια να σας αποδεικνύει πόσο ικανό και αυτόνομο είναι, και πως μπορεί να καταφέρνει τα πάντα....μόνο του!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα ποοοοο έφτασες 6οοοο ,η ουρά έμεινε !!! Εγώ με τον καφέ δεν το είχα ,έναν ελληνικό που και που έπινα ,( και φαντάσου έχω μαγαζί με καφέ χαχαχαχαχ)και τώρα που και που θα πιω έναν μόνο ελληνικό έτσι για την αλλαγή χαχαχαχχα
    • Ποποο 6ο!! Πότε πέρασε ο καιρός... Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μετρούσα μέρα μέρα, τώρα μήνα μήνα! Εγώ γενικά περπαταω πολύ και έχω ψιλοτραβηγματα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Καφέ δεν πίνω ούτε στην κύηση ούτε στο θηλασμό και σκέψου ότι στα κανονικά μου πίνω πάρα πολύ καφέ. Απλώς επειδή καφεινη έχει σε πολλά τρόφιμα (πχ σοκολάτα που τρώω, δεν ψευδομαι, τρώω) φροντίζω να μην πίνω καφέ και αν πιω έναν στη χάση και στη φέξη παίρνω ντεκαφ. Κάποιοι γυναικολόγοι απαγορεύουν τον ντεκαφ ως πιο επεξεργασμένο (και τι δεν είναι;;) ο δικός μου επιτρέπει ένα φρέντο εσπρέσσο τη μέρα (δηλαδή διπλο εσπρέσσο) κανονικό αλλά δεν έχει πρόβλημα με τον ντεκαφ οπότε κινούμαι ετσι.
    • Εγώ προσωπικά τρώω από όλα ,και χωρίς να είμαι διακοπές 😂 απλά επισημαίνεις ότι είμαι έγκυος θα ήθελα να είναι καλά πλυμένα τα λαχανικά. Και από θέμα κιλών έχω πάρει πολύ λίγα γιατί ως τώρα είχα εμετούς όλη μέρα και όλη νύχτα ότι έτρωγα, άρα τώρα που μπορώ θα φάω σαν άνθρωπος και ας πάρω κιλά 😂
    • Αααχ ωραια, μου δινεις κουραγιο, γιατι καθε φορα που βλεπω την κοιλια…λεω αυτο το πραγμα τι θα γινει μετα;; 🤣🤣 Καλα τοσα κιλα αποκλειεται να χασω, γιατι εχω παρει 7 και γενικα ξεκινησα και απο χαμηλη βαση. Δεν με παιρνει 😅 Αλλα πιστευω να χασω τα συγκεκριμενα. Πιο πολυ εγω φοβαμαι το δερμα που βλεπω οτι πολλες φορες μετα απο γεννες ειναι πολυ ζαρωμενο και κρεμαει.. Και για ευνοητους λογους με τρια παιδια πρωτα ο Θεος, το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο να εχω χρονο για γυμναστικη… Θα μου πεις μπροστα στο θαυμα της ζωης, αυτο ειναι το λιγοτερο και συμφωνω απολυτα, αλλα κακα τα ψεματα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αρχιζεις και θελεις να επανελθεις στο προτερο σωμα σου, ρουχα σου κλπ. Σου λειπει ρε παιδι μου ο εαυτος σου… οπως και να το κανουμε… Τουλαχιστον προσωπικα ετσι το βιωσα και στην πρωτη γεννα. 
    • Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε;;  Χάθηκαν και τα περισσότερα κορίτσια του Ιανουαρίου!  Εγώ σήμερα κλείνω την 21η εβδομάδα και νομίζω πως μπαίνω στον 6ο! Μου φαίνεται απίστευτο!! Εχθές περπάτησα πολύ στο πάρκο κλπ και σήμερα πονάει πολύ η μέση μου.. κατά τα άλλα τα συμπτώματα έχουν φρενάρει ευτυχώς! Κάτι άσχετο, καφέ πίνετε; Ξέρω πως επιτρέπεται, αλλά στην μικρή μου τον είχα κόψει και τώρα με το ζιζάνιο προφανώς και δεν αντέχω χωρίς καφεΐνη, οπότε πίνω έναν διπλό εσπρέσο την ημέρα και ίσως ένα διπλό κακάο. Νομίζω ότι είμαι οκ με βάση τα mg καφεΐνης, αλλά είπα να ρωτήσω τι κάνετε και εσείς..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...