Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναστασια μου να χαιρεσαι το παληκαρι σου. Φτου φτου κουκλος!!!! Με συγκίνησες αφάνταστα.... Ευχομαι παντα υγεια και ευτυχια στην οικογενειά σου απο δω και περα. :) φιλια πολλα:cheer:

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αναστασία φοβερή συνέντευξη!!!

Πραγματικός ήρωας ο μπεμπούλης σου!

Να είναι πάντα καλά η όμορφη οικογένεια σου και φυσικά να καμαρώνετε γερό και δυνατό το αντράκι σας!:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ Αναστασία μου τι πέρασες κοπέλα μου!! Παρόλο που ήξερα την ιστορία σου την διάβασα ξανά, συγκινήθηκα και πάλι!! Εύχομαι μόνο χαρές από δω και πέρα και κανένα πρόβλημα να μην προκύψει και πάλι!! Και να μου φιλήσεις αυτό το υπέροχο αντράκι που μου 'χει κλεψει την καρδιά!! :P

Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί... Υγεία πάνω απ'όλα ...

Δημοσίευση

Από τις πιο όμορφες,αληθινές και συγκινητικές συνεντεύξεις που έχω διαβάσει.:) Να είστε καλά, να χαίρεστε τον Σπυράκο σας.:kiss:

Ημουνα σίγουρη ότι θα ήσουν η επόμενη που θα της έπαιρνε συνέντευξη η Λένα.Επρεπε να είχα στοιχηματίσει!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

όμορφη,συγκινητική, από καρδιάς συνέντευξη!! Ένα μεγάλο μπράβο στην Αναστασία που παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να τις αντιμετωπίσει με δύναμη και σθένος..τελικά έχουμε πολύ περισσότερες δυνάμεις απ ότι φανταζόμαστε ! Απλά τα παιδιά μας, τις κάνουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και εμείς να γινόμαστε ακόμα καλύτερες μανούλες, ακόμα καλύτεροι άνθρωποι...

Αναστασάκι κα Σπυρίδωνα, φιλιά πολλά και στους δυό σας !! Είστε αξιολάτρευτοι!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου πολυ συγκινητικη η ιστορια σου κουκλα μου, ευχομαι απο εδω κ περα μονο ευχαριστες κ καλες στιγμες να ζησετε στην οικογενοια σας φιλακια αγαπη μου....;):kiss:

Δημοσίευση

Αναστασία με συγκίνησες με την συνεντευξή σου.

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Ο μπεμπούλης σου να είναι πάντα δυνατός και γερός και εσύ να τον καμαρώνεις πάντα ευτυχισμένη.

Εύχομαι από δώ και πέρα μόνο χαρές στην ζωή σας.

Δημοσίευση

αναστασια γεια σου.πολυ καλη η συνεντευξη σου.ξερεις και εγω γεννησα προωρα αλλα η δικια μας κατασταση ηταν σε πολυ ηπιους τονους.με συγκινησες πολυ.ευχομαι το παιδακι να ειναι γερο και καλοτυχο και σκεψου θετικα για μια δευτερη εγκυμοσυνη;)

Δημοσίευση

:) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ!!! ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΑ!!!

ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ:

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δεν έχω λόγια !!!

Ήταν μία εκπληκτική ζυνέντευξη !!!

Νατάσα ... απλά μέσα από την καρδούλα μου ... σου εύχομαι να είστε πάντα καλά όλοι σας.

Φιλιά πολλά

• Προσθήκη...