@Sotiria_94 μαζί πάνε τα ζουζούνια μας. 4400 εμεις. Και σεις μεθαυριο δεν 40ζετε?
Στο τάισμα σταματά μονη της γιατί θέλει ρεψιμο και μετά την έχουμε πολύ ώρα όρθια, ωστόσο η δικιά μου μπορεί να ρευεται συνέχεια μέχρι το επόμενο γεύμα και γουλιες μπορεί να μου βγάλει και στο 2ωρο. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να την έχουμε όλη μέρα αγκαλιά.
Κορίτσια άσχετο φέτος για διακοπές τι σχέδια έχετε με τα μικρούλια σας? Εγώ φέτος λέω να μείνω Αθήνα. Πολλά τα έξοδα για Ικαρία αλλά θα είναι και πολύ μικρή και φοβάμαι να πάω.
Κορίτσια σοβαρή ερώτηση:
Τώρα με τις ζεστές που πετάνε τα μωράκια μπουτακια και μπρατσακια έξω..
Κρατιεστε να μην τα δαγκωσετε; 😂 κάθε μέρα είναι ένας αθλος
Γεια σας μανουλες!
Η κόρη μου κοντεύει τα 2 και ενώ μέχρι τώρα περίπου είχαμε την πιπίλα μόνο στον ύπνο, τώρα την θέλει σχεδόν συνέχεια.
Ήρθε η ώρα να την κόψουμε λοιπόν και θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους όσοι τα καταφέρατε.
Επίσης σκεφτόμουν να ξεκινήσω με κάποιο βιβλίο να της διαβάζω για να μπαίνει στο νόημα, αλλά είναι πολλά και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω! Αν έχετε εντυπώσεις από βιβλία θα με βοηθούσε!
Να σημείωση εδώ ότι όσες φορές πάω να της βγάλω την πιπίλα ή την κρύβω, μετά κλαίει ακατάπαυστα 😕
Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Εμείς είχαμε εχθές γιατρό 17+ εβδομάδων πλέον ούτε που κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός.. Το μπομπιρι είναι μια χαρά μεγαλώνει τέλεια!!! Αγοράκι τελικά😍😍😍 κ όπως φαίνεται δε θα χρειαστώ περίδεση σε αυτή την εγκυμοσύνη. Έγινε η αρχή του μήνα με την @Kateriniw.. Περιμένουμε σήμερα τη χοριακη σου κορίτσι μου.. Με τόσο έντονο τεστ 7η μέρα μετά την ετ δίδυμα μυρίζομαι…🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@pennaki δεν έχει πέσει μέσα σε κάποια κορίτσια η αγαπημένη @Παρασκευαιδου έχει πέσει μέσα σε όλες μας… Ακόμα κ σε μένα που δεν έδινα σχεδόν καμμία πιθανότητα φυσικής σύλληψης.. Θα κάνετε ετ στον ίδιο κύκλο με τη διέγερση ;
Μια χαρά!!! Εν τω μεταξύ μου φαίνεται μεγάλος!!!🤣🤣🤣 Τα δίδυμα αντίστοιχη εβδομάδα ήταν πιο μικρά εννοείται.. Εσύ θα πας καθόλου γιατρό στο ενδιάμεσο; Ο δικός μου δε θέλει να με δει. Το καλό είναι πως ο τράχηλος καλά κρατεί κ μάλλον θα γλυτωσουμε την περίδεση όπως φαίνεται..