Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΡΜΕΝ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

• Απαντήσεις 118
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

το ευχομαι γιατι ολοι εξω απ τον χορό μετα ολα ωραια τα λενε. Ναι οντως δεν ξανασχολουμαι γιατι δεν εχει κ νοημα γιατι τα περισσοτερα ειναι απο ζήλια και μόνο. Κ επειδη δεν εχουν ν ασχοληθουν με κατι αλλο η θελουν να κρυψουν δικα τους

Δημοσίευση

το ευχομαι γιατι ολοι εξω απ τον χορό μετα ολα ωραια τα λενε. Ναι οντως δεν ξανασχολουμαι γιατι δεν εχει κ νοημα γιατι τα περισσοτερα ειναι απο ζήλια και μόνο. Κ επειδη δεν εχουν ν ασχοληθουν με κατι αλλο η θελουν να κρυψουν δικα τους

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΜΠΥΡΑ. ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΧΙ ΟΜΩς ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΤΟΥΣ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΜΠΥΡΑ. ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΧΙ ΟΜΩς ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΤΟΥΣ.

Δημοσίευση

θα παω την Δευτερα για εξετασεις για ν αποκλεισω ολα τα ενδεχομενα. Θα κανω μια μαγνητικη για να δω αν φταιει κατι για τις καταθλιπτικες τασεις κ μετα θα κάνω ορμονικες. Μιλησα με εναν ψυχολογο κ ειπε οτι κατα 99% ειναι ορμονικο μιας κ δεν ειχα τιποτα τετοιο στην διαρκεια της εγκυμοσυνης. Ετσι για να ησηχασουμε ολοι θα κανω κ μια ορμονικη γιατι στις τελευταιες ειχε φουντωσει παλι ο θυροειδης μου κ αυτο παιζει ρολο σ ολα αυτα τα συμπτωματα. Στο κατω κατω δεν χανω κ κατι. Κ αν με το καλο (γιατι φοβαμαι και λιγο) δεν δειξουν τιποτα τουλαχιστον θα εχω κατι να τους τριβω στηη μουρη για να μη με σκανε.

Δημοσίευση

θα παω την Δευτερα για εξετασεις για ν αποκλεισω ολα τα ενδεχομενα. Θα κανω μια μαγνητικη για να δω αν φταιει κατι για τις καταθλιπτικες τασεις κ μετα θα κάνω ορμονικες. Μιλησα με εναν ψυχολογο κ ειπε οτι κατα 99% ειναι ορμονικο μιας κ δεν ειχα τιποτα τετοιο στην διαρκεια της εγκυμοσυνης. Ετσι για να ησηχασουμε ολοι θα κανω κ μια ορμονικη γιατι στις τελευταιες ειχε φουντωσει παλι ο θυροειδης μου κ αυτο παιζει ρολο σ ολα αυτα τα συμπτωματα. Στο κατω κατω δεν χανω κ κατι. Κ αν με το καλο (γιατι φοβαμαι και λιγο) δεν δειξουν τιποτα τουλαχιστον θα εχω κατι να τους τριβω στηη μουρη για να μη με σκανε.

Δημοσίευση

καρμεν γλυκια μου σε ποιον εχεις να αποδειξεις κατι? σιγουρα οι ορμονες σου δεν

ειναι και στα καλυτερα τους αλλα δεν βρισκω το λογο να κανεις μαγνιτικη τομογραφια!

γιατι να παρεις ραδιενεργεια? ο θυρεοειδης σου παιζει ρολο σε πολλα αλλα να ξερεις οτι οσο θηλαζεις

θα ηρεμεις! καλο θα ηταν αν νοιωθεις τοσο χαλια να κανεις καμια συνεδρια με καποιον ψυχολογο!

αλλα υπαρχει και πιο απλη λυση να μην σκεφτεσαι τιποτα παρα μονο το παιδακι σου και τον αντρα σου!

πως τα πας με τον θηλασμο?

Δημοσίευση

καρμεν γλυκια μου σε ποιον εχεις να αποδειξεις κατι? σιγουρα οι ορμονες σου δεν

ειναι και στα καλυτερα τους αλλα δεν βρισκω το λογο να κανεις μαγνιτικη τομογραφια!

γιατι να παρεις ραδιενεργεια? ο θυρεοειδης σου παιζει ρολο σε πολλα αλλα να ξερεις οτι οσο θηλαζεις

θα ηρεμεις! καλο θα ηταν αν νοιωθεις τοσο χαλια να κανεις καμια συνεδρια με καποιον ψυχολογο!

αλλα υπαρχει και πιο απλη λυση να μην σκεφτεσαι τιποτα παρα μονο το παιδακι σου και τον αντρα σου!

πως τα πας με τον θηλασμο?

Δημοσίευση

συνεχιζω να την θηλαζω. Το ρωτησα αν επηρεαζει η μαγνητικη κ μου ειπαν οχι. Ο ψυχολογος το προτεινε να τα κανω ολα αυτα αν κ αυτος λεει οτι το πιθανοτερο ειναι να ειναι ορμονικο το θεμα.

Δημοσίευση

συνεχιζω να την θηλαζω. Το ρωτησα αν επηρεαζει η μαγνητικη κ μου ειπαν οχι. Ο ψυχολογος το προτεινε να τα κανω ολα αυτα αν κ αυτος λεει οτι το πιθανοτερο ειναι να ειναι ορμονικο το θεμα.

Δημοσίευση

Karmen mou,

elpizo na nioseis suntoma kalutera. I alitheia einai oi ormones mas trelenonte to diastima ths ekgimosinis kai meta..kai ego eniosa fusiologika..meta apo 6-7 mhnes apo thn genna. Thelei ton xrono tou...upomoni , na akous ton giatro sou kai xerese kathe stigmi me to aggeloudi sou giati megalonoun polu grigora na mvrakia mas

filia

Δημοσίευση

Karmen mou,

elpizo na nioseis suntoma kalutera. I alitheia einai oi ormones mas trelenonte to diastima ths ekgimosinis kai meta..kai ego eniosa fusiologika..meta apo 6-7 mhnes apo thn genna. Thelei ton xrono tou...upomoni , na akous ton giatro sou kai xerese kathe stigmi me to aggeloudi sou giati megalonoun polu grigora na mvrakia mas

filia

Δημοσίευση

ναι το ξερω αφου την κοιταζω κ λεω ποτε πηγε κιολας 5 μηνών. Αρχικα μετα τη γεννα κ για 2-3 μηνες δεν ειχα τιποτα τωρα τελευταια ξαναεμφανιστηκε γι αυτο κ αποφασισα να μην τ αφησω ετσι για να μπορώ να στεκομαι στο παιδι μου κ να ειμαι ενταξει κ εγώ η ιδια. Ευχομαι κ εγω να πανε ολα καλα κ να τελειωνει αυτο το πανηγύρι. Ειναι πραγματικα ασχημο κ ειναι κ ακομα πιο ασχημο να δινεις δικαιωματα ακριβως σ αυτους που δεν θελεις να σε κανουν σκατα κ να λενε για σενα

Δημοσίευση

ναι το ξερω αφου την κοιταζω κ λεω ποτε πηγε κιολας 5 μηνών. Αρχικα μετα τη γεννα κ για 2-3 μηνες δεν ειχα τιποτα τωρα τελευταια ξαναεμφανιστηκε γι αυτο κ αποφασισα να μην τ αφησω ετσι για να μπορώ να στεκομαι στο παιδι μου κ να ειμαι ενταξει κ εγώ η ιδια. Ευχομαι κ εγω να πανε ολα καλα κ να τελειωνει αυτο το πανηγύρι. Ειναι πραγματικα ασχημο κ ειναι κ ακομα πιο ασχημο να δινεις δικαιωματα ακριβως σ αυτους που δεν θελεις να σε κανουν σκατα κ να λενε για σενα

Δημοσίευση

δεν βρισκω το λογο να αποδειξεις κατι σε καποιον!εσυ να εισαι καλα! το μωρο σου

δεν επιρεαζεται απο την μαγνητικη ! αλλα ραδιενεργεια-ακτινοβολια εχει

μπορει να ειναι λιγη αλλα

εχει! θα δεις οτι θα φτιαξουν τα πραγματα, θα βλεπεις την μικρη σου να σου

χαμογελα και θα λοιωνεις

απο τωρα και μετα η κορη σου θα αλλαζει συνεχως! θα κανει πραγματα που δεν φανταζεσαι,

θα αρχισει τις φωνουλες και εσυ θα τρελαινεσαι!

Δημοσίευση

δεν βρισκω το λογο να αποδειξεις κατι σε καποιον!εσυ να εισαι καλα! το μωρο σου

δεν επιρεαζεται απο την μαγνητικη ! αλλα ραδιενεργεια-ακτινοβολια εχει

μπορει να ειναι λιγη αλλα

εχει! θα δεις οτι θα φτιαξουν τα πραγματα, θα βλεπεις την μικρη σου να σου

χαμογελα και θα λοιωνεις

απο τωρα και μετα η κορη σου θα αλλαζει συνεχως! θα κανει πραγματα που δεν φανταζεσαι,

θα αρχισει τις φωνουλες και εσυ θα τρελαινεσαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...