Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια και καλό τριημερακι! ☀️🌊 Τα βράδια κοιμαστε καλά; Εγώ τώρα τελευταία δύσκολα, εκτός του ότι με έχει ταράξει το έντερο και πονάει νομίζω δε βολεύομαι τώρα που φουσκώνω, γιατί έχω στο νου μου να μαι στο πλάι συνέχεια και δεν βολεύομαι, μάλλον πρέπει να βάλω κανένα μαξιλάρι. Δηλαδή άμα φτάσω στο 3ο τι θα κάνω 😅
    • Εγώ δε θα τη ζόριζα, γενικά έχει περιθώρια είναι μικρή ακόμα. Παρόλα αυτά εσύ ξέρεις καλύτερα το παιδάκι σου αγάπη μου. Συζητά το και με τον παιδίατρο καθώς με το καλό το Δεκέμβριο θα έρθει κ το μπεμπακι σας. Οποτε πιστεύω πως η θα πρέπει να κοπεί τώρα ή μετά του χρόνου προς άνοιξη να έχει συνηθίσει κ την αλλαγή με το μωρό.
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Υπέροχα νέα!!! Και πλέον θα έχετε κ χρόνο όλοι μαζί!! Σχετικά με τη ζέστη αχ σε καταλαβαίνω.. Αυτό έλεγα εχθές αν ζορίζομαι εγώ που είμαι στο 2ο τρίμηνο όσες είναι στο 3ο τι κάνουν;!;!;;
    • @Katerinioo δεν εισαι η μονη κ τ αλλο μηνυμα σ διαβασα αλλά δ είχα κουραγιο να απαντήσω. Λογικό να πέφτεις ψυχολογικα, οι ορμόνες κανουν παρτυ, η αϋπνία παιζει στο φουλ, τ σωμα σου το νιώθεις ξενο. Θα υπάρχουν διακυμανσεις για καιρο στην ψυχολογια. Κ τ πονακια φυσιολογικα είναι. Ειδικα αμα θηλάζεις κανει συσπασεις η μητρα συνεχώς. Επισης στο φυσιολογικό της μέγεθος επανέρχεται στις 6 με 8 βδομαδες μετα τον τοκετο.
    • Οπως βλέπετε όρθια και σήμερα το βράδυ 😂 Δεν θέλει τελικά να κοιμηθεί σερί! Ήθελε μόνο την μέρα που τον ξύπνησα. κοριτσια εσείς είχατε πονάκια χαμηλά 2-3 βδομαδες μετά την γέννα; Η μαία μου είπε ότι έχουν σχεδόν πάρει θέση ξανά τα όργανα. Εχω 2 μέρες που νιώθω μικρά μικρά πονάκια χαμηλά. Οχι δυνατά σαν περίοδο. Ετσι τσιμπιές. Ειδικά το βραδυ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...