Μετάβαση σε περιεχόμενο

γλυκοπατατα και αβοκαντο

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα σας.. ;)

καποια στιγμη(παλιοτερα)ενα μελος ειχε γραψει τροπους που μπορουμε να δωσουμε στο παιδι μας γλυκοπατατα και αβοκαντο αλλα οσο και αν εψαξα δεν το βρισκω

πηρα λοιπον και εγω για την κορη μου (2 ετων)να της φτιαξω αλλα δεν εχω ιδεα πως!!! :oops:

μπορει καποια να με βοηθησει και να μου συνταγουλες????ε????ε????ε???? :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σου MITSI. Και εμενα με βοηθησαν να δοκιμασω διαφορετικες τροφες για τη μικρη μου και εχω παθει πλακα ετσι που της αρεσουν και τα τρωει. Λοιπον συνταγουλες ευκολες και πολυ νοστιμες θα βρεις στο σαιτ www.wholesomebabyfood.com

Να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!

Εγω εδωσα γλυκοπατάτα απλώς βραστή (οπως την πατατα) για απογευματινο κ την τσακισε ! (εχω ακουσει οτι παει πολυ κ με καρότα κ με κρεας :? )

alekagala πολυ καλο sait πραγματικα αλλα δυστηχως δεν ξερω καλα αγγλικα και δεν βγαζω νοημα σε πολλα..

θα δω αμα τα μεταφρασω!!σε ευχαριστω παρα πολυ!! :D

juliax σε ευχαριστω πολυ και εσενα να σαι καλα!!! ;)

Λοιπον και τα δυο μπορεις να τα δωσεις και σκετα

το αβοκαντο ετσι οπως ειναι και την πατατα βραση

Επισης το αβοκαντο μπορεις να το βαλεις σ εφρουτοκρεμα η σε σαλατα σε κομματακια η να φτιαξεις νοστιμα ντιπ στα οποια μπορει να βουταει κριτσινια η και μπαστουνακια λαχανικων.

Την γλυκοπατατα μπορεις να την συνδιασεις με με κολοκυθα βραστη η με καροτο βραστο η και τα τρια,..ο δικος μου την τρωει σε πουρε ειτε αλμυρω ειτε γλυκο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...