Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ? ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΛΠ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΥΒΟΙΑ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ. ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ. :roll:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

ΝΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ'

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΗΣΣΑ ΘΕΣΝΙΚΗ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ

ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!

http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/insu ... hygine.cfm

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!

Δημοσίευση

Οπως τα ειπε η thalia ειναι.για την ακριβια παιρνεις ενα επιπλεον 10% επι του συνολικου ποσου που εχεις να παιρνεις.προσοχη ομως!πρεπει πρωτα να κανεις τη διαδικασια να δηλωσεις το μωρο στο βιβλιαριο σου κ μετα να υποβαλεις τα χαρτια για να πληρωθεις το επιδομα λοχειας-τοκετου.ετσι ωστε να φαινεται σαν προστατευομενο μελος οταν πληρωθεις.με το καλο το μωρακι σου!

Δημοσίευση

Όσον αφορά το ΙΚΑ (για το ΤΕΒΕ δεν γνωρίζω..) παίρνεις όντως παραπάνω λεφτά και χρειάζεσαι μόνο την ληξιαρχική πράξη γεννήσεως. Όπως σωστά είπε και η Sisi2007 πρώτα το δηλώνεις και μετά καταθέτεις τα χαρτιά για το επίδομα. Αυτό που θα ήθελα εγώ να προσθέσω είναι ότι όταν το δηλώσεις να του βγάλεις αμέσως και ΑΜΚΑ γιατί εγώ δεν το έκανα και όταν πήγα για το πρώτο εμβόλιο παραλίγο να μην μου το κάνουν γιατί δεν είχαμε ΑΜΚΑ..

• 1 month later...
Δημοσίευση

κοριτσια αν καταλαβα καλα, εγω μπαινω στην 31 εβδομαδα θα παω να καταθεσω τα χαρτια για το επιδομα κυοφοριας,για να παρω το 10% θα παω στο ικα μετα που γεννησω να κανω τα χαρτια για το επιδομα τοκετου,το παιδι εκτος απο τη δημαρχεια το δηλωνεις και στο ικα?Ποτε γινεται αυτο?Σορι αν ειναι χαζη η ερωτηση αλλα δε ξερω,

Δημοσίευση

τωρα θα παρεις το επιδομα κυοφοριας.οταν με το καλο γεννησεις θα παρεις μια λιξιαρχικη πραξη γεννησης κ το βιβλιαριο σου κ θα πας στο ικα.θα ζητησεις να το βαλεις ως προστατευομενο μελος,(για να εχει τις καλυψεις κ αυτο απο το ικα,εμβολια,φαρμακα κλπ)οταν το κανεις αυτο μετα θα καταθεσεις τα υπολοιπα χαρτια (βεβαιωση εργοδοτη κλπ) για να πληρωθεις το επιδομα λοχειας κ το βοηθημα τοκετου.πρωτα το δηλωνεις κ μετα καταθετεις τα χαρτια να πληρωθεις.στην δημαρχεια το δηλωνεις στο ληξειαρχειο με το χαρτι που σου δινουν απο το νοσοκομειο.εκει θα σου δωσουν λειξιαρχικη πραξη γεννησης (ζητα δυο τρια αντιγραφα γιατι θα χρειαστουν)με ενα τετοιο λοιπον αντιγραφο κ το βιβλιαριο το δηλωνεις στο βιβλιαριο σου στο ικα.

• 9 months later...
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΣΤΟ ΓΝΑ (Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ)...ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ, ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ? Η ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ? ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου γέννησα σήμερα 9:15 το πρωί με καισαρική τελικά. Η οποία πραγματικά δεν ήταν τίποτα τελικά,ζήτησα και μου έδωσαν και ηρεμιστικό και ήμουν σαν να είχα πιει όλο το Βόσπορο, όλοι γελούσαν μαζί μου. Πάμε να σας τα πω μια γρήγορα γιατί είμαι τελείως αυπνη και ξεχνιέμαι. Ήρθα χθες καθαρά για τα πετρώματα και είχα συσπασεις κατοσταρες. Η προϊσταμένη σαν δευτερότοκο δεν με άφηνε να φύγω. Μίλησε με τον γιατρό και ήρθε και αυτός με την μαία μου από τις 10 το βράδυ.  Η διαστολή μου παρόλο τις 3 λεπτές συσπασεις κόλλησε, μου έβαλαν ωκυτοκινη να βοηθήσουν αλλά τίποτα,έκανα επισκληριδιο και μέχρι τις 4 η διαστολή μου ήταν ακόμα 3. Με άφησε ο γιατρός να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ αν και δεν μπόρεσα και κατά τις 8 το πρωί παρόλο τις συσπασεις η διαστολή δεν προχωρούσε. Μου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να με αφήσει μέχρι και αύριο αν θέλω αλλά ότι και να γίνει κάτι την ενοχλεί και δεν βγαίνει και αποφασίσαμε καισαρική.  Γεννήθηκε 2870 γρ αλλά μπήκε στην ΜΕΝΝ για ένα 24ωρο λόγω αγωγής που κάνω για το αυτοανοσο. Έχει περούκα κορίτσια κατάμαυρη και μπούκλα.  Το απόγευμα θα με σηκώσουν και θα με πάνε να την δω κια θα αρχίσω να αντλώ και γάλα και αύριο θα την έχω μαζί μου!!! Τα έγραψα ανακατεμένα αλλά είμαι πραγματικά πτώμα.  
    • Λυπάμαι τόσο πολύ… έστω και εξ αποστάσεως, είμαστε εδώ για σένα. Είμαι σίγουρη πως το άλλο μωράκι θα μεγαλώσει δυνατό και όλα θα πάνε καλά! 
    • @Sia A εννοείται δ θα ζητας συγνώμη! Που αλλού να τ πεις?? Μακαρι να πάνε όλα καλά με τ αλλο μωράκι. Συνεχίζει τ αιμα?
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια..δυστυχώς έχει πέσει πολύ ΑΤΥΧΙΑ και εμάς ο καρυότυπος ζεύγους ήταν καθαρός απλά θα ήμουν ακόμα πιο ήσυχη αν ήξερα από τι συνέβη την πρώτη φορά.. Ο γενετιστής μας είπε ότι μπορεί να  συμβα΄ίνει 2 χρωμοσωμικές ανωμαλίες που καταλήγουν σε αποβολή μαζί.. Θα ρωτήσω και το γιατρό μου για τον κατακερματισμό του σπέρματος.. Η αλήθεια είναι ΄ότι το σώμα επέλεξε να αποβάλλει κάτι που δεν ήταν βιώσιμο και πρέπει να μείνω σε αυτό..Σε ευχαριστώ και πάλι ❤️
    • Γεια σας κορίτσια! Λυπάμαι για όσα έχουμε ζήσει όλες μας εδώ μέσα, γεγονός είναι ότι όλα αυτά είναι πιο συχνά από όσο ξέραμε μέχρι να μας συμβούν, γιατί όταν σου συμβεί τότε ανοίγουν τα στόματα όλων. εγώ πέρυσι έχασα ενα μωρό την 20η εβδομάδα από σπάνια όπως μ είπαν αιτία, 3πλη περιτύλιξη με αληθή κόμπο, ήταν πολύ τραυματικό, με έκανε να νιώθω ανάξια, κάτι που δν έχει λογική αλλά κι όμως δν μπορούσα να ξεπεράσω. έμεινα πάλι έγκυος τον Ιανουάριο, γεγονός που μετρίασε την ανησυχία μου περί γονιμότητας, την οποία είχα κάπως και από μόνη ενώ έχω και άλλο ένα παιδάκι, λίγο μου την είχε βα΄λει στο κεφάλι και ο γυναικολόγος μου. τελικά ήταν παλίνδρομη κύηση και κάπου στην 8η εβδομάδα έκανα απόξεση. δυο γεγονότα ασύνδετα μου λένε όλοι. στην αρχή της 3ης εγκυμοσύνης έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλία και έχω ήπιας μορφής κ για όσο ήμουν έγκυος έκανα clexane, μετά την εγκυμοσύνη άλλος γυναικολόγος μ είπε ότι στην περίπτωση μου δεν θα μου έδινε. τώρα θα πάω σε αιματολόγο να δω και τι θα πει ένας πιο ειδικός.γενικά θα μπω πάλι στην αρένα της προσπάθειας, έχω πίστη και ελπίδα αλλά και πολύ άγχος.. δν μπορείς να το γλιτώσεις αυ΄το έχω αρχίσει να πιστεύω! εύχομαι σε όλες μας να ζήσουμε αυτό που λαχταράμε, να έρθου υγιή μωρά με το καλό <3
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...