Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

pebi ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

καλημερα Pebi.να χαιρεσαι την κορουλα σου.ειναι πανεμορφη!!!!πολυ ωραια η συνεντευξη σου-ξερεις ειναι πολυ ωραιο να γνωριζεις καλυτερα καποιον με αυτον τον τροπο.ελπιζω να τα λεμε.φιλια

Δημοσίευση

πολυ ωραια συνεντευξη!!!!!!!

ευχομαι να εισαι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη!!!!!

να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ιδιαιτερα την δυνατη και κουκλα κορουλα σου!!!!!! :laugh:

Δημοσίευση

Βίκυ μου ωραία η συνέντευξή σου, εύχομαι η Μαρία-Ιωάννα να σας δίνει πάντα και μόνο χαρές και να είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια γεμάτη υγεία....φιλάκια στην κορούλα σου...

Δημοσίευση

Βίκυ συγχαρητήρια για τη πολύ όμρφη συνέντευξή σου!! Να σου ζήσει το μωράκι σου και να τη δεις όπως επιθυμείς. Οι συμβουλές σου για το θηλασμό είναι πάντα πολύτιμες.

Δημοσίευση

Βικάκι να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Να είστε γεροί και για την υπόλοιπη ζωή σας τόσο μονιασμένοι όσο σήμερα!!

Χάρηκα που διάβασα λεπτομέρειες για σένα. Την περιπέτεια της Μαρίας Ιωάννας την είχα ξαναδιαβάσει αλλά συγκινήθηκα από την περιγραφή σου.. Από δω και πέρα μόνο χαρές!!!!!!!! Σας φιλώ!

Δημοσίευση

Πολύ ωραία συνέντευξη.

Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, σ'εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί μ'εχεις βοηθήσει πολύ στον θηλασμό.

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Η Μαρία-Ιωάννα είναι μια κούκλα, εύχομαι να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Δημοσίευση

πανεμορφη συζητηση...

βικυ να σου ζησει η κορουλα σου...

παντα σας ευχομαι να ειστε ευτυχισμενοι κ ενωμενοι σαν οικογενεια..

σε ευχαριστω για τη βοηθεια ανω στο θηλασμο...

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βίκυ... πολύ ωραία συνέντευξη! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου και να την απολαμβάνεις πάντα! Με συγκίνησες με την περιπέτεια σας, δεν το ήξερα. Σου εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας!!!

Δημοσίευση

Πραγματικά μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη.

Τα δύσκολα στην αρχή σας έδεσαν πιο πολύ σαν οικογένεια. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα γεμάτοι υγεία και ευτυχία.

• Προσθήκη...