Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΕΣ & ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΑ ΜΑΪΟΥ 2010!!!! (Νο 10)


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια..........μια μέρα δε μπήκα και έχασα επεισόδια?????????????

Με γεια το νεο μας θεματάκι!!!!!!!!!!!!!!!!Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια και καλο νεο ετος!!!!!!!!!!!

Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα θα ναι φέτος με τα μπεμπακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρενάτα μου στεναχωρέθηκα πάρα πολύ.............

Δεν προλαβαινω τωρα να σας πω πολλά πρέπει να πάω για ανανέωση!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια και επανέρχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ :D:D:D:D

ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΙΤΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ! ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ Κ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΖΗΤΙΣΕΙΣ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπηκα για μια γρηγορη καλημερα κοριτσακια....ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Με για το καινουργιο μας θεματακι!!!!!

Θα ξαναμπω αργοτερα φιλακια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ. ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΛΑΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΞΗΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ.

ΜΑΡΑΚΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΕΚΟΡ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΕΠΑΡΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡ ΑΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ.

ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΜ !!! ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρενάτα καλή μου, κουράγιο και υπομονή... Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Κι εγώ έχω περάσει με τον άντρα μου πολλές μπόρες! Αφού πολλές φορές λέω (σε μένα βέβαια και μόνο....) ότι αν δεν ήταν το μωράκι μου θα είχα φύγει μακρυά από όλους και από όλα!!!

Κάνω υπομονή και κουράγιο μόνο και μόνο για το μωράκι μου ελπίζοντας ότι όλα θα αλλάξουν κάποια στιγμή... γιατί κι εμένα δεν με καταλαβαίνει... Τώρα είναι στη φάση "ασχολούμαι με τον εαυτό μου και αν έχω χρόνο και με τους υπόλοιπους...."

Τον αφήνω όμως γιατί κι αυτός έχει περάσει δύσκολες στιγμές και ελπίζω να συνέλθει γρήγορα γιατί δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω.... Και φυσικά δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν.... Η μητέρα μου έχει περάσει και περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με τον πατέρα μου (την αρρώστια του, τα νεύρα του κλπ), ο αδερφός μου έχει πολλά προβλήματα με τη δουλειά του, η πεθερά μου είναι στην κοσμάρα της και ο πεθερός μου θα χαιρόταν πολύ πιστεύω αν χωρίζαμε (και φοβάμαι μη μου πάρει και το παιδι ΜΟΥ!!!!).... Η κολλητή μου (λέμε τώρα) έχει να έρθει να με δεί από πριν μείνω έγκυος (ούτε στη βάπτιση δεν ήρθε....)

Ρενάτα μου, σας γράφω και κλαίω.... Νιώθω απελπιστικά μόνη.... Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς και μου απαλύνετε λίγο τον πόνο και την μοναξιά μου.... Έχω περάσει τραγικές μέρες και νύχτες, με το μωράκι μου να κλαίει και να χτυπιέται από τους κολικούς, τον άντρα μου να λείπει (γιατί δεν μπορεί λέει να ακούει τόση φασαρία - αναστατώνεται) και να γυργνάει 2 και 3 το πρωί, την μάνα μου να ξημερωβραδιάζεται στο νοσοκομείο με τον πατέρα μου να είναι σαν φυτό (αρνούμενος να φάει, να περπατήσει, να κάνει το οτιδήποτε...), τα πεθερικά μου να είναι ...πέρα βρέχει κι εγώ μόνη μου, με κατάθλιψη να προσπαθώ να συνέλθω για να μπορώ να σταθώ στο μωράκι μου....

Τουλάχιστον τώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει λιγάκι... Εγώ μαζεύω τα κομμάτια μου σιγά - σιγά και προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου.... Ποτε δεν θα ξεχάσω όμως όλα αυτά που πέρασα... Έχω γίνει πιο σκληρή και σκοπεύω να γίνω περισσότερο για να μπορώ να προστατεύω τον εαυτό μου αλλά κυρίως το μωράκι μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙ ΑΣ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:(:(:(:(:( ΟΥΦ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ!!!!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΜΕ Κ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...Κ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ!!!! Κ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ(ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ)???

ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ .....ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ??? ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ Κ ΖΗΤΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ???? ΜΗΠΩΣ ΜΗΠΩΣ??? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ!!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΑΦΑΚΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ Κ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΑ ΜΑΜΑ! ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!!! ΣΚΛΗΡΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΩΕΙ!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΣΕ ΦΑΣΗ...... ΠΑΡΑΜΟΝΗ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ) ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ :o

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΩ ΝΑ ΑΠΕΙΛΩ ΚΤΛ????? ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ????? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΕ????

ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ?????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχχχχ, Έλενα μου, κι εσύ στην ίδια φάση βλέπω.....

Έτσι είναι, έχεις δίκιο... Το θέμα είναι να σκέφτονται από μόνοι τους και όχι να ζητάμε (ή μάλλον να απαιτούμε) τα αυτοννόητα!!!!! Τι να τους κάνεις όμως.... Εγώ πιστεύω ότι θα συνέλθουν λίγο όταν μεγαλώσουν οι μπόμπιρες.... Αν αρχίσουν να περπατάνε, να μιλάνε πιστεύω θα αλλάξουν τα πράγματα.... Θα είναι πιο ανεξάρτητα τα μωράκια μας οπότε και οι μπαμπάδες τους θα είναι αλλιώς.. Θα μπορούν να τα πάρουν και μια βολτίτσα.... Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή....

Θεωρώ ότι και αυτοί περνάνε ένα είδος κατάθλιψης όπως κι εμείς... Απλώς εμείς λόγω εγκυμοσύνης είμαστε εξ'αρχής δεμένες με τα μωράκια μας.... Κάποιοι άντρες (όπως οι δικοί μας) χρειάζονται το χρόνο τους για να νιώσουν όλα αυτά τα απερίγραπτα συναισθήματα που νιώθουμε εμείς....

Υπομονή στις ομοιοπαθούσες λοιπόν!!! :) :) :)

ΥΓ. Έλενα, είπες ότι μένεις κάπου κοντά Θεσσαλονίκη? Να βρεθούμε και από κοντα βρε ψυχή!!! :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κορίτσια μου, τί λέτε??

Αχ και πάλι αχ...Με στεναχωρέσατε πολύ με όλα αυτά που διάβασα.. Ρε Γεωργία μου υπομονή..τί άλλο να πω?? Αυτό που λέω και σε μένα..Έλενα μου σου το χω ξαναπεί ότι σε θαυμάζω, δε χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι..Σε θαυμάζω γιατί όλα αυτά που λες και εγώ τα λέω απλά εγώ δε βρήκα ποτέ τη δύναμη να τα κάνω πράξη...ωωωχχχχχχχχχχ......

Ναι Χριστούγεννα μέρες χαράς...Για ποιούς?? Οι μόνοι που το απολαμβάνουν και δικαιωματικά τους αξίζει είναι τα αγγελάκια μας..τα δικά μας και όλου του κόσμου..όσο για μας..νομίζω είναι απλά μέρες για να κάνουμε ένα διάλειμμα και να πούμε για λίγο.."άστο να περάσει..μέρες που είναι"..

Εγώ στους καβγάδες που είχα με τον άντρα μου, για τους λόγους που είπα στον Πανμαιακό 9, τον είχα προειδοποιήσει ότι αν καταφέρει και με κάνει να πω "Ευτυχώς έχω το μωρό μου που μαγαπάει" θα χάσει το "παιχνίδι"..επειδή ξέρει πολύ καλά ότι είμαι υπομονετική, και δίνω πολλές ευκαιρίες στους άλλους, αλλά άμα ξεχειλίσει το ποτήρι και ξενερώσω..μετά δεν πά να μου τάζεις τον ουρανό με τ' άστρα....

Εγώ δεν έχω πρόβλημα περί παραμέλησης..αλλά με το ότι αντί να μαστε σαν μια οικογένεια οι τρεις μας(εγώ, αυτός και το μωρό) όπως ήμασταν, τώρα πρέπει ακόμα και όταν χ...με να δίνουμε αναφορά σε αδέρφια και γονείς..έχουμε να βγούμε οι δύο μας σαν ζευγάρι κάτι μήνες..λόγω μωρού, κούρασης κλπ..ε προχθές βγήκαμε και η πρώτη του ατάκα "Είδες βλακεία που έκανα? Έπρεπε να λεγα και στα αδέρφια μου να ρχονταν να τους κερνούσαμε ένα ποτό" Ε του λέω άμα δε σου φτάνει η παρέα μου λυπάμαι..Έχουμε να βγούμε οι δυο μας τόοσο καιρό, μου έλειψε τόσο να νιώσουμε λίγο ελευθέροι και εσένα η έννοια σου είναι που δεν είπες και στους άλλους?? Και τσαντίστηκα γιατί η αδερφή του κάθε Σάββατο βγαίνει με τον άντρα της και ποτέ δεν πήρε ένα τηλ.να μας προτίνει να βγούμε..Και του το πα..Τα αδέρφια σου κάθε εβδομάδα βγαίνουν για ποτό και δε σε πρότινε κανένας,εμείς μια φορά που βρήκαμε ευκαιρία πρέπει να τους πούμε? Κάτσε να βγούμε εμείς και την επόμενη φορά τους λέμε..Άστε που όποτε βγαίνουμε όλοι μαζί,πάντα μα πάντα εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό...η αδερφή του μια φορά, ήμουν έγκυος ακόμα, πήρε την απόδειξη και υπολόγιζε πόσα είναι τα δικά τους και σκύβει στον άντρα της μπροστά μας και του λέει "15.60 εμείς" και φυσικά πάλι τα πληρώσαμε εμείς... Αυτά που αναφέρω είναι τα μικρά..οι λεπτομέρειες που με ενοχλούν..Και με βλέπετε να τα χω με την αδερφή επειδή αυτή είναι που ανακατεύεται σε όλα, θέλει να τα ξέρει όλα και όπως έχει τον άντρα της και τον κάνει κουμάντο, θέλει να κάνει και τον αδερφό της ξεχνώντας ότι ο αδερφός της έχει δική του οικογένεια τώρα πια..Πόσες φορές ήμασταν για καφέ με παρέα και η αδερφή το ήξερε, και να μας παίρνει τηλ. και να θέλει ντεπον γιατί είναι άρρωστη..και να φεύγουμε για να την εξυπηρετήσουμε, ενώ το φαρμακείο είναι ένα τετράγωνο από το σπίτι της και ανοικτό..και την επομένη να ρωτάω την πεθερά μου αν είναι καλύτερα η κόρη της και να μου λέει "Γιατί πότε ήταν άρρωστη? Αφού χτες ήμουν εκεί και γελάγαμε,και ήταν μια χαρα"... Με τη συννυφάδα μου είμαστε μια χαρά..και αυτή μου αφήνει υπονοούμενα ότι είναι πληγωμένη από την αδερφή αλλά δε μπορεί να μιλήσει ξεκάθαρα...με τα πεθερικά μου είμαστε οκ..τυπικές καλές σχέσεις...

ουφ... για άλλο θέμα ξεκίνησα..άλλα κατέληξα να λέω... σας τα εξομολογήθηκα και εγώ τα δικά μου...

Χίλια συγνώμη αν σας έπρηξα..τα είπα και ξεθύμανα..γιατί και εσείς όπως και εγώ δεν έχω κανένα να τα πω..μόνο τη μαμά μου που δεν της λέω τίποτα για να μην στεναχωριέται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και δεν ήταν έτσι ο άντρας μου..έγινε μετά το γάμο..που τα αδέρφια του ήρθαν στην Κύπρο για το γάμο..γιατί νιώθει πολύ υποχρεωμένος που ήρθανε και ότι και να μας κάνουνε τώρα πια, πρέπει να γινόμαστε χαλί να μας πατήσουν....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προς ρενατα:

Οδηγίες χρήσεις οικογενειακών προβλημάτων

1)κ βασικό , αποφεύγουμε την σωματική επαφή κυνός σεξ μέχρι συμμορφώσεως του συζύγου :lol:

2)πεθερά πεθερούς θειες θειους κ γενικό σοι συζύγου αποφεύγουμε τις κοινωνικές επαφές μαζί τους,δεν σηκώνουμε τηλέφωνα κ δεν φέρνουμε σε επαφή μαζί τους το παιδί μπας κ πιάσουν το υπονοούμενο κ καταλάβουν ότι αν θες τους το δείχνεις το μωρό κ αν σε ακούν. ;)

3)δεν καθαριζουμεσκουπιζουμεσυγιριζουμεπλαινουμε ,γενικός το παίζεις ιστορία στον άντρα σου ,κ το βασικό δεν ρίχνουμε αλάτι στο φαί του(για σένα βαλε) μέχρι να αλλαξοπιστήσει (για το όνομα πάντα έτσι!)

4)Δεν λέμε χρόνια πολλά στα πεθερικά γιατί μπορεί να πιάσει . :lol::lol:

Τελος αν δεν πιασουν όλα αυτά βγαζουμε κ τα δυο ονοματα κ θα είναι χαρουμενοι ολοι. :D

Αχ εσυ εχεις τον πονο σου κ εγω σε πειράζω ,τελικα ξερεις τι πιστευω ,ότι όλα είναι θεμα χαρακτηρα κ τροπου προσέγγισης των γεγονοτων(καλα τι ειπα τωρα ! :shock: )

Δηλαδη αν ήμουν εγω στη θεση σου ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γινοταν οοολο αυτό θα γινοταν το δικο μου κ θα τους το εφερνα σαν να ηταν το δικο τους ,τιποτα λιγη διπλωματία κ ένα ‘ελα μωρέ θα δουμε μεχρι τα βαφτισια βλεπουμε (ετσι κερδιζουμε χρονο κ δεν προλαβαινει να πιασει τον συζυγο η γαιδουρινη του επιμονη)κ κατά καιρους όταν θα ειμαστε καλα μας του πεταμε κ κατι .τεσπα εσυ τον ξερεις καλυτερα όλα από το ζευγαρη εξαρτιούνται μονο αυτόν πρεπει να παίρνεις με το μερος σου για να είσαι καλα κ με τα πεθερικα.

Πολλα ειπα θα με δείρουν.

Mariaxar εμενα κοντα στη πλατεια ελευθεριας ,παω στην πατρα μια φορα το χρονο εχω ξαδερφακια κ θειους εκει τωρα με τα μωρα είναι λιγο δυσκολο βεβαια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και δεν ήταν έτσι ο άντρας μου..έγινε μετά το γάμο..που τα αδέρφια του ήρθαν στην Κύπρο για το γάμο..γιατί νιώθει πολύ υποχρεωμένος που ήρθανε και ότι και να μας κάνουνε τώρα πια, πρέπει να γινόμαστε χαλί να μας πατήσουν....

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται θύματα το κακό είναι ότι συνεχίζουν να είναι κ μεγαλώνοντας

Μην νομίζεις ότι είστε το μονό ζευγάρι ,κ εμενα ντρέπεται να ζητήσει λεφτα από τους αλλους όταν παμε για κανα καφε δλδ, παλι καλα που δεν παμε κ για πιο ακριβη εξοδο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι λετε τωρα??????????????????

Επεστρεψα απο την ανανέωση!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=wav.gif]

Θα μου πειτε ο τρελος με τον πονο του!!!!!!!!!!!!!!!!!Καρε το μαλλι παει εφυγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θενα μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύ γέλασα με τις οδηγίες χρήσης...........και συμφωνω!!!!!!!!!!!!!Με χίλια..................

Εγώ από τώρα έτοιμη είμαι να τσακωθώ για το όνομα του δευτερου μωρου!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Που θελει να βγαλουμε τη μανα του γιατι πολυ στεναχωρεθηκε που δεν βγαλαμε το ονομα της τον Ορεστη!!!!!!!!!!!!!!ΧΕΣ....Α :lol::lol::lol:

Που πηρε τη μανα μου η πεθερα τηλεφωνο να της πει τι ειναι αυτα τα δε θα βγαλουμε κανενος το ονομα κλπ..........φυσικά η μαμα μου δεν μου πε τιποτα για να μη νευριασω και το μαθα απο τον αντρα μου πριν λιγο καιρο!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Πολύ γέλασα όμως που με φοβαται και βαζει τη μαμα μου να με συμβουλευει............σε μενα δεν τα λεει μην της πω καμια κουβεντα και κακοφανιστει!!!!!!!!!Ετσι λεει!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν Ρενάτα μου...............θα του πεις οτι ειναι μεγαλο γαιδουρι που θα αθετησει το λογο του απεναντι στον μπαμπα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ειναι κριμα που συμφωνησατε ετσι και τωρα τα τουμπαρει ολα για το χατηρι των δικων του..............Οι δικοι σου δηλαδη δεν εχουν ψυχη??????????Να του πεις οτι εσυ τραβηξες τα χιλια μυρρια και εσυ αποφασιζεις το ονομα του μωρου σου...........Ας τον γεννουσε αυτος!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Εγω ετσι του λεω!ΔΕΝ υπάρχει περιπτωση να βγαλω την πεθερα μου!!!!!!!!!!!!!Οχι οτι μου εκανε κατι, ειναι πολυ καλη δεν ανακατευεται κλπ αλλά από τη στιγμη που το πρωτο δεν εβγαλα κανενος το ονομα γιατι να το κανω με τα επομενα????????????ΣΩΣΤΑ?????????????

Ρενατα μου να σαι σκληρη μαζι του και να τον απειλησεις οτι αβαφτιστο θα το αφησεις το μωρο γιατι δεν προκειται να πληγωσεις τους γονεις σου που σε στηριξαν τοσο!!!!!!!!!!!!!

Γεωργια μου και Ελενακι υπομονη................Ολα θα φτιαξουν.................Εμένα πάλι Δοξα τω Θεω ειναι κολλημενος με το γιο του!!!!!!!!!!!!!Και σπιτι τον αφηνω να τον προσεχει και εγω ερχομαι δουλεια...........καλυτερα απο μενα τα καταφερνει................

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ. !!! ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΣΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΣΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΘΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ !!!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΤΕ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΚΟΥΣΟΝ !!! ΑΚΟΥΣΟΝ !!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ?

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΜΑΣΗΤΟ. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ !!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΣΦΟΡΜΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ. ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ. ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ !!!

ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΑΙΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα.

δεν διαβασα τελειως το 9 αλλα θα το διαβασω καποια στιγμη να δω κι εκει τι λετε.

ρενατα μου πολυ στενοχωρηθηκα με αυτα που γραφεις. και με ολες τις υπολοιπες δηλαδη που λετε τα προβληματα σας. να ξερετε οτι κι εγω ειμαι παθουσα απο πεθερικα και εχω γεννησει διδυμα και ο συζυγος θελει και τα 2 ονοματα των γονιων του...να μην πολυλογω οσα τραβηξα και τραβαω απο τον πεθερο τα εχω γραψει και στο αλλο θεμα με τα πεθερικα. υπομονη δεν ευχομαι σε καμια γιατι ειναι ματαιη ευχη.

ευχομαι μονο να ειναι λιγες οι φορες που θα εχουμε προβληματα γιατι δεν παλευεται η μητροτητα μαζι με προβληματα οικογενειακα.

πολλες φορες σκεφτηκα τις μητερες που ειναι μονες - δεν νιωθετε πολλες φορες οτι μοιαζουμε?

παρτε δυναμη λοιπον γιατι εμεις εχουμε ενα προβλημα παραπανω απο αυτες...εχουμε το σοι του αντρα μας!!!

ευχομαι καλα χριστουγεννα σε ολες και να ειναι γερα τα παιδια μας οπως και αν τελικα τα βαφτισουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kορίτσια μου καλησπέρα,

να λέτε που έχουμε υγεία...

Σήμερα έμαθα για ένα ατύχημα που είχε ένας γνωστός και θα κάνει Χριστούγεννα στο νοσοκομείο..και είναι και σοβαρά..στεναχωρέθηκα πολύ..

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το κατεβατό που σας έγραψα και διερωτούμε αν είμαι υπερβολική, παράλογη ή μικροπρεπής ή αν όντως δεν κινούμε στη σφαίρα του υπερφυσικού και όλα αυτά θα ενοχλούσαν κάθε νορμάλ άνθρωπο...τέσπα...υγεία..το ξαναλέω...

Πού είσαι βρε διδυμονούλα? Τί κάνουν τα ζουζούνια σου?

Θένα όποτε κατέβεις ενημέρωσε να βρεθούμε!!!!Γέλασα πολύ με τις οδηγίες!!

Ρενάτα μου ηρέμησε..αχχχ..νομίζεις για πλάκα βγήκαν τόοσα τραγούδια,ποιήματα, ύμνοι για τη ΜΑΝΑ? Είναι για όλα αυτά που υπομένουμε,που θυσιάζουμε και που αντέχουμε..τί σου λέω και εγώ τώρα ε???Για ποιήματα είσαι? Απλά ο κάθε άντρας είναι διαφορετικός..βρες το κουμπί του..εμένα ο δικός μου είναι να μην του πας κόντρα..είναι εγωιστής και δε ρίχνει εύκολα τον εγωισμό του..θέλει με το μαλακό και με ωραίο τρόπο..άλλοι θέλουν κόντρα και κανένα πιάτο στο κεφάλι για να καταλάβουν..βρες το κουμπί του ρε κοπέλα μου..κάτι θα ξέρεις..τούμπαρε τον με τον τρόπο σου...ίσως να χεις αποτέλεσμα..ίσως να καταλάβει το λάθος του...είναι κρίμα τέτοιες μέρες να πικρένεται η καρδούλα σου έτσι...

Μαρίνα μου με 'γεια το μαλλί! Μπράβο και σε σένα για τον τσαμπουκά σου!Να σαι λίγο δρακούνα είναι καλά, που λέμε και στην Κύπρο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ!!!!!!

ΠΡΩΤΟΝ ΘΕΝΑ =))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ! ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΗΣΤΑ ΕΙΔΗ!

ΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΡΕΝΑΤΑ!!!!! ΟΧΙ ΡΕΝΑΤΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!! ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΜΕΝΗ ΚΤΛ !!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΜΜΥ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΤΑ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ???? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ??? Κ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΕΘΕΡΟ??

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΕΡΕΙΣ! ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΡΑΙΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ? ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ(ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ)ΜΙα χαΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ! ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....ΧΑΧΑΧΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ....ΤΑ ΠΡΟΒΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ....Κ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ?????

ΑΠΟΡΩΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ??? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ????

ΜΑΡΙΝΑ........ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ :lol::lol::lol:

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙ ΣΗΚΩ ΕΛΑ για καφεδακι φαγακι κτλ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑ ΠΕ Ι!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΕΙΠΑ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ Κ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Μ,Ε ΤΟ ΜΟΡΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ.......Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜ ΓΙΟΡΤΗ ΕΞΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ......ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ :twisted::twisted::twisted::twisted:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ΚΑΙ ΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑ....... ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΦΑΙ????? ΠΟΙΟ ΦΑΙ???? ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ!!

ΑΚΟΥ ΦΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΜ ΘΕΛΕΙ ΦΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΡΕΝΑΤΑ!! Κ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΕΝΕΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΧΟΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!ΒΛΕΠΩ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕΝΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΕΙ...ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΕΙ 6 ΠΑΙΔΙΑ(3 ΚΟΡΕΣ Κ 3 ΓΙΟΥΣ) Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥ ΕΛΕΝΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ !!! ΕΓΩ ΑΝ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΡΗΖΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ.

ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΜΜΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.....ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΜΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΞΑΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΥΓΕΝΝΑ!!!!!!! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΩΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΚΑΘΩΣ Κ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ! ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.....ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ <ΤΕΜΠΕΛΑ> ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΩ ΝΙΝΙ. Κ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΛΠ. ΜΕΤΑ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ. ΜΕΧΡΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ , ΟΛΙΓΟΣΠΕΡΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ... ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ Κ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ??????? ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ . ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΚΥΡΙΛΕ...ΠΑΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛ ΦΡΙΚΗ ΕΓΩ, ΑΚΥΡΩΝΑ ΚΑΦΕ. ΤΩΡΑ ....ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ!!! ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΞΕΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΗΡΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΟΡΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΚΟ. ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΛΠ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ!ΘΕΝΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤ....ΝΙΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...Χμμμμ .Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ! ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΑΚΙ....ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΓΓΙΞΑ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΗΣ Κ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ! ΔΕ ΠΟΛΥΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ! ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΒΑΨΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΚΑΡΕ ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΠ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!!!! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ 75 ΕΥΡΩ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΤΕ?????ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΦΑΓΗΤΑ( Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ) Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ Κ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ...Υ Γ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!!!! ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ Κ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΑΝ Κ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ!!!!!!!!!!!! [smilie=blob6.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...