Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απο Τόνια

Recommended Posts

ζηταω βοηθεια.μου εχουν πει οτι οι χτυποι τις καρδιας οταν ειναι αγορια ειναι 160 το λεπτο.και στα κοριτσια 170 με 180.το γωριζει καποια μπορει να μου πει αν ισχυει?ειμαι 4 μηνων δεν ξερω ακομα τι ειναι το ενστικτό μου κατι λεει αλλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οσο περισσότεροι ειναι οι χτυποι ειναι κορίτσι και στο αγορι ειναι μέχρι 120 -130 στα κοριτσια ειναι περισσότεροι απο 160 και άνω

Οσο περισσότεροι ειναι οι χτυποι ειναι κορίτσι και στο αγορι ειναι μέχρι 120 -130 στα κοριτσια ειναι περισσότεροι απο 160 και άνω

dhladh tonia mou an sou epivevaiwsoume oti einai

eite agori eite koritsi 8a arxiseis na etoimazeis kati h 8a les

oti mallon einai agori h koritsi???emena proswpika mou elegan oi

perissoteroi oti einai koritsi alla den eixa tpt sto myalo mou

mexri na kanw to B epipedou.ase pou de me endiefere POTE

to fyllo alla monaxa h ygeia tou.

panw apo ola na einai gero!!ta ypoloipa einai peritta!

dhladh tonia mou an sou epivevaiwsoume oti einai

eite agori eite koritsi 8a arxiseis na etoimazeis kati h 8a les

oti mallon einai agori h koritsi???emena proswpika mou elegan oi

perissoteroi oti einai koritsi alla den eixa tpt sto myalo mou

mexri na kanw to B epipedou.ase pou de me endiefere POTE

to fyllo alla monaxa h ygeia tou.

panw apo ola na einai gero!!ta ypoloipa einai peritta!

καλησπερα .εμενα παντως η γιατρός της φιλης μου στην Π άτρα της είπε ότι το μωρό θα είναι αγόρι γιατι οι χτύποι της καρδιάς του ήταν πιο γρήγοροι κι όχι πιο αργοί.Οταν έγινε η αμνιοπαρακεντηση η γιατρος επιβεβαιωθηκε.Παλιά της είπε ήταν ενας τροπος να υποθέτουν οιγιατροί το φύλο.

καλησπερα .εμενα παντως η γιατρός της φιλης μου στην Π άτρα της είπε ότι το μωρό θα είναι αγόρι γιατι οι χτύποι της καρδιάς του ήταν πιο γρήγοροι κι όχι πιο αργοί.Οταν έγινε η αμνιοπαρακεντηση η γιατρος επιβεβαιωθηκε.Παλιά της είπε ήταν ενας τροπος να υποθέτουν οιγιατροί το φύλο.

Γεια σας κορίτσια...η μικρή μου εμπειρία μεσα απο την εγκυμοσύνη αυτή μου έδειξε οτι ο καθένας έχει και άλλη γνώση πάνω σε αυτό..

Η χτύποι στο δικό μου ήταν στην αρχή 140 πριν την β επιπέδου

υπέθεσα οτι ειναι αγόρι με τα δεδομένα των γύρω γύρω (αγόρια χαμηλώτερους παλμους και το αντίθετο για τα κορίτσια)

Και στη β επιπέδου που αυτό για μένα έχει σημασία δηλαδή το μωράκι να έχει υγειές ανάπτυξη..μου είπαν είναι κορίτσι..

Τώρα τι να πω μόλις το δώ θα σας ενημερώσω το καλό που του θέλω να διαλέξει ένα απο τα δυο δε μπορώ μπλεξίματα :laugh:

Γεια σας κορίτσια...η μικρή μου εμπειρία μεσα απο την εγκυμοσύνη αυτή μου έδειξε οτι ο καθένας έχει και άλλη γνώση πάνω σε αυτό..

Η χτύποι στο δικό μου ήταν στην αρχή 140 πριν την β επιπέδου

υπέθεσα οτι ειναι αγόρι με τα δεδομένα των γύρω γύρω (αγόρια χαμηλώτερους παλμους και το αντίθετο για τα κορίτσια)

Και στη β επιπέδου που αυτό για μένα έχει σημασία δηλαδή το μωράκι να έχει υγειές ανάπτυξη..μου είπαν είναι κορίτσι..

Τώρα τι να πω μόλις το δώ θα σας ενημερώσω το καλό που του θέλω να διαλέξει ένα απο τα δυο δε μπορώ μπλεξίματα :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...