Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το σάκχαρο προκαλεί παλλίνδρομες;;;-Καλός διαβητολόγος;


etoile!

Recommended Posts

Λοιπον κορίτσια, σας εχω αρκετες ερωτησεις.

Μετα από τις 3 παλλινδρομες, εχω φρικαρει και παω από γιατρο σε γιατρο… Ετσι ανακαλυψα το προβλημα στον θυρεοειδη, που μαλλον προκαλει αποβολες (υποθυρεοειδισμος) και αρχισα θυροξινη. Ετσι βρηκα ότι μαλλον εχω θρομβοφιλια και θα παω σε αιματολογο την άλλη εβδομαδα.

Θελω λοιπον να ρωτησω το εξης. Ψαχνοντας ανακαλυψα ότι παρολο που εχω σακχαρο 93, ισως να ανεβαινει και να κανει κακο και να προκαλει αποβολες. Ετσι αποφασισα να παω και σε διαβητολογο. Φυσικα αρχισα διαιτα αμεσως και λεω να αρχισω και γυμναστικη!!!Εσεις τι γνωμη εχετε;Ισχυει αυτό; Ακουσα ότι εχει καλους στο Ελενα, αλλα πώς να κλεισω ραντεβου; Εχετε κανενα τηλ; Γιατι στο 1535 δε κλεινουν.

Γενικα μου την εχουν ‘’βαρεσει’’ οι γυναικολογοι, με την ατακα περι τυχαιου και να μη ψαξω τιποτα και εχω κουραστει να ψαχνω στο ιντερνετ να βρω τη λυση και να παριστανω την γιατρο…. Οσες εχετε αποβολες, ειμαι σιγουρη ότι με καταλαβαινετε απολυτα!!! :oops:

Ο μονος που ασχοληθηκε είναι ενας που μου ειπε να κανω τα αντιπατρικα… Που ειμαι 100% αρνητικη, μετα από πολύ ψαξιμο και δε θελω να τα κανω.

Ευχαριστω πολύ και συγγνωμη που σας ζαλισα… :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etoile

ειναι πολυ πιθανο- αν εχεις θρομβοφιλια- αυτη να ευθυνεται πανω απολα για τις παλλινδρομες- οσο για το ζαχαρο ξερω οτι δεν ειναι καλό- δεν ξερω αν ειναι αιτια αποβολης- απλα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης το ελεγχουμε παντα γιατι δεν πρεπει να υπαρχει ο λεγομενος 'διαβητης κυησης'

οσο για τα πατρικα αντισωματα κ γω ακουσα 2 γνωμες- αλλα τα έκανα για να ειμαι σίγουρη.

καλα κανεις κ ψαχνεσαι- θα δεις θα τα καταφερεις αυτη τη φορα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ΄όσα ανακάλυψα κ εγώ ψάχνοντας το αυξημένο ζάχαρο μπορεί να προκαλεσει παλίνδρομες κυήσεις κ πρόωρους τοκετούς. Εγώ λέω να το ψάξω κ αυτό, θα κάνω καμπύλη γλυκόζης την άλλη εβδομάδα-στις εγκυμοσύνες δεν είχα προλάβει να κάνω. Διαβητολόγο δεν μπορώ να σου συστήσω είμαι Θεσ/νίκη, αλλά δεν γνωρίζω κανέναν ούτως ή άλλως, πήγα τυχαία σε έναν. Ο Θεός βοηθός από εκεί κ πέρα.

Κ ο υποθυρεοειδισμός (η νόσος χασιμότο, συγκεκριμένα) προκαλούν αποβολές. Η θυροξίνη βοηθά, όπως κ η κορτιζόνη, την οποία όμως αν έχεις ζάχαρο δεν πρέπει να πάρεις.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις για τους γυναικολόγους. Για μένα είναι οι πιο άσχετοι γιατροί. Δεν θα μπορούσες να εκφράσεις καλύτερα όσα νιώθω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα συμφωνησω με την κουκιδα.κι εγω απο οσο ξερω για τις παλλινδρομες κυησεις ευθυνεται η θρομβοφιλια για αυτο και σε περιπτωση διαγνωσης η εγκυμονουσα πρεπει να κανει μια ενεση καθε μερα και απο κει και περα δεν υπαρχει θεμα.

για διαβητολογο που ρωτας παντως εμενα που ειχα ζαχαρο κυησης με παρακολουθουσε ο Σουβατζογλου Εμμανουηλ εχει ιατρειο στη Βασ.Σοφιας 82 τηλ 2107770266 αλλα απόσο γνωριζω πηγαινει και στον Ευαγγελισμο σαν εξωτερικος γιατρος ορισμενες μερς νομιζω Τριτες.Ειναι πολυ καλος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντως κορίτσια που είχα μία παλλίνδρομη και έκανα βιοψία που βρήκαν ότι οφειλόταν και στο σάκχαρο και στο ότι το αίμα μου πήζει έυκολα. Και να σκεφτήτε ότι στην επόμενη εγκυμοσύνη δεν έφαγα γλυκό ούτε για δείγμα και έκανα αντιπηκτικές κάθε μέρα και όλα πήγαν μια χαρά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ!!

Πήρα στο Τζάνειο να κλείσω διαβητολόγο και μου έκλειναν για Μάρτιο!!!! :shock:

Λέω να πάω και στο Έλενα να κλείσω, άμα έχει σύντομα. Μήπως ξέρει κανείς κανένα τηλ που να μπορείς να κλείσεις εκεί;

Να ξέρατε πως μετάνιωσα που δεν έκανα καρυότυπο στο έμβρυο...

Ο θεός να μας βοηθήσει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Καλησπερα πηγα προχτες σε διαβητολογο να κανω καμπυλη ζαχαρου μετα απο πολλους μηνες ραντεβου που ειχα κλεισει.Δεν βγηκε καλη η καμπυλη.Θεωρει ομως οτι οφειλεται στα πολλα κιλα εγκυμοσυνης που ειχα παρει 25 :shock: και με εβαλε να κανω διαιτα και γυμναστικη και μολις χασω λεει καμια 15 τουλαχιστον με 20 και στρωσει το ζαχαρο τοτε προσπαθεια για μωρο!Ειπε οτι ισως ο προωρος προκληθηκε απο διαβητη κυησεως.Μου το απεκλεισε προς το παρον το μωρο αλλα ειπε οτι μολις αδυνατισω νομιζει θα στρωσει και οτι μπορω να κανω ανετα μωρο.Τωρα βεβαια δεν ξερω αν ηθελε απλως να με καθησυχασει.Αν καποια κοπελα εχει παρομοια εμπειρια ας μας πει πως το αντιμετωπισε κατα την εγκυμοσυνη της :) γιατι η αληθεια ειναι οτι στεναχωρηθηκα που το εμαθα και φοβηθηκα μηπως τελικα ποτε δεν τα καταφερω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guzelina δεν είμαι ειδική στο θέμα, αλλά κ εμένα ο διαβητολόγος κ ο ενδοκρινολόγος τα ίδια μου είπαν... Είχα ανεβασμένη καμπύλη ζαχάρου κ μου είπαν ότι οφείλεται κατα κύριο λόγο στα περιττά κιλά. Δίαιτα κ γυμναστική κ όταν χάσω κάποια κιλά τότε να ξαναπροσπαθήσω για μωρό. Μου είπαν ακόμη πως διευκολύνεται κ η σύλληψη αλλά κ η ποιότητα των ωαρίων όταν πέφτουν οι τιμές γλυκόζης στο αίμα. Μόνο η σωστή διατροφή σώζει-στις δύσκολες περιπτώσεις κατά την εγκυμοσύνη δίνουν ινσουλίνη...

Καλή συνέχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το σάκχαρο επηρεάζει πολύ. Τελευταία μάλιστα διάβασα για κοπέλες με σάκχαρο 80 (που είναι πολύ λίγο) και με πολλές αποβολές που έκαναν καμπύλη, βγήκε ''άσχημη'' και έκαναν θεραπεία και έκαναν μωρό!!!!

Απ'οτι έχω καταλάβει υπάρχει το κληρονομικό που θεραπεύεται κυριως με φάρμακα και αυτό που αποκτάς από κακή διατροφή (και παραπάνω κιλά) που θεραπευεται με διαιτα και πολυ περμπατημα/γυμναστικη. Η γιαγια μου ειναι 70 χρονων, της βρηκαν λιγο σακχαρο και της ειπαν διαιτα και μολις εχασε 10 κιλα, επεσε το σακχαρο!!! Ποσο μαλλον βρε κοριτσια εμεις που ειμαστε μικρες κοπελες!!!! :D:D:D

Διαιτα λοιπον και πολυ περπατημα!!! 4 χιλιομετρα τη μερα τουλαχιστον!!!! :shock::shock::shock:

(Βρηκα καποια ακρη ψαξε ψαξε και εχω παρει τα πανω μου....)

:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πω πω πρεπει να αρχισω γυμναστικη αμεσα :( !!εσυ etoile ξεκινησες κανεις και καποια συγκεκριμενη διαιτα?ειδες διαφορα με το ζαχαρο?Πω πω δεν το ειχα παρει καθολου σοβαρα και τωρα καταλαβα το λαθος μου :( .Απο εδω και στο εξης γλυκα σπανια αλλα για γυμναστηριο δεν εχω κοντα αραγε ο διαδρομος στο σπιτι είναι το ιδιο?εχω διαδρομο για αυτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ εγώ δεν το είχα πάρει σοβαρά... Αφήστε που οι γιατροί δεν παραδέχονται ότι το ζάχαρο προκαλεί αποβολές! 3 ρώτησα μέχρι τώρα (γυναικολόγο, ενδοκρινολόγο κ διαβητολόγο)! Αχ, κ τη γυμναστική δεν την μπορώ... Μου είπαν ότι στην εγκυμοσύνη δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα για το διαβήτη, μόνο ινσουλίνη ενέσιμη.. Ισχύει άραγε αυτό? Ξέρει καμιά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

stedim μιλησα με κοριτσια που ειχαν ανεβασμενο ζακχαρο και μου ειπαν οτι οντως τα χαπια απαγορευονται μονο ινσουλινη αλλα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μονο μετα την κοψανε.Γενικα μου ειπαν να μην φοβαμαι η μια κοπελα και στις 2 εγκυμοσυνες της το εκανε και η αδερφη της το ιδιο.Κοριτσια οντως καποιοι δεν το παραδεχονται δεν ξερω γιατι αλλα οντως το ανεβασμενο ζαχαρο μειωνει τα αντισωματα στην εγκυο και την κανει ευαλωτη σε μικροβια μπορει να προκαλεσει αποβολες παλλινδρομες πρωορο τοκετο αυτα μου τα ειπε η διαβητολογος που πηγα.Ειπε πρωτα να το ρυθμισουμε δλδ αδυνατισμα και γυμναστικη και μετα προσπαθεια για εγκυμοσυνη και απο τον πρωτο μηνα ελεγχο συνεχως.Φυσικα κομμενα τα γλυκα και πρεπει να το παρουμε σοβαρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά ..με τους γιατρους δε βγαζεις ακρη!!! Μετα την πρωτη μου παλλινδρομη, κανω κατι εξετασεις για θυρεοειδη, μου λεει ο γυναικολογος οτι δε προκαλει παλλινδρομες. Το ιδιο μου ειπε κ ο ενδοκρινολογος. Μετα απο 2 ακομα παλλινδρομες, κανω εξετασεις θυρεοειδη και ο ιδιος ενδοκρινολογος μου λεει ''ααα, με 3 παλλινδρομες αλλαζει το πραγμα και μπορει να φταιει ο θυρεοειδης''!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock:

Ο γυναικολογος λεει παλι τα ιδια, αλλα το εψαξα και οι νεες μελετες λενε οτι ο θυρεοειδης επηρεαζει παααρα πολυ...

Οσο για το σακχαρο, αρκει λεει εντονο περπατημα (πχ στο διαδρομο!) μερα παρα μερα για 30 λεπτα. Καπου αλλου διαβασα οτι μειωνεται με 4 χιλιομετρα περπατημα τη μερα!!! Εγω σιχαινομαι τη γυμναστικη,αλλα ευτυχως για να παω στη δουλεια κανω γυρω στα 35-40 λεπτα περπατημα, και 2-3 ωρες ειμαι ορθια για να κυνηγαω τα πιτσιρικια και ετσι κατα τη διαρκεια της σχολικης χρονιας χανω κιλα,οσο και αν τρωω!!!! Το καλοκαιρι που ''καθομαι'', στρουμπουλευω!!!! :lol:

Βρε κοριτσια πως νοιωθετε;;; Εγω απο τη μια θελω να μεινω εγκυος , αλλα απο την αλλη φοβαμαι τοσο πολυ που μου χαλαει ολη τη διαθεση..... :cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εtoile αισθανομαι ακριβως οπως εσυ φοβαμαι παρα πολυ να μεινω και αν μεινω νομιζω απο την 1 μερα θα αγχωνομαι αν ολα τελικα θα πανε καλα :? Ο θυροειδης ηταν απο τις πρωτες εξετασεις που μου κανανε μετα τον προωρο γιατι οπως μου ειπανε προκαλει αποβολη,οπως και το ζαχαρο, οπως και το ουροποιητικο συστημα δλδ ουρολοιμωξεις ,οπως και η φλεγμονη στο λαιμο μου πηρανε επιχρισμα,οπως και η θρομβοφιλια μου κανανε και αυτες αλλα μονο το ζαχαρο βγηκε τσιμπημενο ολα τα αλλα καλα.Μπραβο σου παντως για το περπατημα και εγω πρεπει αμεσα εμενα μου ειπε 1 ωρα την ημερα περπατημα :shock: .Αντε με το καλο να το κατεβασουμε ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ εγώ φοβάμαι πολύ... Από τη μια, μπορώ (θεωρητικά) πλέον να προσπαθήσω ξανά για εγκυμοσύνη.... Από την άλλη, φοβάμαι ότι θα έχω κ πάλι την ίδια κατάληξη, από τη στιγμή μάλιστα που δεν βρέθηκε κάτι στις εξετάσεις... Μόνο τα αντιμικροσωμιακά αντισώματα βρέθηκαν ανεβασμένα κ το φυσικά το ζάχαρο. Θυρεοειδής, ανοσολογικές κ εξετάσεις θρομβοφιλίας καθαρές.

Την Τρίτη 1/2 έχω ραντεβού σε νοσοκομείο σε τμήμα καθ΄ έξιν αποβολών. Θα πάρω κ όοοοοοολες τις εξετάσεις μαζί μου κ ο Θεός βοηθός.

Το περπάτημα μου αρέσει, αν κ δεν βοηθά ο καιρός τώρα το χειμώνα (είχαμε -2 το πρωί στη Θεσ/νίκη...). Εγώ έχω κ το κακό συνήθειο να το ρίχνω στο φαγητό όταν είμαι στεναχωρημένη... Ναι, το ξέρω πως όλα αυτά είναι προφάσεις κ πως απλά έχω αδύναμο χαρακτήρα... Από την άλλη σκέφτομαι πως γυναίκες με πολύ περισσότερα κιλά από τα δικά μου έχουν υγιέστατα παιδάκια κ δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου...

Περπάτημα λοιπόν, ε? Ε, μικρή "θυσία" μου φαίνεται, έκοψα κ τα γλυκά, ελπίζω να δω φως κάποια στιγμή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

stedim επειδη δεν εχω δει απο αρχη τι σου συνεβη ποσες αποβολες ειχες και σε ποιον μηνα?Επισης ποσο ηταν το ζαχαρο στη καμπυλη?το εχεις ρυθμισει τωρα?Ποσα περιττα κιλα εχεις?Συγγνωμη που στα ρωταω ολα μαζι αλλα να σου πω αναλογα με αυτα που εχω μαθει :) Γιατι και εγω παραπολυ τα εχω ψαξει και εχω 6μηνες που εκανα τον προωρο τοκετο και χαψνω συνεχως δεν σταματησα.Νομιζω οτι κατεληξα οτι οπως και σε εσενα ολα βγαινουν τελεια εκτος απο το ζαχαρο αρα εκει φταιω και αν δεν το ρυθμισω δεν προκειται να κανω προσπαθεια γιατι ισως παει στραβα.Και μολις το ρυθμισω και καταφερω εγκυμοσυνη απο τον 1ο μηνα παρακολουθηση απο διαβητολογο για ελεγχο.Εαν μενεις Αθηνα βρηκα ενα πολυ καλο να σου συστησω που ειχαν αυτες οι 2 κοπελες που δεν ειχαν πολλα περιττα καμια σχεση με εμενα αλλα εκαναν και τα 2 μωρα τους με ινσουλινη απο το 2ο μηνα και τα καταφεραν.Σε βλεπω που εχεις πεσει Μην απογοητευεσαι θα τα καταφερουμε σιγουρα και εμεις αλλα θελει να εχουμε γνωση και να εχουμε προετοιμαστει καταλληλα.Γιατροι θα γινουμε σε λιγο με τοσες γνωσεις!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Guzelina δίκιο έχεις, γιατροί θα γίνουμε στο τέλος... Σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου...

Λοιπόν, είχα 2 παλίνδρομες κυήσεις στην 10η εβδομάδα περίπου... 31 Μαρτίου 2010 έγινε η πρώτη απόξεση κ 14 Οκτώβρη η 2η... Στη δεύτερη κάναμε καρυότυπο που βγήκε φυσιολογικός. Ζάχαρο νηστείας έχω 119 κ φτάνει 210 στις 2 ώρες με 75γρ γλυκόζη... Όσο για κιλά... Εχω, έχω... Είμαι 82 με 1,71 ύψος... Πρώτη φορά είμαι τόσα! Πριν 2 χρόνια στον γάμο ήμουν 73 κ στην πρώτη εγκυμοσύνη τον Μάρτιο 76... Αλλά είπαμε! Ξεσπάω στο φαγητό στα δύσκολα... :oops::oops::oops:

Είμαι από Θεσ/νίκη, κ, όσο κ αν αντιδράσουν οι συντοπίτισσές μου εγώ θα το πω: είμαστε ένα μεγάλο χωριό όσον αφορά τους γιατρούς κ τα νοσοκομεία... Κ να φανταστείς στο νοσοκομείο είπα ότι έχω 3 αποβολές για να μου δώσουν σημασία αλλά κ πάλι... τζίφος! :?:?:?

Γιατί όμως οι γιατροί δεν παραδέχονται ότι το ζάχαρο προκαλεί αποβολές? Ήταν κατηγορηματικοί, δεν αναφερόταν μόνο στο δικό μου ζάχαρο αλλά γενικά...

Anyway, καλό κουράγιο σε όλες μας! Ζητώ συγνώμη για το τεράστιο post. Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ στεντιμ περασες και συ πολλα γιατι εμπιστευτηκες τους λαθος ανθρωπους νομιζω.Οπως ειχα κανει και εγω. :( Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις γιατι και εμενα με βοηθησαν κοπελες με τις γνωσεις τους και ισως ξαναχρειαστω.Αλλωστε γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε η μια την αλλη οσο μπορουμε. :)

Δεν ειμαι γιατρος και σου λεω την ταπεινη μου αποψη απο τις απειρε ωρες που ξοδευω εδω και 5 μηνες για να ψαχνω τα παντα.Η καμπυλη ζαχαρου σου δεν ειναι καλη.Εμενα να φανταστεις ειναι 10 μοναδες πιο χαμηλη και επισης δεν με αφηνει να κανω προσπαθεια η διαβητολογος με τιποτα.Σου εχω στειλει πμ.1ο σου βημα να βρεις ενα καλο διαβητολογο,μετα εναν εμπειρο γυναικολογο για δυσκολες εγκυμοσυνες.Εγω πια θα πηγαινω Αθηνα.Οι γυναικολογοι που ξερουν φυσικα και το παραδεχονται αλλωστε γιατι μας κανουν καμπυλη ζαχαρου αν δεν προκαλει κατι??Απλα πολλοι δεν ξερουν :( .Η διαβητολογος που πηγα μου ειπε να δει την καμπυλη της εγκυμοσυνης.Ηταν πιο χαμηλη απο τη δικη σου αλλα παλι αυξημενη και διερωτηθηκε <ειναι δυνατον να μην με φωναξαν????>

Υπαρχουν πολλοι γυναικολογοι που δεν εχουν γνωσεις γιατι δεν ειναι διαβητολογοι η δεν ειναι υπευθυνοι και λεπτολογοι η ειναι αδιαφοροι γενικα μας βλεπουν σαν ευρω μονο.Πατα στο google διαβητης και εγκυμοσυνη εχει παρα πολλα site και διαβασε πολυ.Θα δεις οτι προκαλει και αποβολες και προωρους και παλλινδρομες και οτι πρεπει να ρυθμιζεται πριν την εγκυμοσυνη και να ελεγχεται συχνα εαν χρειαζεται.Επισης παρε βιβλια εχω το κλινικη Mayo+διαβητης εχει 10 ευρω και λεει τα ιδια και ενα απλο εγκυμοσυνης με ολα τα σταδια (μπορω να σου συστησω) ολοι λενε τα ιδια.Δες τα και μετα πες μου αν εχω αδικο.Επισης ζητα τις εξετασεις γλυκοζυλιωμενη και καμπυλη απο την αρχη.Διαιτα και περπατημα πολυ.Σορρυ αν σε κουρασα φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικά κ δεν με κούρασες... Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις. Σου απάντησα στο πμ (με πολύ κόπο είναι η αλήθεια γιατί σήμερα μου κολλάει η σελίδα τρομερά...) :x

Η απάντηση "χάσε 5 κιλά κ θα είναι όλα καλά" κ ότι "το ζάχαρο δεν προκαλεί παλίνδρομες" ήταν του διαβητολόγου. Τα ίδια είπε κ ο ενδοκρινολόγος. Φυσικά κ δεν τους πίστεψα γι΄ αυτό κ θα τους αλλάξω.

Είμαι στην αναζήτηση νέων γιατρών κ έχω ήδη ξεκινήσει δίαιτα... Άσκηση δυστυχώς δύσκολα μπορώ να εντάξω στη ζωή μου αφενός γιατί λογω διαβάσματος κάνω καθιστική ζωή κ αφετέρου γιατί κάποια είδη γυμναστικής μου απαγορεύονται (βάρη, έντονες ασκήσεις) εξ΄αιτίας μιας πάθησης που έχω στα μάτια. :roll:

Χαίρομαι που διαβάζω κ άλλες κοπέλες που συμφωνούν μαζί μου, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι τρελή που διαφωνώ με τους γιατρούς... :?:?:?

φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μονο τρελη δεν εισαι!!!Και σημασια δεν εχει το βαρος αλλα η καμπυλη ζαχαρου και η γλυκοζιλιωμενη αραγε στη κανανε αυτη?Δεν ετυχες σε καλους και καλα θα κανεις να τους αλλαξεις.

Οσο για την ασκηση περπατημα η καλυτερη!!!30-40 λεπτα την ημερα σε γοργο ρυθμο ειναι οτι πρεπει.Παρε μια φιλη η και μονη κανε βολτα στις βιτρινες :lol::lol: .Μονο μην το αφησεις προσεξε το στεντιμ μου παιζει πολυ μαγαλο ρολο για αυτο και οι γυμναικες με παθολογικη καμπυλη κανουν ινσουλινη αμεσως θα κανανε αν δεν μετρουσε???Θα τα λεμε διαιτα και γυμναστικη και οι δυο μας αμεσα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

kalispera.ennoeis ton kanoniko diaviti i to diaviti kiisis?o diavitis kiisis den prokalei nomizw.emena h gynaika mou eixe sthn prwth egkymosini kai gennise sthn 38h ebdomada fysiologika me proklisi.twra exei kai sth deuteri.apla thelei ligi prosoxi.den einai kati simantiko.esy exeis diaviti kiisis?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια πηγα σε διαβητολογο. Μου ειπε οτι δε χρειαζεται να ανησυχω και απλα τυπικα να κανω μια γλυκοζιλιωμένη (το σκότωσα;;;; :lol: ), αν εγω θελω να νοιωσω πιο ησυχη.

Αρχισα προσπαθειες για μωρο γιατι βαρεθηκα το ψαξε ψαξε. Ισως αυτο το αγχος να κανει το περισσοτερο κακο!!!

Την Πεμπτη θα παω και σε αιματολογο για να δω για θρομβοφιλια και ο θεος βοηθος...

Να ρωτησω κατι; Τη γλυκοζιλιωμενη να την κανω τωρα ή μολις μεινω εγκυος, τί λετε;;;

Α! Να σας πω και τι επαθα. Εκλεισα στο Ιπποκρατειο για αιματολογο μεσω του 1535, εφαγα 4 ωρες απο τη ζωη μου μεσα στο νοσοκομειο και οταν εφτασα στην γιατρο με πληροφορησαν οτι ηταν αιματολογοι για καρκινους και θα πρεπει να παω αλλου!!!! Ελλας το μεγαλειο σου!!!!! :oops:

Τωρα εκλεισα με το λαικό! Για να δουμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia.i glikoziliwmeni aimosfairini prwpei na ftanei mexri to 6.0 gia na einai aristi.ginetai gia na diapistwthei kata poso mporei o diavitis mesa stous epomenous 3 mines na kanei epiplokes ston diavitiko kai stis egkyes an mporei na epireasei to embryo.o diavitis kiisis den einai kati simantiko apla thelei prosoxi kai tipota allo.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...