Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ? ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΛΠ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΥΒΟΙΑ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ. ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

ΝΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ'

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΗΣΣΑ ΘΕΣΝΙΚΗ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ

ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!

http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/insu ... hygine.cfm

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως τα ειπε η thalia ειναι.για την ακριβια παιρνεις ενα επιπλεον 10% επι του συνολικου ποσου που εχεις να παιρνεις.προσοχη ομως!πρεπει πρωτα να κανεις τη διαδικασια να δηλωσεις το μωρο στο βιβλιαριο σου κ μετα να υποβαλεις τα χαρτια για να πληρωθεις το επιδομα λοχειας-τοκετου.ετσι ωστε να φαινεται σαν προστατευομενο μελος οταν πληρωθεις.με το καλο το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όσον αφορά το ΙΚΑ (για το ΤΕΒΕ δεν γνωρίζω..) παίρνεις όντως παραπάνω λεφτά και χρειάζεσαι μόνο την ληξιαρχική πράξη γεννήσεως. Όπως σωστά είπε και η Sisi2007 πρώτα το δηλώνεις και μετά καταθέτεις τα χαρτιά για το επίδομα. Αυτό που θα ήθελα εγώ να προσθέσω είναι ότι όταν το δηλώσεις να του βγάλεις αμέσως και ΑΜΚΑ γιατί εγώ δεν το έκανα και όταν πήγα για το πρώτο εμβόλιο παραλίγο να μην μου το κάνουν γιατί δεν είχαμε ΑΜΚΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

κοριτσια αν καταλαβα καλα, εγω μπαινω στην 31 εβδομαδα θα παω να καταθεσω τα χαρτια για το επιδομα κυοφοριας,για να παρω το 10% θα παω στο ικα μετα που γεννησω να κανω τα χαρτια για το επιδομα τοκετου,το παιδι εκτος απο τη δημαρχεια το δηλωνεις και στο ικα?Ποτε γινεται αυτο?Σορι αν ειναι χαζη η ερωτηση αλλα δε ξερω,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τωρα θα παρεις το επιδομα κυοφοριας.οταν με το καλο γεννησεις θα παρεις μια λιξιαρχικη πραξη γεννησης κ το βιβλιαριο σου κ θα πας στο ικα.θα ζητησεις να το βαλεις ως προστατευομενο μελος,(για να εχει τις καλυψεις κ αυτο απο το ικα,εμβολια,φαρμακα κλπ)οταν το κανεις αυτο μετα θα καταθεσεις τα υπολοιπα χαρτια (βεβαιωση εργοδοτη κλπ) για να πληρωθεις το επιδομα λοχειας κ το βοηθημα τοκετου.πρωτα το δηλωνεις κ μετα καταθετεις τα χαρτια να πληρωθεις.στην δημαρχεια το δηλωνεις στο ληξειαρχειο με το χαρτι που σου δινουν απο το νοσοκομειο.εκει θα σου δωσουν λειξιαρχικη πραξη γεννησης (ζητα δυο τρια αντιγραφα γιατι θα χρειαστουν)με ενα τετοιο λοιπον αντιγραφο κ το βιβλιαριο το δηλωνεις στο βιβλιαριο σου στο ικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 9 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΣΤΟ ΓΝΑ (Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ)...ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ, ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ? Η ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ? ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...