Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!

ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ !!!

ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΝΕΑ !!! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!

ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ!!

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ !! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

ΦΙΛΙΑ ΧΧΧ

Δημοσίευση

Με το καλό το μωράκι σας.

Το 2011 θα είναι η καλύτερη χρονιά σας!!!!

Καλά Χρισούγεννα και η επόμενη χρονια να φερει σε όλα τα κορίτσια που το λαχταρούν τόσο πολύ ένα υγιέστατο μπεμπουδάκι. Ειμαι σίγουρη ότι μέσα στη κατίφια που επικρατεί γενικά στη χώρα μας, πολλές θα είναι αυτές που θα αποκτήσουν ότι πολυτιμότερο υπάρχει την επόμενη χρονιά.

Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...