Χαχα καλέ πάρτι να κάνεις που τα βάφεις μαύρα..δεν είχα ανταπόκριση στα φάρμακα 2 με 3 έβγαζα το πολύ οπότε συνέχισα με φυσικούς. Το μήνα που είχα 28 fsh σε εντελώς φυσικό κύκλο πήρα δυο ωάρια.. το ένα από αυτά είναι η κορούλα μου. Ημουν τυχερή. Αυτα σε ηλικια 40,5 στα 41 εμεινα έγκυος. Δεν είναι απαγορευτικό το 16 είναι τσιμπημένο κ δεν θα έχεις την τρελή ανταπόκριση με τα φάρμακα. Συνεχίζεις με διεγερσεις?
Να σαι καλά κ εσύ να χαίρεσαι τη κορούλα σου (κορουλα αν θυμάμαι καλα)με το καλό το δεύτερο!❤️
Καλά υπήρχε λίγο πάντα αλλά με το ιστορικό αποτρελαθηκαμε!
Ναι με την αγωγή καλά για την ώρα. Μείνε με το καλό και μην σκέφτεσαι από τώρα, μπορεί να μην χρειαστεί και όλα!
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κορίτσι μου!! Εκτός απ' την παλινδρόμηση έχουμε θέμα με τη σίτιση όντως γιατί την παίρνει ο ύπνος καθώς κοιμάται και μένει στα μισά το τάισμα. Δε ξέρω πως να την ξυπνήσω να ρευτει γιατί αν δεν ρευτει δεν τρώει. Όντως μεγάλο κεφάλαιο αυτό..
Αυτό μου είπε και η μαία που μιλήσαμε. Καταλαβαίνει μου λέει την διάθεση σου. Εν τω μεταξύ όλη μέρα θέλω να κοιμάμαι κάτι που δεν το καταφέρνω με τον μικρό στο σπιτι αλλά το βράδυ γαρίδα το μάτι. Με προετοιμάζει μάλλον για τα ξενύχτια που έρχονται η μπέμπα μου.