Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ & ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ


Recommended Posts

ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ;

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΠΕΒΑΛΑ.

ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ;

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΩΣ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2008.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου!!!! Είμαι στο ψάξιμο για γιατρό και κλινική εξωσωματικής. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο γιατρό, αλλά και μένα το δημόσιο νοσοκομείο με χαλάει πολύ.... Δεν έχω ξεκινήσει να βλέπω κανένα γιατρό ακόμα, οπότε αν κάποια από εσάς γνωρίζει κάτι περισσότερο ή κάποιο γιατρό και κέντρο θα χρειαστώ τη βοήθειά σας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο.... δε ξέρω ότι η εξωσωματική είναι η μόνη λύση για να πετύχουμε το στόχο μας.... Απλά ο χρόνος περνάει, είμαστε 4,5 χρόνια παντρεμένοι, τα νεύρα μας έχουν σπάσει και απλά θέλω να τελειώνω... Ξέρω πολύ καλά ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι το άγχος μας και ίσως αν αυτό μου το επιβεβαιώσει ένας εξωσωματικός να με κάνει να χαλαρώσω. Ο γιατρός μου δε με ενθαρρύνει, αλλά μου λεχει καρφωθεί στο μυαλό. Από επαρχία είμαι, και εδώ τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...

Καλησπέρα ,

Ψάχνοντας και εγώ για γιατρό έπεσα πάνω στο φόρουμ σας και σε αθτά που γράφετε. Είμαι και εγώ σε σκέψεις για το ποιο γιατρό να επιλέξω , δυστηχώς έχει πιστοποιηθεί ότι δεν μπορώ να μην κάνω εξωσωματική. Έχω ρωτήσει για πολλές γνώμες και έχω ακούσει και εγώ για τον συγκεκριμένο γιατρό αρκετές πληροφορίες και καλές . Έμαθα ότι εκτός απο το Αλεξάνδρα είναι και στο Μητέρα όπως και σε ένα Ινστιτούτο Γονιμότητας στην Παστερ.

Δεν γνωρίζω αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου το επιβεβαιώσει ή οχι , πάντως η φίλη που μου το είπε είναι αξιόπιστη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συγχαρητήρια!!!! Μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!!! Πάμε ο μήνας έχει μπει υπέροχααααα!
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Μπράβο ο μπεμπούλης!! Λογικά τώρα θα σε βλέπει ανά βδομάδα υποθέτω! 🤗🤗🧿🧿🧸
    • Καλημέρα. Κι εγώ είχα ψάξει το θέμα της φύλαξης των βλαστοκυττάρων, μας είχαν δώσει και έντυπα απ' τον γιατρό, αλλά το είχαν αφήσει εντελώς πάνω μας. Απ' ότι θυμάμαι (γιατί έχουν περάσει κοντά τρία χρόνια) οι ιδιωτικές τράπεζες κρατάνε τα βλαστοκύτταρα για 20 χρόνια και πληρώνεις ένα σημαντικό ποσό τον χρόνο για φύλαξη. Τα βλαστοκύτταρα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένες ασθένειες, σπάνιες, και όπως καταλαβαίνεις αν εμφανιστούν μέσα στα 20 πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού. Η δημόσια τράπεζα απ' την άλλη, ουσιαστικά δέχεται δωρεές και βοηθάει όποιον έχει ανάγκη και απευθυνθεί σε αυτήν. Δηλαδή σε περίπτωση που χρειαστείτε στο μέλλον, ψάχνουν στο παγκόσμιο καταθετήριο να βρουν συμβατά με την περίπτωσή σας (παγκόσμιο, αν θυμάμαι καλά), όχι τα δικά σας. Η διαδικασία της συλλογής- φύλαξης γίνεται εξ ολοκλήρου από εσάς, που πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους, να πάρετε το κιτ λίγες μέρες πριν τον τοκετό και ο σύζυγος να τρέξει μέσα σε σύντομο διάστημα μετά τον τοκετό να το παραδώσει. Επίσης, απ' ΄ότι θυμάμαι, και στις δύο περιπτώσεις, είναι αυστηρά προσωπική η χρήση για το άτομο. Δεν μπορούν στο μέλλον να χρησιμοποιηθούν από εξ αίματος συγγενή, ούτε καν μεταξύ αδελφών. Με μια επιφύλαξη όλα αυτά, γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που τα έψαχνα. Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω το όνομα της ιδιωτικής τράπεζας που είχαν προτείνει σε εμάς και να τους ρωτήσεις. Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχαν εξηγήσει αναλυτικά.
    • Κοριτσια αρνητική τελικα! 0,1 σημερα 11η μερα, δεν νομιζω μεχρι την Δευτερα να ανεβει. Ο γιατρ΄΄ος ειπε οτι βιαστηκα και να κάνω την Τριτη να δουμε. Εγω ειμαι σιγουρη οτι δεν προκειται να ανεβει. Αν ηταν 4 θα ελεγα οτι εχει μια ελπιδα
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!χτες πρώτος καρδιοτοκογράφος για μας 🍒.. Ο μικρούλης μας μια χαρά 2500 🧿 ετοιμοπόλεμος και σε θέση που ελπίζουμε να μην αλλάξει 🤗🤗..την άλλη εβδομάδα πάλι ραντεβού 💙🧿
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...