Μετάβαση σε περιεχόμενο

αιμαγγειοματα...

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες...ερωτηση...

η μικρη μου ειχε λιγο ποιο κατω απο την μασχαλη 2 μικρα αιμαγγειοματα...μου ειπανε οτι θα φυγουνε..τωρα ομως μεγαλωσανε και βγαινουν κ αλλα γυρω γυρω... τι γινετε?????? ανησυχω.... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μα και οι 2 που την ειχαν δει ειπαν οτι θα φευγανε....τωρα ομως βγαζει κ αλλα!! σε λιγες μερες που εχει εμβολιο θα την ξαναδει και να του τα δειξω παλι

• 2 weeks later...

Εμάς οταν γεννηθηκε ηταν μια κοκκινη κουκιδιτσα σαν το κεφάλι της καρφιτσας. Μέσα σε 5 μέρες μεγάλωσε πάρα πολυ!! Εδω και 4 μήνες εχει μικρύνει αρκετα, αλλα δυστηχώς παραμένει!! Ευγνωμονώ το Θεο που δεν το εχει σε κάποιο ζωτικο οργανο και ειναι στο κεφάλι. Κάναμε υπέρυχους στο παιδων για να δουμε την ιδιομορφία του καθως και να ελενξουμε την κοιλιά της για να δουμε αν υπάρχουν αλλα. Μας ειπαν πως ειναι καθαρα επιδερμικο οποτε πρεπει να κανουμε υπομονη και φυσικα να προσέχουμε μην ματώσει!! Το κακο ειναι πως η κορη μου συνέχεια το κεφάλι της χτυπάει και ας ειμαι απο πάνω της!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...