Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΧΧΧ....ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΕΙΟΤΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΛΙΓΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙΣ. 9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΚΛΩΤΣΗΤΣΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.

24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕΡΑ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΟΥΝ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΤΟ 1 ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. Η ΩΡΑ 14:30 ΚΑΤΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 15:00 ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 20:00 ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.

Η ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ...Η ΩΡΑ 17:00 ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ. ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ 8 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΙΑ ¨:ΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΕ!!!!! ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ 3 ΣΠΡΩΞΗΜΑΤΑ ΤΣΟΥΠ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 3210 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΗ.Η ΜΑΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ.Η ΩΡΑ 18:05 ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .............ΓΙΝΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

βαγια μου τι ωραια περιγραφηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

να σου ζησει η κορουλα σου καλη λοχεια να εχεις και ολα να ειναι ροδινα και για τις 2 σας

απολαυσε καθε στιγμη μαζι της

να της φιλησεις τα πατουσακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...