Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν κανει κακα. Τι κανουμε τωρα???

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες.

Ο μπεμπης εχει να κανει κακα απο προχθες. Ποτε δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα δυσκοιλιοτητας ως τωρα, ισα ισα που εκανε κακα πολλες φορες της μερα μεχρι προτινος.

Θηλαζω αποκλειστικα απο την αρχη και ξεκινηα κρεμα ρυζαλευρο το απογευμα, τωρα δινω 120ml νερακι και κρεμα σαν χυλος και συμπληρωνω γαλατακι. Νερο δυστυχως δεν πινει καθολου,γιατι δεν παιρνει ΚΑΘΟΛΟΥ μπιμπερο και οταν του δινω με κουταλακι το περισσοτερο το φτυνει.

Η διατροφη μου ειναι η ιδια απο την αρχη που γεννησα.

Τι φταιει? Μηπως πρεπει να κανω κλυσμα?

Ποσο να περιμενω?

Πρεπει να φαω κατι εγω να βοηθησω την κατασταση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βλέπω ότι τα μωράκια μας είναι σχεδόν συνομίληκα...κ η δικιά μου παρουσίαζει κάποια δυσκοιλιότητα που κ που!Ο γιατρός μου είπε πως μέχρι κ 3 μέρες χωρίς κένωση είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που έγινε εισαγωγή κ στερεων τροφών στο διαιτολόγιο τους!Τώρα μετά την 3η μέρα... να ρωτήσεις το δικό σου,ίσως πρέπει να επέμβεις!!!!!!!!!!! :o:P Στην μπέμπα μου μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να επέμβω εγώ,απλά στη φρουτόκρεμα μου είπε να βάζω περισσότερο αχλάδι έναντι μπανάνας κ μήλου!Οπωσδήποτε το νεράκι βοηθάει!

καλή λευτεριά στο μπεμπάκι σου να ελαφρύνει κ η κοιλίτσα του!Αχ άτιμο ρυζάλευρο!!!!!!!!!!! :x:x:x

Να μην στενοχωριεσαι!

μωρο που θηλαζει αποκλειστικα μπορει να κανει 7 φορες σε 1 μερα ή 1 φορα στις 7 μερες!

Αν δεν τον δεις να υποφερει τοτε ειναι ολα οκ!!!!!

κοριτσια εγω δε μπορεσα δυστυχως να θηλασω τα διδυμακια μου...

για τη δυσκοιλιοτητα η γιατρος μας ειχε πει να χρησιμοποιουμε νερο ηβη λουτρακι που εχει τη μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε μαγνησιο. το εχω πει και σε φιλους με αυτο το θεμα και επιασε και σ'αυτους.

επισης μηπως να δοκιμασεις το πατροπαραδοτο θερμομετρακι με λαδακι στον κωλαρικο;;;;

και εχουν δικιο τα κοριτσια, ναι στο αχλαδι, οχι μπανανα-μηλο...

καλο ξαλαφρωμα!!!

μέχρι και εβδομάδα δεν πρέπει να ανησυχείς, ........επειδή εισήγαγες στερεά τροφή για αυτό.....όμως μην ανησυχείς θα ξανακάνει και πολλά μάλιστα!!! :lol::lol:

επισης μηπως να δοκιμασεις το πατροπαραδοτο θερμομετρακι με λαδακι στον κωλαρικο;;;;!!!

είναι πολύ νωρίς, μόνο 3 μέρες!!!!

.... περίμενε.....

Αν το μωρό δεν δείχνει να πονάει και να δυσανασχετεί δεν κάνεις τίποτα απλά περιμένεις

Τα περισσότερα μωρά με την εισαγωγή των στερεών τροφών μειώνουν τις κενώσεις

σε καποια φαση τα μωρα το παθαινουν εμενα εκανε μηνες να ενεργηθει σωστα οπως λες ανα 5-6μερς τιποτα και μετα μας γεμιζε φουλ.τα στομαχακια μεχρι να συνηθσουν και το εντερο υα ακανουν αυτα..υπομονη θα περασει υποθετο βαλε μετα τις 5 μερες

Καλημερα σε ολες.

Ευτυχως χθες τα καναμε!!!! Πολλα κιολας.

Καναμε και εμβολιο και η γιατρος ειπε να ξεκινησουμε το πρωι φρουτοκρεμα : μηλο, μπανανα και αχλαδι. Αν δεν του αρεσει κρυα να βαζω λιγο νερακι και κρεμα δημητριακων με μπανανα. Ειπα για την δυσκοιλιοτητα και ειπε οτι πιθανον τωρα με τα φρουτακια να στρωσει.

Σας αυχαριστω ολες για τον κοπο σας.

Καλες γιορτες με υγεια :D:D:D:D:D:D

καλη αρχη με τα φρουτακια!!!

να ξερεις οτι η μπανανα κ το μηλο "στουμπωνουν", αν δεις οτι παλι δεν κανει κακα να βαζεις λιγοτερο απο αυτα κ λιγο περισσοτερο αχλαδι

καλες μασες κ καλες γιορτες να εχετε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...