Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Νο1!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 998
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο το νέο θεματάκι. :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Μήπως να κάναμε μινι συστάσεις για όσες δεν γνωριζόμαστε; Να ξέρουμε βρε παιδί μου ποιες είμαστε.

Λοιπόν κάνω την αρχή.

Είμαι η Φωτεινή από Ρόδο και γέννησα το πρώτο μου παιδάκι στις 15 Σεπτεμβρίου. Είναι αγοράκι και τον φωνάζουμε Αλέξανδρο. Αυτά φτάνουν νομίζω.

Πάω για ύπνο τώρα γιατί ο μικρουλης μου σήμερα με κουρασε.

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ;;;

ΝΟΜΙΖΩ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ!!

ΛΟΙΠΟΝ!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟ!!ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΡΙΣΑ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ 13 /9!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ...ΧΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗΣ Κ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΑΡΧΗΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ 2-3 Η ΩΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΞΥΠΝΑΓΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 5...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΥΤΟΥΛΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ :lol::lol:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΡΑΝΙΑ ΜΕΝΩ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΑΖΕΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 8-10-10.

ΩΡΑΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΦΟΥΦΟΥ ΑΣΤΕΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΓΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ :P:P:P (ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑ)

ΓΕΝΝΗΣΑ 24-9 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ!!!!!ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ ΑΘΗΝΑ.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΞΥΠΝΑΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΣ 3 ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΒΥΖΙ Κ ΜΕΤΑ 6.30 7 ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΜΑΜ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ 8.30 9.ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.. ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ 9.ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ :shock::shock:

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ.ΟΛΕΣ ΛΕΙΠΕΤΕ :cry::cry:

ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαίρεται κοριτσάκια.

Μάγδα τα μικρά μας έχουν σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα. Εμένα κοιμάται γύρω στις 10, ξυπνάει στις 4 και κάτι, τρώει για λίγο και κοιμάται, και μετά ξαναξυπνάει στις 8 και κάτι, κάποιες φορές και 9 παρά. Από εκεί και πέρα μένει ξύπνιος και θέλει παιχνίδια και κουβέντα. :P:P Το Αλέξανδρος είναι από τα αγαπημένα του συζύγου, οπότε και το επιλέξαμε. Εγώ ήθελα κάτι σε Ορέστης, Ορφέας ή κάτι παρόμοιο, αλλά επικράτησε η δική του γνώμη. Όχι ότι δεν μου αρέσει και το Αλέξανδρος απλά ήθελα κάτι λιγότερο φορεμένο. Στο επόμενο δεν θα περάσει το δικό του.

Βικουλίνι ακόμα να τελειώσετε με τις αρρώστιες;;Με το σύζυγο πως πάει; Μιλάτε; Το βραδυνό γαλατάκι γιατί δεν τον βάζεις να το δώσει αυτός να κοιμηθείς και εσύ λιγάκι;

Εμένα επειδή την ημέρα δεν τον βλέπει καθόλου τον μικρό λόγω δουλειάς, το βράδυ συχνά ξυπνάει μαζί μας και του αλλάζει έστω την πάνα για να τον θηλάσω μετά εγώ.

Ράνια ζυγάκι η μικρή σου!!Να ξέρεις ότι θα είναι πολύ καλό παιδί. Και εγώ ζυγός είμαι και δεν ταλαιπώρησα τους γονείς μου. Απλά να της τονίζεις την αυτοπεποίθηση της και κάθετι πρέπει να το υποστηρίζεις με επιχειρήματα :roll: .

Εντωμεταξύ έβλεπα ότι τα παιδάκια που γεννήθηκαν Σεπτ-Οκτ έχουν Άρη στον Σκορπιο που σημαίνει ότι θα πλημμυρίζουν από σεξουαλικότητα :o:o:o Αυτό κολλάει στην συζήτηση που είχαμε λίγο πριν κλείσει το προηγούμενο θεματάκι σχετικά με τους γιους μας που έχουν συχνά τα πουλάκια τους σηκωμένα :lol::lol::lol: και η Κατερινοφουφου φοβήθηκε μην της πειράξουμε την κόρη :lol::lol: .

Έχω και εγώ πολύ σίδερο :evil::evil::evil: Προς το παρόν έστειλα τον άντρα μου να τηγανίσει σνιτσελάκια να φάμε...μμμμ.

Λοιπόν φιλάκια και τα ξαναλέμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ!!!ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΕ Ν ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ε;;ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΕΞΟΥΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ:

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΕΡΧΕΤΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΚΑΙ....ΣΠΛΑΤΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ :twisted::twisted::twisted::twisted::shock::shock::shock::shock: ΕΚΛΕΓΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ 14!ΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ :cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαιρετω τα κοριτσακια μας!!!!

τι ωραια που καναμε νεο παρεακι!!!λοιπον,ελπιζω σε αυξημενη συμμετοχη!

ειμαι η μητση,γεννησα 26/8 ενα αγορακι,θα το ονομασουμε στεφανο απο το πεθερο,που τον λατρευω.

ειμαι 25 ετων,μενω αθηνα κ ειμαι φαρμακοποιος.εσεις δουλευετε??

ευτυχως,ειμαι σε αδεια για πολυ καιρο!!!!μμμμ....τι αλλο....θα τα πουμε στη πορεια!!

ενωμενες λοιπον στη νεα ομαδουλα μας!!

βικυ μου φοβερα τα παιδια!εκδικητικα να τα πεις η με ενστικτο επιβιωσης!!!εχει γελιο η φαση!!!

το μωρο εχει μπει σε προγραμμα απο το γιατρο,δηλαδη τρωει 7 το απογευμα,12,κ οτι ωρα ξυπνησει μετα,συνηθως 7μισι.μεσα στη μερα 12,3.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια μου. Εγω ειμαι η Ελενα απο τη Μυτιληνη. Ειμαι 28 χρονων και ειμαι κοινωνιολογος. Γεννησα τον πριγκιππα μου,τον Ορεστη στις 24 Αυγουστου.Τρωμε γυρω στις 9 το πρωι, στις 13 το μεσημερι,στις 5 το απογευμα και στις 9 το βραδυ. Τη νυχτα τρωμε μια φορα γυρω στις 3 με 4. Θηλαζουμε και δινω και λιγο συμπληρωμα.Πριν απο μια εδβομαδα ηταν 6700 kg και 63 ποντους. Θα τα λεμε συχνα. Φιλακια πολλα σε ολες τις μαμαδες και ολα τα μωρακια :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,μανούλες!Τέλεια που κάναμε καινούργιο παρεάκι!Ας συστηθώ κι εγώ,λοιπόν!Είμαι η Κατερινά και έχω μια κορούλα 20 μηνών που τη λένε Στέλλα και τη μικρή μου τη γέννησα στις 6/9/2010 και θα τη βαφτίσω Αγγελικούλα,το όνομα της μανουλίτσας μου :D:D:D:D:D .Είμαι δασκάλα και θα πάω για δουλειά σε λίγες ημέρες,την 9μηνη άδεια δε θα την πάρω ακόμα.

Μήτση,ήθελα να στο πω από καιρό αλλά κρατιόμουν,τώρα όμως δεν αντέχω άλλο.......σε μισώ που ο γιος σου δεν ξυπνάει τη νύχτα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αυτό που κάνεις το είχα κάνει μία φορά και δεν έπιασε.

Κι εμένα τον πεθερό μου Στέφανο τον λένε.

Ελενάκι,χάθηκες.Καλως ήρθες,λοιπόν,πάλι! :):):)

Φωτεινούλα κι εγώ έχω σίδερο.Θα κάτσω το βράδυ να το κάνω.

Βικουλίνι,κι εμένα η μεγάλη κάνει κάτι τέτοια ξεκάρφωτα.Όντως πρέπει να έχουμε τα μάτια μας χίλια!

Μαγδούλα και Ράνια,όλα καλά;

Ρε Μάγδα,πότε θα γίνει η μεγάλη αποπλάνηση του άντρα σου;;;;;;;;;Ενημέρωσέ μας να το γιορτάσουμε :lol::lol::lol::lol:

Εμένα το ζουζουνάκι μου θα φάει και θα κοιμηθει κατα τις 9μισι,θα ξυπνήσει στο διάστημα 3-4 για ένα 20λεπτο μέχρι να φάει και μετά κατά τις 7,μετά ξανακοιμάται συνήθως και ξυπνάει 9 με 9μισι.Απο'κει και πέρα τρώει σχεδόν κάθε τρεις ώρες. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λείπετε όλες;;;;;;;;;;;;Καλά λοιπόν,φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια,αρρωστημένους και αγρίμια,φεύγω φεύγω,φεύγω τώρα φεύγω :((:((:((:((:((:((:((:((:((

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έχω πολλή όρεξη σήμερα :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::o):o):o):o):o):o):ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: Είμαι πολύ χαρούμενη με το νέο μας θεματάκι! [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Αυτά,βαρέθηκα να χοροπηδάω :lol::lol::lol: Τα λέμε αργότερα,φιλάκιααααα :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

XAIΡΕΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΥΛΗ Κ ΝΑ ΜΑΙ,ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΩΣ ΤΟΤΕ :P:P

ΤΑ ΤΥΡΑΝΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚΑ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥΣ.

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ :oops::oops: ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ..ΑΧ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΒΥΖΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ?ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΠΟΝΗΡΑΚΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑΙΣΑ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ :-*:-* ΦΟΥΦΟΥ ΟΛΟ ΛΕΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΝΩ ΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΗΣ 9 ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμήήήήήήήήήήήνννν!!! Καιρός ήταν να ανοίξει το καινούργιο θεματάκι... :lol::lol: Καλορίζικο.

Σχετικά με τις συστάσεις είμαι η Νίκη, κατάγομαι απο Φθιώτιδα και μένω Ελευσίνα λόγω του ότι ο άντρας μου είναι στρατιωτικός...Είμαι δημ.αστυνόμικός και προς το παρόν λόγω άδειας δεν δουλεύω....

Γέννησα με καισαρική και ο μπέμπης μας κλείνει τους 2 μήνες στις 10/12...

Α εγώ μόλις τελείωσα το σίδερο και τώρα χαλαρώνω στο κρεβάτι μαζί με το λαπτόπι...

H barbie που είναι βρε κορίτσια? Λέτε να γιορτάζει σήμερα? Αν ναι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ....

Ερι πολύ καλό αυτό που έστειλες...

Σχετικά με την κοιλιά που λέτε κορίτσια πιστεύω ότι χρειάζεται γυμναστική για να την χάσουμε :roll: και κυρίως αργό τρέξιμο.Σκέπτεται καμία απο σας να ξεκινήσει γυμναστήριο? Εγώ σε κάνα μήνα λέω, θα δέιξει βέβαια :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΟΡΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΕΧΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ :oops::oops::oops: ΟΝΤΩΣ Η ΜΠΑΡΜΠΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΗΖΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsakia kalosorisame oles mas ego eimai i miria exo ena koritsaki tin katerina mou pou tin genisa stis 13/10 ego teliosa paidagogika alla 3 mines to doulepsa epidi meta itan o gamos to moro..... kai den 3ero kai ego pote tha 3anadoulepso :? ego meno kupro stin lemeso ;)

emena to moro mou kanei fovero programa tin mera troi kathe 4 ores stathera oute 3ipnitiri na eixe :o to vradi troi konta stis 10 kai kimate peripou 12 einai kai 3enixtisa kai tha 3ipnisi i ora 6.30 kathe proi stathera kai xoris kathisterisi einai i ora pou 3ipna kai o antras mou na paei doulia afou proxthes eklisa to 3ipnitiri mesa stin nista mou kai mas 3ipnise i mikri :lol: troi i ora 6.30 kai 3anakimate amesos mexri tis 10.30 ayta apo mena tha ta leme kathimerina

barbie an giortazis na zisisssssss

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia molis diavasa sto facebook oti i barbie exei kai genethlia!!!

barbieeeeeeeeeeeeeeee na zisis koritsaki mou kai gia ta genethlia sou kai gia tin giortoula sou panta eutixismeni mazi me tin oikogenia sou kai ta agapimena sou prosopa ;):x:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,κοριτσάκια μου!Τι κάνετε;Εμένα πριν καμιά ώρα κοιμήθηκε η μικρή μου και τώρα μετά από αρκετό κλαματάκι κοιμήθηκε και η μεγάλη μου!Τώρα χαλαρώνω.Είναι καμία μέσα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το καινουριο θεματακι μας!!!!Πριν αρχισω τις συστασεις να ευχηθω στην αγαπημενη μου μπαρμπι χρονια πολλα για την γιορτουλα της και να της ευχηθω και για τα γενεθλια της!!!!Ευχομαι κουκλιτσα μου να εισαι παντα ευτυχισμενη, γερη πανω απο ολα και γεματη αγαπη απο τους γυρω σου!!!!!!Να τα εκατοστησεις!!!! :D:D

Λοιπον εγω ειμαι η Αννα, ειμαι 25 χρονων, μενω στην κηπουπολη(περιστερι) και γεννησα στις 17 σεπτεμβριου με φυσιολογικο τοκετο εναν πανεμορφο αντρα!!Σημερα ειναι 60 ποντους και περιπου 5.500 κιλα..Τρωει αυστηρα ανα 4ωρο 7π.μ 11πμ 3μμ 7 μμ και το τελευταιο του γευμα στις 11 το βραδυ...κοιμαται ολη νυχτα και μεσα στην ημερα κανα 6ωρο σιγουρα...γενικα ειναι πολυ του υπνου, εμοιασε σε εμενα το μικρακι μου..χιχιχιχιχιχιι

Δεν δουλευω,δουλευα μεχρι πριν μεινω εγγυος 5 χρονια σε μια εταιρια ραδιοταξι σαν εκφωνητρια και ειλικρινα πολυ μου χει λειψει η δουλεια μου!!!!

Αυτα απο μενα... παω να ξαπλωσω γιατι αυριο εχουμε επισκεψεις (τα πεθερικα)...και οπως ξερουν οι παλιες φιλεναδιτσες μου χρειαζομαι μεγαλη δυναμη και υπομονη αυριο γιατι θα ναι δυσκολη η μερα και πρεπει να μαι ψυχραιμη!!!!! :D:D:D

Καλο βραδυ κουκλιτσες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera glykomanoules pose eiste??? emeis apopse miname spitaki mas irtane kai i koumpari mas kai idane tin mikri tis ferane tin kouniaaaaaaa exei 2 ores pou kathete ekei kai ego apolambano iremia :D nomizo vrika to xriso klidi tis iremias i kounia tis fisher-price einai telia exei kai zoakia apo pano pou kinounte kai paizi kai mousikoula telia telia telia nomizo oti aurio tha katafero telika na stoliso dentro :lol:

tora tha tin taiso kai tha kimithi den kimithike oli mera opote tora tha kimithiiiiiiiiiiiii ipno bathi ;)

foufou ti oraia einai ayti i ora pou kimounte ta ninakia mas :D

anlou mou ante kalos na sou erthoun ta petherika kai kali dynami koritsi mou ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά.

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να μπω στο mammy και να διαβάσω τα νέα σας.

Μεγάλωσε η παρεούλα μας βλέπω..Πολύ χαίρομαι!!!! :ymparty:

Εγώ είμαι η Σταυρούλα είμαι 32 χρονων και γέννησα το μπουμπουκάκι μου στις 13-9.

Κορίτσια από τότε που με πήραν αναπληρώτρια τα 'χω φτύσει στην κυριολεξία.Ξύπνάω από τις 6.30 φεύγω 7 και γυρίζω στις 3,ίσα που προλαβαίνω να φάω καμιά ώρα και πάω στο γραφείο μου μέχρι τις 8 περίπου.Μετά τι να προλάβω να κάνω? το μωρό μπάνιο, να φάει, να συμμαζέψω λίγο... πέφτω στο κρεβάτι ένα πτωμα :lol:

Πάλι καλά που ο αντρούλης μου με βοηθάει πολύ με το μωρό αλλά και με τις δουλειές του σπιτιού.. ;)

Σκέφτηκα στην αρχή να σταματήσω λίγο από το γραφείο αλλά αναπληρώτρια θα μαι μέχρι τον Ιούνιο και μετά αν δεν με ξαναπάρουν τι θα τους πω?Α!ελάτε τώρα πάλι πίσω? :lol::lol:

Που θα πάει θα περάσει ο καιρός..Το κακό είναι ότι μου λείπει το κοριτσάκι μου. :(:((:((

Μόνο η μαμά μου και η πεθερά μου είναι χαρούμενες γιατί κοιτάνε το μωρό εναλλάξ και το απόγευμα ο σύζυγος .

ΟΥΦ!!Αυτά τα νέα μου.Σας ζάλισα λίγο ε?

Ελενα μου πολύ καιρό έχω να ακούσω νέα σου πολύ χαιρομαι που ήρθες πάλι.Ο Ορέστης μας καλά?

Αννα τα κατάφερες τελικά και θηλάζεις?Εγω το προσπαθούσα μεχρι τώρα αλλά πλέον δεν τρέχει τίποτα.Δεν φτάνει ούτε για μισό γευμα όλη τη μέρα. :cry: Το πολύ να σταματήσει κανένα λόξυγγα :lol:

Κατρίνα τι κουκλάκι ηταν (και είναι)η κόρη σου..φτου φτου φτου!!!

Βικυ περαστικά σας .Ελπίζω να γίνουν καλά τα μωράκια σου γιατί πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί.Όσο για τον σύζυγο θα βρείτε τους ρυθμούς σας σιγά σιγά.

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια φιλάκια πολλά. :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΗΛΘΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΜΙΡΙΑΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ.

ΜΠΑΡΜΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :ymparty::ymparty::ymparty:

ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΗΣ 9.ΧΤΕΣ Π.Χ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 8.30 ΤΟΥ ΔΩΣΑ ΣΤΗΣ 12 ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΣ 4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ 7.30 ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΣ 9 ΞΥΠΝΗΣΕ 11 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ :oops::oops:

ΜΙΡΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.ΤΟΥΙΤΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΣΤ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsakia pos eiste emeis mia xara simera lipame apo to proi pigame sta petherika fagame ekei meta pigame gia kafe kai irthame prin apo ligo spiti exo polles doulies vre koritsia kathe paraskeui kano geniki kathariotita kai mexri tin kiriaki den vlepete to spiti :o eleos pia :shock:

apopse leo na stolisoume to dentro kai to spiti alla psilovarieme :? an to afiso omos gia aurio den tha exo tin voithia tou antrouli ;)

magy mou fenete oti vrika tin isixia mou me tin kounia thimaste pou sas elega oti den prolabeno na kano tipota me tin mikri 2 fores pou dokimasa kai tin ebala mesa einai poli isixi kai tis aresi ta kaimena naimen einai mikroulia alla varionte kai auta... oso afora tin zalada na pas na kaneis e3etasis kai esu me tin kourasi kai meta tin genna mpori na xriazese kai esy vitamines ego to proi pali 3ipnisa kai den eimoun kala prin na pame stin pethera m pigame se farmakio kai pira auta pou mou eipe o giatros kai meta apo kamia ora pou ta eipia eniotha poli kalitera tha prospathiso na min ta amelo na min to patheno auto

emena pses to kamari mou efage sti 8.30 kimithike stis 12 kai 3ipnise 3ana gia fagito stis 6 kai meta 3ana stis 11 ti oraia pou pernaoooooooo :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...