Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες του Οκτώβρη 2009 Νο18-Κου κου βαου!

Recommended Posts

παιδια εγω σημερα κανω αυτο..το εκανα και περσυ...φετος τα πηγα καλυτερα..ειναι λιγο μανικι αλλα αξιζει νομιζω..θα σας βαλω και φωτο μετα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 975
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ρε κοριτσια,,,σον αφορα τις βρογχιολιτιδες.εμεις οτνα καναμε στη καβαλα..μας εδωσε κορτιζονη για 10 μερε.ς..πρωι βραδυ και δεν μας ειπε ουτε επανελεγχο ουτε τιποτα..

ουτε εισπνεομενα εδωσα..τι να πω..

φροσω αντε περαστικα να ειναι..λογικα μετα τις γιορτες η οχι απραιτητα;;

νανα..κατουριεσαι;;;χαχαχα!!!

καλυψω καλυτερα εσυ;;

και κατι ασχετο...το κοιζ της ημερας...

τα χριστουγενα τι ρολο να παρω;;

δε ξερω τι κανουν τα χριστουγεννα..δλδ τι ρολο τρωνε..

μη με κοροιδεψετε αλλα δεν εχω παρει ποτε..ουτε γαλοπουλα να γεμισω ουτε τιποτα..

αχ ναι

τι ξεχασα η χαζουλα

Χρονια πολλα Διονυσακη μας

να σε χαιρονται οι γονεις σου που σε αγαπανε και σε προσεχουν πολυ πολυ

ευχαριστω κοριτσια μου για τις ευχουλες

Φροσω μου χειρουργο μου ειπε να παω να βρω

δεν ειπε κατι για υπερηχο

λογικα θα μας παραπεμψει ο χειρουργος εαν χρειαστει

πριν από λίγο με τηλ η μαμά μου και μου είπε για μία πολύ εύκολη συνταγή που την είδε στην τιβί και όλοι ήταν ξετρελαμένοι!!!

200 γρ καρότο

200 γρ ζάχαρη

200 γρ ινδοκάρυδο

πολτοποιείς το καρότο, προσθέτεις τα υπόλοιπα, ανακατεύεις και τα βουτάς σε ινδικάρυδο.

Σωσώ;

δεν τα φτιάχνεις να μας πεις αν είναι καλά;

ρε κορίτσια... περιμένω περίοδο και έχει φουσκώσει η κοιλιά μου πάρα πολύ!!!

αφού ο πέτρος με ρώτησε αν είμαι έγκυος.... χαχαχα!!!

αφήστε που η ζυγαριά με δείχνει 2 κιλά περισσότερα...

νατα ναταααααααααααααα......

χαχαχ

καλε για ποιον να τα κανω;;εγω δεν εχω προβλημα αλλα να τα φτιαξω για το παιδι;;αποκλειεται...εχει ζαχαρη! :?:?:?:o:o

πλακα κανεις Σωσω.... τι τελεια ειναι αυτα;;; ποτε θα μου στειλεις να το τσακισω;; αφου το βγαλω φωτο πρωτα.

καλα επιτελους ειδα φωτο!!!! τι αντρακι ο Ανθιμος!!! αντι να του παρεις απο το χερι το μπιμπελο τον φωτογραφιζες καλε;;;

εγω κατα τα αλλα μπηκα να ευχηθω στο Μαρακι να καμαρωνει το Διονυσακη της!!! τωρα εβγαλα το χαρτακι απο το ημερολογιο και το ειδα. τι γαϊδουρα ολη μερα να μην ευχηθω...

εγω εδω... ο αντρας πηγε για φυσιοθεραπια για το χερακι του.... να μη μιλησω... και την εβαλε στις 8! αρα επρεπε να φυγει τουλαχιστον 19:45. δηλ. θα τάιζα μονη τα μωρα και θα τα εβαζα μονη για υπνο... το κανω και καθε πρωι, αλλα εχουν συνηθισει αλλιως για το βραδυ. αποτελεσμα; η Μαριανν ηπιε 20μλ και ο Σπυρος 70. θα βαρυστομαχιασουν... και επρεπε να μπω 2 φορες στα δωματια τους για να ηρεμισουν και να κοιμηθουν...

οσο για τη Μαριαννα, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

την πηγε ο αντρας μου το απογευμα στην παιδιατρο και ειπε τι εγινε. την ξαναεξετασε και ειπε οτι το προβλημα ειναι στη μυτη. ισα που ακουγεται κατι σε βρογχιολυτιδα στον αριστερο πνευμονα, αλλα δεν θα εδινε ποτε τοσα φαρμακα για κατι τετοιο. το κορτιζονουχο σπρει για τη μυτη δεν το δινει σε τοσο μικρα παιδακια. και μεσα στο χαρτι του κουτιου γραφει να αποφευγεται η χρηση για κατω απο 5 ετων. το αερολιν δεν κανει κακο, και το αλλο το αντιφλεγμονωδες που εχει κορτιζονη μεσα το δινει για πιο σοβαρες καταστασεις. αλλα επιδη δε θελει να τον ακυρωσει, μηπως τα εδωσε για καθαρα αλλεργικο λογο, θα τα συνεχισουμε αλλα το πολυ για 1 βδομαδα και βαθμιαια θα τα κοψουμε. φυσικα συμφωνισαμε. σιγα μην τη δινουμε για 1μηνα κορτιζονες...

εγω για τα Χριστουγεννα μεχρι προπερσυ εκανα του κοσμου τα τραπεζια για τη γιορτη του αντρα μου... παραμονη βραδυ οι γονεις και η αδερφη του με την οικογενεια της, ανημερα η μαμα μου με την αδερφη μου και το απογευμα μπουφε για φιλους και συναδελφους που ερχοταν να μας ευχηθουν

περισυ φυσικα ουτε λογος για τραπεζωματα...

φετος εγω λεω να κανουμε κατι αλλα ο αντρας βαριεται...

παντως θελω να παραγγειλω στον κρεοπωλη μπουτι χοιρινο με την πετσα, που τη χαραζεις σε τετραγωνα και μπηγεις σε καθε ενα απο ενα γαρυφαλλο και το βαζεις στη γαστρα αλοιφωντασ το με σαλτσα απο μελι-λεμονι-μουσταρδα και κατι αλλα...

επισης ενα ρολο κοτοπουλο ειναι μια ευκολη λυση... ειδικα αν το βαλεις σε σακουλα ψησηματος (σανιτας) δε λερωνεις και το ταψι να τριβεις και ψηνεται στα ζουμια του.... μιαμ... μιαμ....

παω να φαω τοστ...

βλεοω ταινια με τον αντρουλη μου κοριτσια τωρα

την πεσανε απο τις 9 σημερα

αχ βαγκ μου βαγκ μουριαζουν και φωναζουν μεχρι να κατσουν να πιουν το γαλα

να τα κοιμησω στον καναπε και μετα μεσα ασε

ποσες νυχτες τα εχω κοιμησει μοναχη

βλεπω το σαλτ - καλο;;;

το εχετε δει;;

αυτό με το μπούτι ωραίο ακούγεται... για πες λεπτομέρειες!!!

ποτέ δεν τον μαλώνω όταν πάει να πιάσει κάτι που δεν πρέπει... ούτε του το παίρνω από το χέρι... το αφήνω να το κοιτάξει ακι το αφήνει μόνος του.

συνήθως δεν τα ξαναπειράζει...

προχθές είχε πάρει 1 κλειδί και το έβαζε στο στόμα του... κι επειδή του έλεγα να το βγάλει και προσπάθησα να του το πάρω... δεν το άφηνε με τίποτα!!!

ααα τι έκανε σήμερα...

έβγαλε τη μία παντόφλα και προσπαθούσε να βγάλει και την άλλη...

όταν με είδε να πηγαίνω προς το μέρος του, πήρε την παντόφλα που είχε βγάλει και έκανε οτι προσπαθεί να το φορέσει...

μεγάλο μούτρο σας λέω!!!

Σωσώ δε μου άνοιγε...

-χοιρινο μπουτι περιπου 5 κιλα

-χυμος απο 4 λεμονια

-χυμος απο 2 πορτοκαλια

2 ποτηρια χυμο ανανα

3κουτ σουπ μουσταρδα

γαρυφαλλα

κλωναρακια θυμαρι

αλατι-πιπερι

κοβουμε σε ρομβους την εξωτ.επιφανεια, αλατοπιπερωνουμε γενναια και μπιγουμε σε καθε ρομβο 1 γαριφαλο. στρωνουμε κατω στη γαστρα ή το βαθυ ταψι τα κλωναρακια θυμαρι και το βαζουμε απο πανω. περιχυνουμε με το μειγμα απο τα υλικα. σκεπαζουμε τη γαστρα ή με αλουμινοχαρτο το ταψι και ψηνουμε στους 180ο 1ωρα για καθε κιλο κρεας. δηλ 5 ωρες. απο τη 2η ωρα και μετα καθε μισαωρο ανουγουμε και αλειφουμε καλα το κρεας με τους χυμους του.

και καλη ορεξη...

ηρθε και οα ντρας...

καληνυχτα

ωραιο βαγκ αλλα προτιμω το ετοιμο κοτοπουλο...

γιατι δε σου ανοιγει ρε συ;;;

μαλακια...

θα προσπαθησω να σοτ στειλω στο σκαιπ..

ψηνω λουκανοπιτακια...

ρε νανα εσυ δεν εχεις παιδι,τηλεκατευθηνομενο εχεις..

εγω ;00 φορες θα του πω οχι και θα παω να το πιασω απο το χερι και να της εξηγω..παλι εκει θα παει..εχει προβολη σημερα..

το σαλτ εχω καουσει καλο..δες το και πες μα..

αυτή είναι η διαφορά...

σε σπάνιες περιπτώσεις θα του πω όχι και θα πάω να τον πάρω από το χέρι...

συνήθως όταν είμαστε σε ξένα σπίτια και δε θέλω να κάνει καμιά ζημιά.

όταν τον δω να κάνει κάτι που δεν πρέπει, προσπαθώ να του αποσπάσω την προσοχή με κάτι άλλο...

πχ... αν πάει σε 1 γυάλινο μπιπμπελό...

αν δεν του τραβήξω την προσοχή με κάτι άλλο, θα πάω κοντά του και θα τον αφήσω να το επεξεργαστεί όση ώρα θέλει.

μόλις το βαρεθεί, το αφήνει και φεύγει!

Από το σπίτι μου δεν έχω σηκώσει τίποτα!

Σωσώ δεν ξέρω αν είναι νόστιμα τα σπιτάκια αλλά στην όψη είναι ελεεινά 8-} .

Σόρυ κιόλας αλλά είμαι ειλικρινής. Εσύ δεν παρεξηγήσαι εξάλλου.

Θα έχει πλάκα η διαδικασία.

Ντομ έχεις μέιλ.

χαχαχαχα!!και να φανταστεις φροσω...οτι δε τρωγονται..ειναι διακοσμητικα μονο... :lol::lol::lol: αληθεια..αντε καλε που θα παρεξηγησω...

τρωω κουβερτουρα!

δε μας χεζ,,,ρε νανα;;που θελεις και και μεσα;;;

αλλα ρε φροσω για πες μου..ποιο χαλια απο το νταιπερ κωλοχαρτο;;; :lol::lol::lol:

σας φιλω..εχει προβολη!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...