Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες του Οκτώβρη 2009 Νο18-Κου κου βαου!

Recommended Posts

πα πα πααα Λυσσαρεεεςςςς όλα να τα πειτε ... αμαν πια !

Μαρακι99 εχω προβλημα με νεφρο οποτε η ουρολοιμωξη ειναι ρουτινα , δεν αντεχω να ακουω δηλ.

εχω νοσηλευτει σχεδον σε ολα τα νοσοκ , πακετ!

και η αγωγη στο σπιτι σκατα , παιρνω χαπια και μετα βγαζω κ μυκητες και ξανα χαπια και

σκατα ολέ ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ρε η άλλη ειναι εγκυος λεει κ τρωει γκιλι νταιετ ? τιγκα στα διογκωτικα κ στην σοδα ... :roll:

Φρόσω τι έχει το παιδι , κλασσικα δεν καταλαβα ... η φιλη κ γιατρός ειναι αναπληρωτρια διευ8ηντρια στο Παιδων Α.Κ , αν 8ες κατι πές μου , 8αρ8ει κ αυτην την βδομαδα σπιτι για καφε κ να χτυπησουμε κ 2 εμβολιακια . :? Ξερει τους παντες , στειλε μνμ ! ;)

Πηρε το ματι μου κ νεο μελος η δεν βλεπω καλα απο την ανεργια ? :lol::lol::lol:

Ψαχνω καγκελα να περιφραξω το κομματι της τηλεορασης γιατι ο ταρζαν σκαρφαλωνει ...

τον πηγα στην μανα μου να κανω γενικη και να κατεβασω το ''ελατο'' μου =)) και αδια8ετησα

την τυχη μου μεσα... :shock:

δεν 8υμαμαι τι αλλο σας η8ελα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 975
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τι αλλο να μας πεις ρε τζουλια;;

τα ειπες..φτανει...

πιο νεο μελος και ποιος κανει γκιλι diet;;;

τι εχασα η καψερη..

μαρια πανε ρε συ στο νοσοκομ κανε 1 καλ-α ουρων και μην ακουσεις οτι και αν σου πουνε..μην εισαι χαζη και κατσεις και πονας..

πυρετο οχι,ε;;

εμενα κοιμαται..

μετα θ παμε επισκεψη σε 1 φιλη σε 1 χωριο..

εγω εκανα φακες αγκρινο και χαρα μου ψηθηκαν βαγκ..πως ειναι τα μωρα;;

τζουλια πως περνατε ρε;;ξεκινησε η γκρινια η οχι;;

ξερεις..που ο ενας κουτουλαει στον αλλον..κατι ξερω κατι ξερω..απο τα δικα μου..

χαχαχα!!

ολα 1 συνηθεια ειναι

ντομ κανενα νεο με τη δουλεια;;

οσον αφορα την τιβι..το πρωι που ταιζω γαλα κανενα 10λεπτο..αυτη δε βλεπει..μετα βολτες..ρε παιδια παρτε τα παδια σα και πατε τα βολτα αν ασας παιρνει..μη κλεινεστε μεσα..οτι καιρο και να εχει..

δε ξερω..και ξανα ανοιγ τηλεορ στο βαδυνο γαλα λιγο πριν πεσει..εκει μπορει και να χαζεψει..

αλλα γενικα ειμαι κατα..οχι να μη βλεπει καθολου..αλλα να βλεπει συστηματικα..

φατε με τωρα!! :lol::lol::lol:

Mαράκι περαστικά! Συμφωνώ να μην το αφήσεις και σου κάνει πυελονεφρίτιδα.

Το έχω πάθει και άσε δε λέει....

Στο πάρεντς είδα το θέμα και μπορώ να πω πώς μπερδεύτηκα πιο πολύ.

Ντομ κι εγώ έχω επιθυμήσει να πιω αλλά όχι στο σπίτι, άρα λίγο δύσκολο. Θέλω ένα μοχίτο ή μια μαργαρίτα.

Τζούλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Απλά ρώτησέ την μήπως ξέρει αν ο Χουλάκης είναι καλός γιατρός.

Το δέντρο μου στη βεράντα μόλις τούμπαρε από τον αέρα :lol: .

Τη γλύτωσε από τους σίφωνες αλλά έπεσε από το αεράκι.

Καλά εννοείται πώς δεν έχει πλέον στολίδια επάνω.

Και η φάτνη δεν έχει Χριστό, Παναγία, μάγους τίποτα.

Εχθές στο νοσοκομείο βάλανε έναν αναρροφητήρα και τράβηξαν τις μύξες του Χριστόφορου.

Όταν ήρθε στο σπίτι ήταν πιο ευδιάθετος και ...περπατούσε κανονικά! Και χαιρότανε, χτύπαγε παλαμάκια.

Τηλεόραση εγώ δεν ανοίγω καθόλου γιατί προτιμώ να παίζουμε με τα παιχνίδια τους. Αυτό όμως δεν ισχύει για τον Αντώνη και την κοπέλα που μας βοηθάει..... δυστυχώς....

Το απόγευμα θα πάμε με το δον σινεμά. Πρώτη φορά θα πάει, για να δούμε θα του αρέσει;

Καλά κλασικά θα με ξεπουλήσει πάλι. Ότι δει θα θέλει να το αγοράσει. :roll:

γιατι να σε φάμε , βασικα άμα ετρωγε έμενα μεχρι κ την Αλεξανδρατου σε ροζ dvd 8α του βαζα :lol::lol::lol: αλλα βρηκα κολπο τον ασημενιο δισκο που κοιτιεται στον κα8ρεφτη κ καλα κ του λέω '' κοιτα το νινι που τρωει '' κ ανοιγει την στοματαρα ! (το μυαλο απο εμενα το πηρε :lol::lol: )

Οχι γκρινια ρε σιγα... οχι ακομη , δεν το χαμε αυτο ποτε ... η σφαζομαστε σαν αν8ρωποι η ειμαστε χαλαροι , ο κα8ενας στο γραφειακι του...

παρτε μάτι

8α στειλω μεηλ απο κατι στα μαδερ.κομ , να δω αν συμφερει ;)

: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

από marilou » Παρ Δεκ 10, 2010 2:14 pm

Κορίτσια το παρακάτω site αγοράζει προϊόντα από ηλεκτρονικά καταστήματα της Αγγλίας για λογαριασμό μας!

http://www.globalsales.gr

Μπορούμε να παραγγείλουμε ότι θέλουμε από Mothercare, Tesco, Gap και οποιοδήποτε άλλο κατάστημα της Αγγλίας και να μας το φέρουν στο σπίτι!!

χαιρετω...μαρια πολυ νερο κατεβασε λιτρα......κ παρε τν γιατρο σου οπως λεσ.γιατι μια ξαδερφη μου το παθε κ αυτη παρασκευη κ τσ ειπε απο το τηλ αντιβιωση κ κατι ακομα γιατι δν προλαβαινε τα μικροβιολογικα...ρε κοριτσια τι λετε για την τιβι...εδω η δικια μου για ενα διαστημα ετρωγε μονο με διαφημισεισ...ψαχναμε με τσ ωρες τα καναλια να δουμε που εχει διαφημισεις...πωσ το καταλαβαινε οτι αρχισε το εργο κ εκλεινε το στομα...δν μπορω να το καταλαβαινω...κ τυχαινανε κατι μεσημερια ρε κοριτσια που εκεινη την ωρα δν ειχε κανενα καναλι διαφημισεις...ο αντρασ μου ειχε απελπιστει...παλιοτερα παρακαλουσαμε να τελειωσουν οι διαφημισεις κ τωρα ζηταμε κ αλλεσ...τωρα ενταξει εφτιαξε η κατασταση....τρωμε κ με τραγουδια....κ το αλλο κολλαει τοσο πολυ με τσ διαφημισεισ που προχωραει κ κοιταει την τιβι οχι μπροστα κ χθεσ η χαζουλα εφαγε τα μουτρα στν τοιχο...σασ μιλαω εσκασε πανω στν τοιχο...περπατουσε μπροστα κ εβλεπε στο πλαι τσ διαφημισεισ μν χασει καμια οξεια...κοριτσια ακομα αλεθετε?ασ πουμε την φρουτοκρεμα δν μου την τρωει...τησ δινω ετσι την μπανανα κ την τρωει.η το μανταρινι σε κομματια,αχλαδι κ μηλο οχι γιατι φοβαμαι...τα ρεβυθια δν τα λιωνω.τν αρακα...εσεισ πωσ τα δινετε?

Τζούλια, αύριο είναι ΣΚ!

Μας υποσχέθηκες ομάδα για τις Οκτωβριανομανούλες!!!

Έφτιαξα το ντάιπερ κέικ!

Τέλειο έγινε!!!

Γεια στα χέρια μου!!!

χαχαχα!!!

Αύριο θα σας βάλω φωτό.

Μαράκι μου, ελπίζω να μην πάθεις κολικό νεφρού!!!

Μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι...

πάθαινα στην εγκυμονύνη μου...

τι είχα τραβήξει!!!

& επειδή γέννησα χωρίς επισκληρίδιο, μπορώ να πω οτι ο πόνος του κολικου είναι πολύ πιο δυνατός από της γέννας!!!

ρε κορίτσια, όταν είναι ο μπαμπάς μας στο σπίτι... ούτε να με κλάσει ο γιος μου...

μόνο όταν διψάει και πεινάει έρχεται σε μένα...

σκατούλης...

το πιστεύετε οτι νυστάζω;

χαχαχα!!!

νυστάζω ρε κορίτσια... τι κακό κι αυτό...

θέλω να κοιμάμαι με τις κότες...

πάω να δώσω το γάλα στο ζουζούνι, να κάνω ντουζάκι, να δω τη ζωή της άλλης (αν αντέξω) και μετά νάνι!!!

Καληνύχτα σας!!!

που πας καλε εσυ για ποτο;;

το ειδα της μαριλου το σαιτ αλλα ισχυει;;σε απαντησε;;

δεν ειναι νεο μελος η φωτουλα..που παλιωσες κολας..

καλα θα το κανεις να βγεις..

εμεις γυεισαμ απο βολτα..σε 1 σπιτι ημασταν..

η μικρη συνεχιζει μυξες αλλα σταθερα..

φροσω τελικα τι κανατε;;πηγατε σημερα;;

και κατι αλλο ηθελα να σας ρωτησω..

φακ..το ξεχασα..εκανα ζυμαροπιτα..

α ναι..το καρεκλακι πως το εχετε γυρισμενο;;πλατη σε σας η να κοιταει το μωρο εσας;;

θα δουμε παλι μαλλον ταινια..εδω βρεχει και φυσαει αλλα οχι κατακλυσμος..

καλα Τζουλια αφου τα λες αυτα πριν το ποτακι... φανταζομαι μετα!!!

εμεις τα καθησμετακια τα γυρισαμε πριν κανενα 2μηνο. αν και λενε οτι μεχρι 3 χρονων πρεπει να κοιτανε πισω... ετσι ειναι ο νομος μια χωρα της Σκανδιναβιας και εχουν τα μικροτερα ποσοστα τραυματισμων νηπιων. αλλα εμεις τα αλλαξαμε οταν σε μια περιοδο δε δεχοταν κανενα απο τα 2 να κατσει δεμενο στο καρεκλακι και ουρλιαζαν και προσπαθουσε ο /Σπυρος να γυρισει μπρουμιτα και οταν οδηγουσα μονη φοβομουν μην πνιγει. τωρα που κοιτανε μπροστα οκ.

εδω ο αερας καλα κρατει!! βγηκαμε λιγο εξω για ψωνια και πονεσε το κεφαλι μου. ασε που επεσαν και σπασανε και οι 2 γλομποι στις καινουριες γκλαμορους κολωνες φωτισμου μπου μας βαλανε! μα σε ολοκληρο δρομο να σπασουν αυτοι μπροστα στα σπιτια μας!!!

στην παραλιακη που μενει η Αλεκα ξεριζωθηκαν δεντρα λεει.

Συγνωμη να ρωτησω.....

Τα καρεκλακια τα μεγαλα κοιταζουνε και πισω?

Εγω ειχα μεχρι 11 μηνων το μικρό που κοιταζε πισω και μετα εβαλα το μεγαλο που κοιταζει μπροστα. Δεν βλεπω να μπαινει αλλιως.

ΚΟριτσια κολικος βαρβατος. Με ποναγανε λιγο τα νεφρα τις προηγουμενες μερες. Μετα το θυμηθηκα. Αλλα λεω βαρη,κουραση μπορει να κρυωσα,ημουνα και αδιαθετη ξερω γω δεν ειχα αλλη ενδειξη.

Εκανα εμετο χαλια. Απο το πονο ειχα ριγη. Με επιασε κοψιμο. Ηπια 2 σπασμοαποτελ και με πιασανε μετα απο κανα 30ωρο αλλα οχι τελειως. Απλα μαλακωσε ο πονος.

Πηρα τον γυναικολογο μου και μου ειπε να παρω μπακτριμελ. Χωρις 2η σκεψη ξεκινησα. Γιατι εχω και τσουξιμο κατω.

Μιλαμε είναι χαλια ο πονος του κολικου. Χειροτερος απο γεννα. Εχει δικιο η νανα. Αν και εκανα επισκληριδιο την εκανα στο 8αρι που ειχα φαει πολλους πονους. Δεν παλευεται ο κολικος. Ακομη να συνελθω....

Ενιωθα οτι κατι μου εγδερνε τον ουρητηρα. Σαν να ηθελα να βγαλω κατι!

Μα το θεο αν ημουνα στρουμπουλουλα θα νομιζα οτι γενναγα. Αφου επιανα το τετοιο μου για να περπατησω.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Τι ητανε και αυτο....!

Ας αφησουμε εμενα.

Αεεεεερρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Μιλαμε θα μας παρει και θα μας σηκωσει. Απαγορευτικο εχουμε! Δε παει κανεις πουθενα! χαχαχχα!

Μακαρι να μην εχει αερα να παμε βολτα αυριο.

Παντως και μεις κωλο δε στρωνουμε κατω. Παντως καιρου ο μικρος. Αλλα σημερα δεν τον εβγαλα. Ουτε εγω δεν αντεχα τον αερα. Μιλαμε θα τον παρει και θα τον φτασει κυλληνη! χχαχαχαχαα!

Αυριο εχει και ενα χριστουγεννιατικο μπαζαρ και θελω να τον παω!

Αλεκα...... γουερ αρ γιου;;;;

καλα με τοσο αερα αυτη εκει ψηλα θα κουνιοταν σαν σεισμο!

ρε ΜΑρακι ολα αυτα τα χαπια τα εχεις σπιτι;;; για παν ενδεχομενο;;; και φωναζω τον αντρα μου που εχει μαζεψει 2 κουτια φαρμακα... αντιφλεγμονωδη, αντι.... αντι..... στομαχικα....διαφορα...

το απογευμα που ΞΑΝΑπηγαμε στην παιδιατρο, ευτυχως ειναι σχεδον καλα και τα 2, την ειπε και μας εγραψε να εχουμε στο σπιτι κατι κορτιζονουχες σταγονες για αλλεργια. γιατι η γειτωνισσα της ξαδερφης μου, ο γιος της εφαγε μεσημερι ψαρι και το απογευμα τσακισε κατι σοκολατακια και αρχισε να τουμπανιαζει! του εδωσε κατι παρομοιο για αλλεργια μεχρι να πανε νοσοκομειο και οι γιατροι της ειπαν οτι καλα εκανε. δεν ηθελε αλλο ο δικος μου... πηραμε να εχουμε!!!! αλλα πλακα πλακα καλα δεν ειναι να εχουμε για να προλαβουμε τα χειροτερα μεχρι να παμε νοσοκομειο;;;

ελπιζω παντως, να περασεις ηρεμο και χωρις πονους βραδυ...

καρεκλακια μεγαλα υπαρχουν μερικα που μπαινουν και αναποδα... καπου τα ειδα... αλλα δε θυμαμαι...

εγω θελω να δω στο σκαι csi new york και ο αντρας βλεπει τη συναυλια για το Μ.Θεοδωρακη!!!

σε λιγο παω για υπνο....

Νανα ασε λιγο χωρο στο κοτετσι και για μενα!!! ερχομαι!!!

Γεια σας κ απο την ανεμοδαρμενη Αλοννησο!!!!!

απο χθες την νυχτα εχει πολυ μποφορ !!!

τωρα βρεχη πολυ!

πηγαμε βολτα με το αμαξι να δουμε τον καιρο κ παθαμε πλακα...κατι κιματα βουνο! βορια το παλαγος αφρισε... πολυ κρυο..κ ναι αναψαμε κ καλοριφερ...αντε καλο χειμωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Αγγελικη εβγαλε κ τα δυο πισω δοντια επανω,τωρα τα ειδα που εκλαψε κλασσικα δεν θελει να βγει απο την μπανιερα...μολις βραδιαζει την βγαζει εξω απο το μπανιο....κ φωναζει μπαννννννν!!!!!!!!

οι μικρες νανι..ο μεγαλος στουντιο κ εγω τζακι κ τιβι!

η Αγγελικη μονο γκαμι μπεαρ! κ τραγουδια κιντς σονκς στο αλτερ κοκαλονη!!!!! λες να γινει τραγουδιαρα ?

αμα ομως εχω την τιβι κλειστη μου δινει το κοντρολ να την ανοιξω :shock:

κ το καρεκλακι το εχουμε να κοιταει μπροστα

Βρε τρελη πηγε ο αντρας μου και πηρε την αντιβιωση. χαχαχαχαχαχα!

Το σπασμοαποτελ ομως το ειχα. Αυτο,ντεπον,ενα αντιφλεγμονωδες και ενα αντιοξινο παντα υπάρχουνε στο σπιτι... χαχχαχαχαχα!

Μπραβο στα μωρακια μας που ειναι καλυετρα!

Τωρα που το σκεφτομαι....ασχετο εντελως! Αλα θα ρεθει καμια διακοπες φετος Ζακυνθο?

Μη βαρατε ειναι απο τα πολλα χαπια! χαχαχαχχαχαχαχαχα! Οτι θυμαμαι χαιρομαι!

Ο αντρας μου βγηκε για λιγο εξω με το αδελφο του. ΜΟυ λεει... να σου φερω κατι να φας? Ε ναι του λεω μια σαλατα γιατι δε πειναω πολυ. ΜΟυ λεει δε κανει εσυ μια? Μπορει να αργησω λίγο! Ντοοοινγκ! Τοτε γιατι με ρωτας βρε πουλακι μου?

Αλεκα στο τζακι δεν παει κοντα η μικρη;;;

εμεις φοβομαστε και φετος...

απο του χρονου λεμε να αναψουμε...

ειπα και εγω ρε ΜΑρακι...

εμεις θα κανουμε 2-3-4 χρονια για τοσο μακρυνες διακοπες...

βαλε και το οικονομικο......

οταν τελειωσει το μνημονιο τα λεμε...

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ..... ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!

τωρα που εχει κρυο και ο αερας λυσσομαναει...

θυμαμαι...

υπεροχες στιγμες χαλαρωσης στο χαμμαμ στο Αγγιστρο διπλα στον Προμαχωνα..... μμμμμμ.....

θα ανοιγε και η φακιγκ μπουκωμενη μυτη μου...

ανεμοδαρμενα φιλακια λοιπον.....

καληνυχτα...

μπραβο Μαρακι..παρα τον πονο σου ,εσυ εισαι αστερι ,παντα μες την χαρα!!!!

ετσι ειναι ολοι εκει στην Ζακυνθο????

οχι Βαγκ..αφου εχει πολυ θερμοτητα...παει κοντα βαζει το χερακι της κ λεει φου,φου...καου!!!

τωρα μετα απο τοσο καιρο ..δεν δινει καμια σημασια...παντα ειμαι κα εγω εδω παρον ,για να ειμαι σιγουρη

Χεχε! ευχαριστω Αλεκα!

Βασικα ειμαι καρδιτσιώτισσα. Αλλα με κόλλησαν οι Ζακυνθινοί λίγο απο τη τρέλα τους! χαχαχαχχαχαχαχαχα

Σημερα που πηρα τον γιατρο τηλ θυμηθηκα που τον επαιρνα στην εγκυμοσυνη...! Αχ μακαρι να ξαναρθουνε αυτες οι στιγμες! Τι ωραια που ητανε! Τον ειχα τρελανει βεβαια τον Χριστιανο. χαχαχαχα!

Λίγος καιρος ακόμη και βοοουυυυυυρ στο ψητό!

Θα πει ο γιατρος ωχ τη βαψαμε παλι μ'αυτη! χαχαχαχα!

Μαρακι στο ευχομαι ολοψυχα!!!!

στο δευτερο δεν θα εχεις κ πολλα ερωτηματα.....εγω καμια φορα εννιωθα κ τυψεις ,να σου πω κατι ,ξεχνουσα οτι ειχα νινι!!!! θελω να πω οτι οτι δεν ειμαι εγω κ το νινι μονο σε αυτο το στιτι..αλλα κ η Μαρια μου ,που ηθελε τα δικα της ....

σουπερ περιοδος της ζωης μου .....μου αρεσε πολυ!!!!!!!!

άλλη πινει άλλη με8αει εδω μεσα :lol::lol::lol:

Καλε μαρακι78 88 98 2010 , το καρεκλακι ειπε η Σωσα οχι το καροτσακι !

εκτος απο το νεφρι εχεις και κερι στα αυτια σαν να μου φαινεται... :lol: σε καλο μου παλι

απο τον χρονο μπροστα κοιταει... αν κ στα 3 χρονια πρεπει... άλλα δεν κα8εται με τιποτα .

Σωσω 8α επικοινωνησω εγω με αυτους , εστειλα μεηλ κ 8α παρω κ τηλ να δω τι εξτρα ζητανε, το ψαχνω,,,

μωρε κ κατι αλλο σας η8ελα , αλλα κ αυριο μερα ειναι...

Καλημέρα από την επιτέλους χειμωνιάτικη Αθήνα.

Χειμώνας της μιας μέρας! Από αύριο φτιάχνει πάλι.

Η Ισμήνη έχει σίγουρα χιόνι στον κήπο της!

Ξυπνησε ο Φίλιππος 6:15 και το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί είναι να ξυπνήσει και το δον.

Έχει έναν μουσικό τάρανδο τώρα και χορεύει. Ω μον ντιε πρωί πρωί θα μας διώξουν από την πολυκατοικία :roll: .

Μαράκι χαίρομαι που είσαι καλύτερα, αλλά να το κοιτάξεις κιόλας έτσι;

Αλέκα δεν αγριεύεις στο νησί με τόοοσο μεγάλα κύματα;

Εγω πάντως τη δεύτερη εγκυμοσύνη την κατάλαβα καλύτερα από την πρώτη :lol: .

Μόνο το Φίλιππο να σε κλωτσάει στη μέση μέρα νύχτα έφτανε....και το Χριστόφορο να τεντώνει την αρίδα του....55πόντοι μωρό....

Σωσώ τα καρεκλάκια μας κοιτούσαν ανέκαθεν μπροστά.

Δεν χωράνε και αλλιώς. Έψαξα πάρα πολύ να βρω 3 καρεκλάκια να χωράνε στο αυτοκίνητο.

Βαγκ γιατί να μην κάνετε διακοπές; Εμείς φέτος μια χαρά περάσαμε.

καλημέρα κι από μας!

θα τον πάρω να πάμε βόλτα γιατί θα μου γκρεμίσει το σπίτι!!!

χαχαχα!!!

ξύπνησε στις 6:30 και μιλούσε!!!

μετά ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε στις 8!!!

τι καλά!!!

έφαγε το τοστάκι του και βουρ στην αγορά!

έχει γενέθλια η κουνιάδα και θα πάμε στην αγορά να της πάρουμε δώρο...

τι να της πάρω πάλι;

όποτε της έχω πάρει κάτι, ποτέ δεν το έχει χρησιμοποιήσει!

είτε ρούχο είτε στολίδι...

το καρεκλάκι το είχα αλλάξει από 9 μηνών...

αφού δεν καθότανε ρε κορίτσια... και δεν ήθελε να είναι ξαπλωμένος...

αναγκαζόμουνα να τον δένω μόνο από τη μέση... δεν ήταν ασφαλές...

τώρα που το έθιξε το Μαράκι...

πότε θα έρθετε διακοπές στην Κύπρο;

χαχαχα!!!

χθες όλη μέρα και όλη νύχτα είχε βροχές και αστραπές!!!

σήμερα έχει μια λιακάδα... άλλο πράμα!!!

χαχαχα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...