Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι αυτήν παρακολούθω και εγώ για αυτήν σου έγραψα.  Φαίνεται πολύ θετικός άνθρωπος και με γνώσεις και δεν το παίζει η ίδια γιατρός.  Ναι τέτοιες σύμβουλες δίνει και για διατροφή βιταμίνες.  Σε γιατρό γονιμότητας έχεις πάει; Από εξετάσεις τι έχετε κάνει;  Από την πλευρά του άντρα κάνατε σπερμοδιαγραμμα; 
    • Κοριτσακιιιι μου τι ευχαριστη εκπληξη ήταν αυτή σήμερα.. εχω να μπω μερες γιατι δουλεύω και είναι και οι οικογενεια μου εδω οπότε δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο τωρα μπηκα λιγο να σας διαβασω και είδα αμέσω το θετικο τεστάκι σου πόσο πολύ χάρηκα… αναμένουμε αύριο την χοριακή σου..♥️♥️♥️ @Nerina κι εγώ κοπέλα μου έχω ΣΠΩ αλλά ο γιατρός μου δεν ποκυασχολήυηκε ιδιαιτερα..  επειδη απο το αγχος περασα πολλα το τελευταιο διαστημα και ειδικα με τα τεστ ωορηξιας το να προσπαθω απεγνωσμενα με βιταμινες με παρακολουθηση κτλ να πιασω γονιμες κλπ κλπ ειδα οτι μου κανω κακο παρα καλο.. αποφασισα οτι σταματαω τις προσπαθειες για καποιο διαστημα να ξαναβρω τα πατηματα μου να ηρεμησω μεσα μου και κυριως να βγαλω απο πανω μου το αγχος.. οπότε θα παρακολουθώ τα νεα σας από δω και στο εξης και δεν θα ειμαι ενεργη στις προσπαθειες με παρακολουθηση γονιμων και βιταμινες κ επαφες κι αν επιασα ή δεν επιασα κτλ.. πολυ στρεσογονο… δεν το αντεχω… εχω αναγκη σε αυτη τη φαση της ζωης μου μια απολυτη ηρεμια χωρις σκεψεις χωρις πιθανα συμπτωματα χωρις τπτ απο ολα αυτα.. αν ειναι θελημα θεου θα ερθει..
    • Το είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά τον προηγούμενο μήνα κι εγώ, γι αυτό και τ μηνύματα. Άλλαξα γνώμη όμως σχετικά γρήγορα, καθώς αντιλήφθηκα ότι περισσότερο εμείς πρέπει να το πάρουμε απόφαση, να ακολουθούμε υγιεινό τρόπο ζωής + να κάνουμε τις εξετάσεις που λέει ο/η γυναικολόγος μας! 
    • Εμένα μου είχαν συστήσει πολύ πρόσφατα μια Εύη Συνοδ…. που είναι σύμβουλος γονιμότητας (νομίζω πως δεν επιτρέπεται να γράφω ολόκληρο το όνομα γι αυτό και το αφήνω μισό) είναι στην Αθήνα σε ένα μεγάλο κέντρο. Την παρακολουθώ στο Instagram και πράγματι φαίνεται αξιόλογη. Ωστόσο, προτείνει όσες  εξετάσεις κι ένας γιατρός,  δίνει πλάνο διατροφής & άσκησης και για τους δύο + ανάλογα με τις εξετάσεις/διαγνώσεις γιατρών προτείνει και κάποια συμπληρώματα.  Δεν έχω ιδέα εάν πραγματικά μπορεί να μας βοηθήσει κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι μόνες μας πρέπει να κάνουμε κάποιες μικρές υγιεινές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας και να ρυθμίσουμε τις ορμόνες μας και όποια άλλα θέματα υπάρχουν…  Ενδεικτικά, δες ένα μήνυμά της. 🩷
    • @ΜαρίαΔημήτρης περαστικα στο γιοκα σου μακαρι να τον πιασει γρηγορα η αντιβιωση να ανακαμψει και ευχομαι να σε αφησει ανεπαφη, να προσεχεις οσο μπορεις. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...