Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δε μπορω να στησω το παρκοκρεββατο

apis

Recommended Posts

Ηθελα να ηξερα Τοσο μ...ς ειμαι και δεν μπορω να το στησω;; Υποτιθεται το στησιμο θα γινει απο απλους ασχετους ανθρωπους Πιεζω συμφωνα με τις οδηγιες τα κουμπακια τραβαω τις πλευρες προς τα επανω ΤΙΠΟΤΑ Τα εχω παρει πολυ ασχημα :evil:

Παιρνω τηλεφωνο την εταιρεια και μου λεει να αφησω μυνημα :twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λινα μου πρωτα το εχεις κλειστο και μετα σηκωνεις τα πλαινα...οταν ειναι ετοιμα τοτε ανοιγεις το παρκο...ελπιζω να βοηθησα!!!!!

Γιωτακι τα πλαινα προσπαθω να σηκωσω και δεν μπορω Λεει οτι παταω εναν μοχλο την ωρα που τα σηκωνω Παταω και σηκωνω και δεν γινεται τιποτα

απισ πρωτα τα πλαινα στα χερια ποδια ανοιξε κ μετα τα μεγαλα πλαινα , ασε κ εγω τα ιδια χαλια με το παρκο μας

Ενα θελω να μου πεις Τα καταφερες μονη σου; Αξιζει να το παλεψω;; Ειμαι στο παραπεντε να το κανω κονφετι :evil::evil::evil:

δοκιμασε σκαλισε με το χει σου

οπως πατας τον πλαινο μοχλο εκει πουδιπλωνει απο κατω εχει κατι σαν κουμπακι

θα τα καταφερεις

ειναι καινουργιο ή το εχεις ξαναχρησιμοποιήσει? εμας μας παιδεψε πολυ τις πρωτες φορές μετά το καταφερνα ολομοναχη,απλα διαπιστωσα οτι ηθελα πρωτα να κουμπωσω τα μικρα πλαινα κ μετα τα αλλα ,επισης δεν κουμπωναν κ με παιδευαν ,εχουμε ενα μαρκας γνωστου μαγαζιου με παιχνίδια...μακαρι να ημουν κοντα να σε βοηθούσα..

οπως θα πατησεις το κουμπακι απο κατω

οταν το βρεις

να ξερεις θελει να χαμηλωσεις πρωτα τους μοχλους τους πλαινους και μετα σα να ξεμπλοκαρει και μπορεις πιο ευκολα να το σηκωσεις

ετσι ηταν τουλαχιστον το δικο μας το οποιο μας αφησε χρονους

γιατι ο αντρας μου παιδευοταν στο μαζεμα κ το εδωσε μια κ παειιι :lol::lol::lol:

τελικα ολα ειναι ιδια :D:D:D:D

ουτε εμεις μπορουσαμε,στην τελικη καναμε τα πλαινα και το κατω μερος αλλα το πανω μερος δεν το εχουμε κουμπωσει ακομα!!!σε λιγο ερχετε το μωρακι μας πρεπει να το φτιαξω μου το θυμισατε :D θα μας παρει καμια βδομαδα :D:D:D

α κ το δικο μας μπειμπι σταρ ηταν

απις δεν ξερω αν σε βοηθησα καθολου με τις περιγραφες μου

ειναι να βρεις το κουμπι του

μια μερα στα κουκου ειχα δει ενα ζευγαρι που το γυρισαν πισω επειδη δε μπορουσα να το κλεισουν

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυυυυ!!! Τα καταφερα !!!!

Ειχα κανει το λαθο3 και ειχα ανοιξει πρωτα τον πατο γι αυτο και δεν γινοταν τιποτα

Και για να τα πω σωστα ..δεν τα καταφερα εγω..αλλα ο αντρας μου ..Μωρο μου εισαι διανοια!!!! :lol::lol:

Ειναι πολυ ομορφο και ευκολο πολυ στο ανοιγμα τελικα Θα τσεκαρω και το κλεισιμο..μια αλλη μερα ομως

Φιλακια κοριτσακια μου Σας ευχαριστω πολυ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...