Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αν και δεν τα χουμε πει ποτέ... φαίνεσαι πολύ γλυκός άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ(τρελές ατάκες...!!!!!!!!!!)είσαι ερωτευμένη με την κόρη σου και σε καταλαβαίνω απόλυταααααα!!!!!!να χαίρεσαι την τσαχπίνα σου είναι σκέτη γλύκα και να την καμαρώνεις...πάντα γερή και τυχερή!!!!!!

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αααχχχχ....εγω σαν μαμα που θελω αν γινω συγκινηθηκα πολυ με ολη αυτη την αγαπη.

Μπραβο λενα!

Μοραβο τσαχπινα...να σου ζησει η μπουμπου σου και να εισαι παντα ετσι ευτυχισμενη!!!!

Δημοσίευση

Ενταξει...το εφαγα το πρωινο μου! :P

Καταρχην να ευχαριστησω ξανα τη Λενα...Για τον χρονο σου,για τα καλα σου λογια,για το ενδιαφερον!!!Με το καλο το νινακι σου!(μην ξεχασεις αυτο που ειπαμε!!!Σειρα σου σε λιγους μηνες!!!)

Χρυσα, Παναγιωτα,Αναστασια κ Βανια αγαπητες μανουλες να χαιρεστε τα αγορακια σας(μικρα κ μεγαλα!)!!!! :kiss::kiss::kiss:

Ραμονα κ rose θα ευχηθω γρηηηγορα μπεμπακια στις υπεροχες φλατ κοιλιτσες σας!!! :):)

Μαρακι μου...(μπουχουουου :blush: ) "αδερφη" κ "νοσοκομα" μου!!!!Εσυ θα με γηροκομησεις!!!!Θα με φορτωθεις οταν μας αφησουν τα 6(3+3) μπεμπουζια μας( :laugh: :laugh: )!!!!

Θουλη μου που την βρισκεις τετοια καλοσυνη??? (το εχω παρατηρησει εδω κ καιρο!!! ;) ):kiss:

Να χαιρεσαι τον Ντοντο σου κ με το καλο το/τα επομενα υπναραδικα μωρα σου!!!

Λινα μου!!!!Αγαπη μου γλυκια!!!Σ'ευχαριστω για ΟΛΑ!

Φιλια στην μπουμπουκενια φιλη μας!!! :):):)

Νατασακι μου...Συγνωμη!!!...Που θα βλεπεις τη φατσα μου για λιγο καιρο!!! :laugh: :laugh:

Ελπιζω να βλεπω κ εγω τα δικα σας φατσονια συχνοτερα!!! ;) (εισαι καληηηηη φιλη εσυ!!! :laugh: )

Πανεξυπνο Ειρηνακι τσακω :kiss: !!!

Ευα+καραμελιτσα με κανετε πολυ χαρουμενη!!! :blush::blush:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!(με 1000 κ εγω!!! ;) )

Ευχομαι να ειμαστε κ παλι εγκυουλες μαζι!!!Σε 2-3 χρονια ;) !!

purple(Μαρια?!) κ Αθηνα να σας ζησουν τα νινακια σας!Ευχαριστω!!

Βασουλα μου με το καλο κουκλιτσα μου!!!

Να τα πουμε κ απο κοντα πριν γεννησεις!!! :)

Ελενη να χαιρεσαι τους κοριτσαρους σου!!!Ευτυχισμες παντα!!!

Γιωτακι μανουλα των ταλιμπαν-ακων!!! :laugh:

Να σου ζησουν κ καλο μας κουραγιο!!!

Λαμπρινακι μου... :blush:

Σ'ευχαριστω...Σ'ευχαριστουμε που υπαρχεις εδω μεσα!Που αντεξες,αντεχεις κ (ειμαι σιγουρη) θα αντεχεις τις κατηγοριες μας :P ,τον βομβαρδισμο ερωτησεων,τα απεγνωσμενα μας πμ και....Την ευγνωμοσυνη μας στο τελος!!! :)

Να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου!!

Αννα να'σαι καλα!!Το τσαχπινολαιμακι πηρε φιλακι!!!! :laugh:

Φιλακια στον αντρακο!!!

ΜΙΚΑ με το καλο να αγκαλιασεις το εμβρυακι σου!

Καρολινακι κ Τζουλιαννα ευχαριστω!!! :blush:

Φιλακια στα μωρακια σας!

tinkerbel φουουου!Μαμοσκονη για την κοιλιτσα σου!!! :laugh:

ΥΓ.ΛΕΝΑ ΣΟΡΡΥ για τα τεραστια ποστ!!!!!!!Δεν ξερω αλλο τροπο να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου!1 ευχαριστω για ολες δε μου φτανει! :)

Δημοσίευση

Πόσο τρυφερά ήταν τα λόγια σου Αναστασία κ πόσο ζωντανή η περιγραφή σου,μπράβο!!!Πόσο συγκινήθηκα Παναγία μου ..........Να σας ζήσει το πανέμορφο πλασματάκι σας κ να έίστε πάντα καλά!!!!!!! :):)

Δημοσίευση

Μου θυμησες τις παλιες μας κουβεντουλες!! :)

Ομορφα τα ειπες Αναστασία μου!

Το καλυτερο η στιγμη της γεννησης της Αννυ!!

ps. Λενα θελω και εγω συνεντευξη! σχεδον 3 χρονια μελος και απο εξωτερικο!! Φιλια :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μπαίνω μέσα και για μια στιγμή σκέφτομαι...

Νέα διαφήμιση στην αρχική σελίδα???? Top models στο site μας???? :laugh: :kiss:

Aναστασάκι μου γλυκό, υπέροχη η συνέντευξή σου!!! :)

Συγκινήθηκα σκ----λα μου!!! :P Στο καλό σου!!! :P

Είσαι πολύ "όμορφος" (και όμορφος, εννοείται! ;) ) άνθρωπος... Και η τσαχπινούλα πολύ τυχερό μωράκι!!! :cheer:

Λυπάμαι όμως... γιατί μας χωρίζει μεγάλη απόσταση :( και είναι δύσκολο να σε γνωρίσω από κοντά! Ειλικρινά θα το ήθελα πολύ!!! :kiss:

Να χαίρεσαι την εκπληκτική οικογένειά σου, να 'στε πάντα καλά, γεροί, δυνατοί, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι!!!

Να μου φιλήσεις το τσαχπινάκι!!! :kiss:

Δημοσίευση

mitsakii έγραψε:

Μπαίνω μέσα και για μια στιγμή σκέφτομαι...

Νέα διαφήμιση στην αρχική σελίδα???? Top models στο site μας???? :laugh: :kiss:

Aναστασάκι μου γλυκό, υπέροχη η συνέντευξή σου!!! :)

Συγκινήθηκα σκ----λα μου!!! :P Στο καλό σου!!! :P

Είσαι πολύ "όμορφος" (και όμορφος, εννοείται! ;) ) άνθρωπος... Και η τσαχπινούλα πολύ τυχερό μωράκι!!! :cheer:

Λυπάμαι όμως... γιατί μας χωρίζει μεγάλη απόσταση :( και είναι δύσκολο να σε γνωρίσω από κοντά! Ειλικρινά θα το ήθελα πολύ!!! :kiss:

Να χαίρεσαι την εκπληκτική οικογένειά σου, να 'στε πάντα καλά, γεροί, δυνατοί, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι!!!

Να μου φιλήσεις το τσαχπινάκι!!! :kiss:

ρε μιτσακι που χαθηκες/.?

απαραδεχτη

αναστασια σορυ που εκμεταλευτηκα το θεμα σου :P

Δημοσίευση

Αναστασία πάρα πολύ όμορφη συνέντευξη! :) Σε κάποια σημεία μάλιστα συγκινητική ..με έκανες και έκλαψα!:) Τελικά πολύ καλή ιδέα η συνέντευξη..αντε να δουμε κι άλλα κορίτσια!!:)

Να τη χαίρεσαι την κορουλα σου κι εσύ να είσαι πάντα καλά!!:)

Δημοσίευση

Αναστασούλα μου "τσαχπινομανούλα" τρελάθηκα το πρωί που είδα τη νέα συνεντευξούλα!!!! :woohoo: :woohoo:

τι ωραία που τα είπες!!! :):)

συγκινήθηκα και γέλασα μαζί!!!

η τσαχπινούλα Άννυ είναι μια κούκλα(φυσικό βέβαια με τέτοια μαμά)!!! ;);)

να σας ζήσει και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

άντε και με ένα γιο σου εύχομαι!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο βρε κοριτσάκι γλυκό!!!!

Τα περιέγραψες όλα τόσο όμορφα και τρυφερά!!!

Να παραμείνεις πάντα έτσι όπως είσαι ,μας γεμίζεις

όμορφες - αν και συγκινητικές - στιγμές και μετα μας επαναφέρεις με το χιούμορ σου!!!

Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή μαζί του!!! :kiss:

Δημοσίευση

Έπειτα από ημέρες εισβάλλω στο φόρουμ και να'σου η τσαχπινομαμά με την τσαχπίνα Άννυ! :)

Μ' άρεσες τσαχπίνα!!!Λακωνική εφ' όλης της ύλης! :laugh: Ιδιαιτέρως περιγραφική και χιουμορώδης όπως πάντοτε και φυσικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ!!!

Ανυπομονώ να σας αντικρύσω κάποτε-κάπου! :P

Λες να αγαπηθούμε;;; :woohoo: :woohoo: :lol:

Φίλη μου Τσαχπίνα να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!! :)

Εύχομαι εκ πολύ-πολύ βαθέων (γνωρίζεις και το βάθος μου) :laugh: πάντοτε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!! :):):)

:kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις

• Αυτο το σπρει που λες είναι για το σίδηρο; Εγώ είχα πάντα χαμηλό σίδηρο αλλά όχι αιμοσφαιρίνη και φεριτίνη. Τώρα έχουν πέσει όλα. Ελπίζω όπως λέτε να ανέβουν τώρα που μπήκα 34η εβδομάδα. Τι να πω. Εκτός από ναυτία και εμετό έχω και ζαλάδα και σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό. Δεν ξέρω υποθέσεις κάνω. 
    • Καλησπέρα και καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εγώ σήμερα οοοολη μέρα τρομερή ζαλάδα. Πήρα την πίεση μου 3 φορές. Ελπίζω με την έγχυση σιδήρου να βελτιωθούν αυτά. Αν και δεν ξέρω αν φταίει αυτό απλά μόνη μου ελπίζω 😂 Σημερα έχω πονάκια χαμηλά αρκετά σαν δυνατή περίοδος.    @ΜαρίαΔημήτρης και εγώ βλέπω τον μεγάλο μου και λέω πόσο μικρούλης είναι ακόμα και πόσο μεγάλος ταυτόχρονα. Σήμερα ζήσαμε το πρώτο ξέσπασμα του γιατί ετοίμαζα τα πράγματα του μπέμπη και ενώ γενικά έλεγε μπέμπης και γελούσε μόλις είδε ένα νέο αρκουδάκι νάνι που πήραμε για το μωρό και του είπαμε ότι είναι του μπέμπη κατέρρευσε. Έκλαιγε δέκα λεπτά με λιγμους. Πρώτη φορά έτσι μας το κάνει. Εχει αγάπη στα νάνι του. Το περίμενα ότι αν φέρουμε νέο θα τρελαθεί να το πάρει αλλά πίστευα αφού έρθει ο μικρός θα το ζήσουμε.  
    • To ξέρεις ότι μπορεί να ξεκινήσει και στην εγκυμοσύνη και δυστυχώς κορυφώνεται μετα. Πόσο μάλλον η κούραση σου με τα παιδια. Χωρίς να θέλω να επέμβω αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που πρεπει να το δεις με ειδικούς.  Εάν είναι οικονομικό το θέμα θα σου πρότεινα τις γραμμές ψυχολογικής στήριξης.  Όμως αν μπορείτε κάποιες συνεδρίες να παρακολουθήσεις είναι πολύ καλύτερες. Με όλο το θάρρος κιόλας . 
    • @Elli13 το ότι θελουμε λιγο χρονο για μας ή ότι νιώθουμε εξαντλημενες κτλ δ σημαίνει ότι δ αγαπάμε τ παιδια μας. Έχουμε φτάσει σε σημείο να προσπαθούμε να δικαιολογησουμε τις φυσιολογικες ανθρώπινες λειτουργίες μας. Βλέπεις τι γράφεις? Νιώθω ευλογημένη κτλ. Κανένας δ μπορεί να σε κατηγορήσει γτ είσαι άνθρωπος κ έχεις αναγκγ από ύπνο, ξεκούραση, μια βόλτα χωρίς τ παιδί. Δ αναιρεί το αν τ ηθελες η αν νιωθεις τυχερη που τ έχεις. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές φωναζω μέσα στη μέρα? Σημαίνει ότι δ τ αγαπαω? Η ότι μετάνιωσα που τ εκανα? Έχεις μελλον ακόμα ναι, αλλά θα δεις μεγαλη διαφορά αμα.στειλεις τη μεγάλη παιδικο εκεί όταν γίνει 2 και ακόμα πιο μεγαλη όταν θα έχουν φτάσει τ 4 και τ 2 αντίστοιχα. Τα κορίτσια μ έχουν ακριβώς 21 μηνες διαφορά. Και σε οποια μανουλα θελει μικρη διαφορά ηλικίας πιστεύω ότι τα 2.5 χρόνια με 3 είναι τ ιδανικό. Θα μ πεις τι 2 παρα τι 2.5. Και όμως αυτό το 8μηνο έχει μεγαλη διαφορά σρο πρώτο παιδακι σου. Τα έχω περάσει όλα αυτά τ στάδια Π περιγράφεις. Ειδικά όταν ξεκινήσουν κ τ 2 σχολειο θ πάρεις αεκετα τ πάνω σου.
    • Δεν ξέρω βρε κορίτσια όσο πλησιάζουν οι μέρες είμαι συγκινούμαι πάρα πολύ που βλέπω το γιο μου και ξαφνικά θα είναι ο μεγάλος αδερφός. Αν δεν είναι από τις ορμόνες μάλλον θα είναι κρίση ηλικίας,Τετάρτη κλείνω τα 40.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...