Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ - ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ -ΛΟΧΕΙΑ


Recommended Posts

Καλσηπέρα μαμάδες.

1. σκέφτομαι 35-36 εβδομάδων να πάω Αθήνα (από Θεσσαλονίκη) να γεννήσω με αεροπλάνο.είναι επικίνδυνο;;;

2. επίσης σκέφτομαι (από την πολλή την σκέψη έχει νεκρώσει το εγκεφαλισκ΄μου σύστημα :lol: ) μετά την γέννα και συγλεκριμένα μετά από 10 μέρες να γυρίσω θεσσαλονίκη αεροπορικώς. Δεδομένου ότι θα κάνω καισαρική τομή είναι επικίνδυνο γι μένα;;; επίσης είναι επικίνδυνο για το νεογέννητο των 10 ημςερών (μικρόβια, κλείσιμο αυτιών κτλ);;;

αν έχει καμιά σας παρόμοι εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Ξενια. Εγω ταξιδευω πολυ συχνα με αεροπλανο και στις 2 μου εγκυμοσυνες. Αυτο που μου ειπε ο γιατρος ειναι οτι καλυτερα απο τις 32 εβδομαδες και μετα να μην μπω σε αεροπλανο, οχι γιατι ειναι επικινδυνο αλλα γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει ;) Βεβαια η πτηση που θα κανεις ειναι πολυ συντομη, ρωτα καλυτερα το γιατρο σου. Εμενα παντως την τελευταια φορα που ταξιδεψα πριν 2 εβδομαδες μου ζητησαν χαρτι απο τον γιατρο στον ελεγχο εισιτηριων, οποτε σιγουρα ζητα απο το γιατρο σου. Οσο για το μωρο το εβαλα πωτη φορα 40 ημερων. Στην προσγειωση και την απογειωση πρεπει να πινει κατι η να θηλαζει για να προστατεψει τα αυτακια του. Εχω και μια φιλη που εβαλε το γιο της 18 ημερων και ολα καλα :D αλλα καλυτερα ρωτα παιδιατρο!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ολα ειναι σχετικά. Κολλητη μου ταξιδεψε 3 μερεσ πριν γεννησει με προγρ. καισαρική γεννησε στην Αθηνα βγηκε απο το νοσοκομειο με το βρεφος πήρε το αεροπλανο και πεταξε πισω στην πολη της 40 λεπτα με το αεροπλανο. ειναι θεμα αντοχων και παραγοντων. Απλα η φιλη μου ηθελε να γεννησει αθηνα λογω διαφορων που τις ειχαν τυχει εκει που ζει τωρα και στην Αθηνα εκτος ξενοδοχειου δεν ειχε αλλου να μεινει. Σιγουρα για να ταξιδεψεις οσο εισαι εγκυος χρειαζεται χαρτι απο γιατρο. Παντως η θεληση του ανθρωπου ειναι μεγαλη. στην πρωτη καισαρικη βογγαγε απο τον πονο. στην δευτερη ηταν τοσο μεγαλη η θεληση της να παει στο σπιτι της που δεν παραπονεθηκε καθόλου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Αχ πολύ χάρηκα που βρήκα αυτό το θέμα!!Γιατί κι εγώ θα γεννήσω με καισαρική στην Αθήνα και μετά θα πρέπει να επιστρέψω σπίτι μου, οπότε οι 20 μέρες που έχω βάλει εγώ περιθώριο είναι υπέρ του δέοντος άνετες για μένα και το μικρούλι!! :) Αν έχετε εμπειρία πολύ θα ήθελα να μάθω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όλα καλά βρε κορίτσια και με το καλό να γεννηθούν τα νινάκια σας, αλλά λύστε μου μία απορία.....από Θεσσαλονίκη γιατί πηγαίνετε Αθήνα να γεννήσετε;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...