Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου Νο 24 - Για περισσότερα ταξίδια!


Recommended Posts

Γωγω τρελοκομειο που εισαι;;;

καλα βρε..και εκει τσακωθηκατε...ααα..εσεις δεν κανετε χωριο!!!!

Καλοριζικο το σπιτακι σας..να ειναι παντα ζεστο και φιλοξενο για τους ναθρωπους που αγαπατε

Θα κανει καινουριους φιλους η Ιωαννα μην ανισυχεις.

Σισσιω νοικοκυρουλα μου εσυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σισσάκι όχι αγάπη...Δε γρουσουζεύω...Να είναι καλά το Χαριλινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά μωρή μάζεψες κι ελιές;;;Τι άλλο θα ακούσω ακόμα δε γύρισα η γυναίκα;;;;; =))=))=))=))=))

Εμάς μάζεψε ο πεθερός και μας έφερε το λαδάκι έτοιμο..... :twisted::twisted::twisted:

Χρυσάκι μου πως πας ρε μα αναγούλες κλπ;;;;Καλά με τον πεθερό έγινε τρελό γλέντι..... :evil::evil::evil::evil::evil: Μου σπάει τα νεύρα...Έλεγε όλο μαλακίες, είχε άποψη για τα πάντα, έλεγε στη μικρή "Η μάνα σου σε γέννησε αλλα εγώ σε αγαπώ περισσότερο".... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Και μια μέρα του ζήτησα να βγάλει τα παπούτσια και να φορέσει παντόφλες για να μπει σπίτι και γρίνιαζε και μουρμούριζε...Και του λέω "Έλα, άσε τη γκρίνια..Αλλιώς να μου δίνεις λεφτά να παίρνω γυναίκα κάθε εβδομάδα" και γέλαγα...Και τι μου απανταει "Και εσύ τι θα κάνεις;;Θα ξύνεις το μ....ι σου;;;;;:" :o:o:o:o:o:o:o Και τα παίρνω κρανίο, αρχίζω να ουρλιάζω και να του λέω ότι θα το ξύνω μέχρι να ματώσει και αρκετά με τις μαλακίες του κλπ...Αυτός μου απάντησε γθιατί φωνάζεις;;Για πλάκα στο είπα...Μέχρι που από τις φωνές μου σηκώθηκε να φύγει από το σπίτι λέγοντάς μου...Αυτές είναι οπι ευχαριστίες για τη βοήθεια...Και μενα να του απαντάω..."Σιγά μη σου κάνουμε και πίπες επειδή βοήθησες.." :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τρελά σκηνικά σας λέω...Τα ευχαριστήθηκα!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και μια μέρα του ζήτησα να βγάλει τα παπούτσια και να φορέσει παντόφλες για να μπει σπίτι και γρίνιαζε και μουρμούριζε...Και του λέω "Έλα, άσε τη γκρίνια..Αλλιώς να μου δίνεις λεφτά να παίρνω γυναίκα κάθε εβδομάδα" και γέλαγα...Και τι μου απανταει "Και εσύ τι θα κάνεις;;Θα ξύνεις το μ....ι σου;;;;;:" :o:o:o:o:o:o:o Και τα παίρνω κρανίο, αρχίζω να ουρλιάζω και να του λέω ότι θα το ξύνω μέχρι να ματώσει και αρκετά με τις μαλακίες του κλπ...Αυτός μου απάντησε γθιατί φωνάζεις;;Για πλάκα στο είπα...Μέχρι που από τις φωνές μου σηκώθηκε να φύγει από το σπίτι λέγοντάς μου...Αυτές είναι οπι ευχαριστίες για τη βοήθεια...Και μενα να του απαντάω..."Σιγά μη σου κάνουμε και πίπες επειδή βοήθησες.." :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=)):)):)):))=))=)):)):)):))

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

ΓΩΓΩ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΡΕ!!! Σε σκεφτομουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσάκι, είχαμε κάνει και υπέρηχο, αλλά μας είχαν πει και στη Βιοατρική ότι δεν είναι αρκετός... Δεν ξέρω μάτια μου, η αλήθεια είναι ότι η παιδίατρός μας είναι αρκετά σχολαστική και μας έβαλε να κάνουμε όλες τις εξετάσεις. Αποδείχθηκε ότι είχε απόλυτο δίκιο βέβαια, γιατί μόνο έτσι θα ανακαλύπταμε τις ουλές. :? Και πρέπει να το επαναλάβουμε... :(

Νατασούλα μου, δεν ξέρω πως θα το συντονίσουμε, γιατί σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει να μείνει μακριά μου (αν είμαι έγκυος) και μακριά απ' το μωρό για κάποια 24ωρα μετά την εξέταση. Οπότε, ή θα πρέπει να εξαφανιστώ εγώ ή να πάρει ο άντρας μου άδεια και να κατέβουν μετά στο χωριό. Και με τρελαίνει που δε θα μπορώ μετά να το παρηγορήσω το κοριτσάκι μου στην αγκαλιά μου! :(

Γωγούλι, καλώς όρισες. Καλορίζικο το σπιτάκι σας κι εύχομαι... Καλούς γείτονες!!!!!! :? Εμείς καλά, δόξα τω Θεώ, οι αναγούλες λίιιιγο καλύτερα. Στις 13 έχω ραντεβού για αυχενική. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Σκηνές απείρου κάλλους, στ' αλήθεια....... :?

Έρη μου, ήθελα να σου πω μέρες, σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση. Νομίζω όμως ότι μας πέφτει αρκετά μακριά (Καισαριανή;) και θα έρθω μόνη μου με τη μικρή αν είναι. Όπως και να 'χει, θα κάνω μια προσπάθεια και σ' ευχαριστούμε πραγματικά πάρα πολύ για την πρόσκληση! :x

Αφροδιτούλα, ειλικρινά, εύχομαι να μη φτάσουν ως εκεί τα πράγματα, γιατί ικανό τον έχω να μου κουβαλήσει καμιά αστυνομία, για τον θόρυβο που ΔΕΝ κάνω!!!!!!!! :shock::?

Σισσάκι, κατέβηκε μετά ο άντρας μου, όταν γύρισε και με βρήκε χάλια :( και μιλήσανε... Ήρεμα μεν, αλλά δε πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, γιατί απλούστατα ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ο άνθρωπος..... :shock:

Βίκυ, ΜαρίαΙωάννα κι όποια κοπέλα ξεχνώ, τα φιλιά μου... :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά μωρη Γωγώ το πάχυνες και συ!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλύτερα να μην του δίνεις σημασία παρά να του μιλάς έτσι. Και αν κανει παράπονα στον άντρα σου και τον φέρεις σε δύσκολη θέση; :?:?:?

Ντάξει οτι λέει μαλακίες λέει, αλλά αγνόησέ τον ρε παιδί μου.

Ο δικός μου ξέρεις τί έκανε;;; :o:o:o:o:o:o Τρώγαμε το Σάβατο όλοι μαζί μακαρόνια με κιμά και σε κάποια φάση παίρνει η μικρή μου ένα μακαρονάκι απο το πιάτο της και προτάσσει το χέρι της να του το δώσει και αυτός, αν έχεις το Θεό σου έβαλε στο βρωμοστομά του το χερι του παιδιού!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Του λέω ένα απλό: "τώρα τί είναι αυτά που κάνετε";; Και τον περίλαβε η πεθερά μου. Παρεξηγήθηκε και απο πάνω!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

Σηκώθηκα σαν την παλαβή να της πλύνω τα χέρια! Γύρευε τί τέρατα θα έχει κάνει όταν την παίρνει αγκαλιά και δεν το βλέπουμε. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!! Αλλά κρατιέμαι... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Άσε με ρε Χρυσάκι, νοικοκυρούλα! Όπως καταλαβατε ήταν ένα.... 3ήμερο με σκαμπανεβάσματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μητσάκι και την αστυνομία να σου φέρει δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι γιατί έχεις μωρό παιδί. Τί να το κάνεις να το φιμώσεις και να το δέσεις;

Ασχέτως αν κάνετε ή όχι φασαρία, καλύτερα να του σπάσετε εσείς τα νεύρα παρά αυτός!! :twisted::twisted: Θα σου πω άλλη φορά τα δικά μας! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Πόσες φορές έκανε ουρολοίμωξη το νινί σου;

Λες να το ψάξω περισσότερο; Θα βάλω τον άντρα μου να ρωτήσει τώρα που θα την πάμε για το εμβόλιο.

Δε μου λέτε πόσο καιρό μετά την αντιβιώση μπορούμε να κάνουμε εμβόλιο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέρετε, όπως όλες οι καλές νύφες του χωριού που περιμένουν του άντρες της οικογένειας από τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Μαγειρέματα, πλυσίματα, στρωσίματα σκουπίσματα και όλα τα καλά.

Τώρα θα πρέπει να τα κάνω και στο δικό μου σπίτι!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαντίλι στα μαλιά φόρεσες?! :lol::lol:

...Και τι μου απανταει "Και εσύ τι θα κάνεις;;Θα ξύνεις το μ....ι σου;;;;;:" :o :o :o :o :o :o :o Και τα παίρνω κρανίο, αρχίζω να ουρλιάζω και να του λέω ότι θα το ξύνω μέχρι να ματώσει και αρκετά με τις μαλακίες του κλπ...Αυτός μου απάντησε γθιατί φωνάζεις;;Για πλάκα στο είπα...Μέχρι που από τις φωνές μου σηκώθηκε να φύγει από το σπίτι λέγοντάς μου...Αυτές είναι οπι ευχαριστίες για τη βοήθεια...Και μενα να του απαντάω..."Σιγά μη σου κάνουμε και πίπες επειδή βοήθησες.."

:o:o:o:o:o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

ερώτηση: όλα αυτά ειπώθηκαν μπροστά στην Ιωάννα? :o:shock:

ρε συ Γωγώ, όπως του μιλάς έτσι σου απαντάει!!!! :?

αλλά έλεος εγώ θα τον έδιωχνα από το σπίτι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσάκι δεν κατάλαβες..Με το που τσακώνομαι μαζί του, παίρνω τηλ τον αντρούλη μου κατευθείαν και του τα λέω με το νι και με το σίγμα...Και αναλόγως πράττει κι εκείνος.... :roll::roll::roll: Στο συγκεκριμένο μου είπε ότι προφανώς το είπε για πλάκα και γιατί κάθομαι και ασχολούμαι και του δίνω σημασία και δεν τον αγνοώ κλπ κλπ κλπ....

Τον έπιασε μετά ο Γιώργος να τον ρωτήσει τι έγινε και αν θέλει να το συζητήσουν κι ο καλός μου πεθερούλης του απάντησε "Ό,τι σου είπε η γυναίκα σου ισχύει..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Συγγνώμη αν κατάλαβα καλά έβαλε το χεράκι του παιδιού στο στόμα του;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Εμένα συνεχίζει να με γράφει και τη χαιδεύει και τη φιλάει με την τσιγαρίλα του και προχθες βλεπω τη μικρή κάτι να τρώει..Πάω κοντά και τι της είχε δώσει;;;;;;

Καραμέλα Halls.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o Σε 20 μηνών μωρό...Την είχε κόψει κομματάκια και της έδινε λίγο λίγο.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Και μετά μου λέτε ότι το χοντραίνω..... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Μαρία μου σε ξέχασα εσένα....... :oops::oops::oops::oops::oops: Θα με συγχωρέσεις;;;;;;; :cry::cry::cry::cry::cry:

Αρτζι αυτός έφυγε μόνος του...Μα να μου πει τι θα κάνω εγώ;;Αν θα ξύσω το μ....Που να μη δούλευα κιόλας..... :?:?:?:?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα γωγω..γελαω μονη μου και νομιζουν οτι τρελαθηκα...που να ηξεραν!!!!

Ασε αρχισα να ξερναω σαλια καθ επρωι και ειναι απαισια μπλιαξ...

μου λεει μια συναδελφος να παρω βομεξ..ακομα πιο μπλιαχ...

θα κανω υπομονη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγούλα μου μιά χαρά κατάλαβες!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Εντάξει είναι και πώς αντιμετωπίζετε τα θέματα σαν ζευγάρι.

Εμείς π.χ. έχουμε αποφασίσει να μην του δίνουμε σημασία!

Η αλήθεια είναι οτι καταπιέζομαι, αλλά συγκρατουμαι!

ΧΟΛΣ;;;;;; :shock::shock::shock: ΟΚ έχεις τα δίκια σου...!

Αργυρούλα και τσεμπέρι φόρεσα και ποδιά και απ'όλα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρή Χρύσα!!! :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καραμέλα Halls.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o Σε 20 μηνών μωρό...Την είχε κόψει κομματάκια και της έδινε λίγο λίγο.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αρτζι αυτός έφυγε μόνος του...Μα να μου πει τι θα κάνω εγώ;;Αν θα ξύσω το μ....Που να μη δούλευα κιόλας..... :?:?:?:?:?:?:?

ε όχι και καραμέλα Halls!!!! :evil::evil:

μήπως εννοεί ότι και στην δουλειά το ξύνεις? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν μου απάντησες: αυτά ειπώθηκαν μπροστά στην Ιωάννα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα εχω πεθαινει στα γέλιαααααααααα!!!!

Μαρι Γωγω :lol::lol::lol::lol: τι να πρωτοσχολιασω;;;;;;

Ρε συ ο πεθερος σου ειναι λιγο Αιτωλοκαρνανας - κοινως βλαχος (εννοω σε τροπους οχι στην καταγωγη :oops: )- μη δινεις σημασια και εσυ μωρε.Εγω ουτε καν θα του μιλουσα. :roll::roll::roll: Οπως κανω δηλαδη με την πεθερα μου.

Το κοριτσακι σου ειναι πολυ γλυκο. :x Μου κανει εντυπωση που θυμαται τα αλλα παιδακια.Αντε μωρε να γινει η παιδικη χαρα να γνωρισει καινουριους φιλους.

Σισσακι τελικα δεν "τιναξες" αλλες ελιές;;;Καλα και ο δικος μου πεθερος κανει κατι αηδιες.Μπλιαχ.

Αλλα εγω ρε κοριτσια δε μιλαω. :?:? Καλα κανω, κακα κάνω δε ξερω;;;;;Βεβαια δεν τους μιλαω γενικοτερα.Αλλα απο το να τσακωνομαι καλυτερα να ειμαι μουγκη.Δε μπορω τις φασαριες με τπτ.

Το χειροτερο μου.Απλα επιλεγω με ατομα που δεν ταιριαζω να μην κανω παρεα.

Μητσακι μου σε ειχα ρωτησει και εγω καποια στιγμη για το σπινθηριγραφημα.Αφου τωρα δε μπορεις να ειστε μαζι με τη Βασιλικη μηπως να το αναβαλεις;Κριμα μωρε θα στενοχωριεται και η ιδια.

Αργυρουλα ειδες που σου εξηγουσα για τα mail;;;Ρε συ 18 ευρω ο καθε φακελος;;;Πολλα μου φαινονται.Σαν τις φωτογραφιες απο τα μπουζουκια ενα πράγμα.

Βίκυ τι κανετε καλε;;;;Πιστευω οτι μπορεις να το κανεις αυτο με το μοντεμ αλλα εχεις πανω εκει και το τηλεφωνο;;;;Λιγο μπερδεψουρα θα ειναι. :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρουλα ειδες που σου εξηγουσα για τα mail;;;Ρε συ 18 ευρω ο καθε φακελος;;;Πολλα μου φαινονται.Σαν τις φωτογραφιες απο τα μπουζουκια ενα πράγμα.

το είδα, θα το προσπαθήσω μολις πάει η μικρή για ύπνο!!!

τα χρήματα πολλά είναι αλλά οι φωτό ωραίες...τι να κάνουμε? :-? μάλλον θα τις πάρουμε πλήρης εκμετάλλευση!!....όταν γεννήθηκε η Ρεβέκκα, ήρθε φωτογράφος στο νοσοκομείο και την έβγαλε πολλές, ε λοιπόν τις πήραμε όλες 150 ευρώ!!! :? δεν μπορούσαμε να αφήσουμε κάποια, ήταν όλες πολύ ωραίες και είναι στιγμές που δεν ξανα έρχονται!!! εκεί πατάνε οι φωτογράφοι!!! :evil::evil:

τελικά ήρθε η πεθερά σου το βραδάκι που είχατε τους καλεσμένους? νομίζω σάββατο βράδυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσάκι, μία φορά έπαθε ουρολοίμωξη, αλλά ψιλο-αργήσαμε να το πάρουμε πρέφα, λόγω συνεχόμενων ατυχών συμπτώσεων... Που να σου εξηγώ τώρα, δε θέλω να τα θυμάμαι... :( Οπότε μπορεί και γι' αυτό να προκάλεσε "ζημιά" το βρωμομικρόβιο. :?

Παναγιωτούλα μου, το κακό είναι ότι δεν υπάρχει επιστροφή, γιατί και αφού γεννήσω, δεν θα πρέπει να είναι κοντά στο μωρούλι για κάποια 24ωρα, οπότε πάλι δεν θα μπορώ να είμαι κοντά της. Θα πρέπει να χωριστούμε με το μπαμπά της και να αναλάβει ο καθένας από ένα παιδί. Κι επειδή εγώ -πρώτα ο Θεός- δε θα μπορώ να αποχωριστώ το νινί... :? Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι τουλάχιστον τότε δε θα νιώθω σε καραντίνα, θα έχω παρηγοριά το μικρούλι μου! :? Σκεπτικό ε; :lol: Πάλι θα κλαίω όμως μακριά απ' το πονεμένο κοριτσάκι μου! Απλά δε θα 'χω πολύ χρόνο να το σκεφτώ! :lol:

Αργυρώ, πράγματι είναι μεγάλοι γύφτοι... 18ευρώ ο φάκελος και πόσες φωτογραφίες έχει μέσα; ΟΥΤΕ στα μπουζούκια δεν κάνουν τόσο οι φωτογραφίες!!! :evil: Ακριβώς σ' αυτό πατάνε! Στον παιδικό σταθμό των ανιψιών μου, έβγαλαν βίντεο με την παρέλαση και τη γιορτή της 28ης και την πούλησαν στους γονείς 20 ευρώ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Κι εγώ θα το έπαιρνα, σίγουρα, αλλά είναι η απόλυτη εκμετάλλευση........ :evil:

Γωγούλα, αν και δεν είναι καθόλου του στυλ μου οι βωμολοχίες και δεν είμαι τόσο αυστηρή με τους παππουδογιαγιάδες, καταλαβαίνω ότι έχεις πολλά δίκια στην ιστορία... Τι να πω, υπομονή... Μα ειλικρίνα... HALLS??? :shock: Mε ποιο σκεπτικό;;;; Ο πατέρας μου δίνει σε όλα τα εγγόνια καραμέλες-ζελεδάκια, πολύ συχνά και δεν τρελαίνομαι στην ιδέα, αλλά δε θα δημιουργούσα ποτέ θέμα. Αλλά ΗAlls???? Mε ποιο σκεπτικό;;;;;;;;; :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παναγιώτα μου όχι δεν τίναξα άλλες ελιές η χαρωπή νοικοκυρούλα! :lol::lol::lol:

Είναι στον άνθρωπο το αν θα απαντήσει η όχι. Υπο κανονικές συνθήκες και γω μια μικρή Γωγω θα ήμουν :lol::lol::lol: Έχουμε όμως συμφωνήσει με τον άντρα μου να έχουμε αυτή την αντιμετώπιση.

Μα να γλύψει το χέρι του παιδιού?!?!? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Αργυρούλα 150 €?!?!?!? :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::blink::blink::blink:

Μιτσάκι πώς ξέρεις οτι το κατάλαβες αργά;; Σόρι ρε συ που σε πρήζω... :oops::oops::oops:

Εγώ το κατάλαβα επειδη είδα αίμα στα τσίσα της, αλλά κανείς δε μου είπε αν αυτό είναι νωρίς ή αργα. Πυρετούς και λοιπά συμπτωματα δεν είχαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρτζι δυστυχώς ναι....Έγινε μπροστά στη μικρή...Την τάιζα εκείνη την ώρα.... :cry::cry::cry::cry:

Δεν ξέρω γιατί αλλά αν και φώναζα η μικρή γελούσε..... :roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops:

Πρώτη φορά το κάναι αυτό.... :roll::roll::roll: Λες να βρήκε αστεία την κουβέντα;;;;;; :roll::roll::roll:

Κορίτσια εγώ δεν κρατιέμαι...Το ξέρετε!!!Δεν μπορώ!!!!!!!Καταβάλλω τεράστιες προσπάθειες, πιστέψτε με!!!!!!!Αλλά δεν γίνεται... :?:?:?:?:?:?:?:? Και να σας πω και κάτι;;;;Γουστάρω τρελά να του τα χώνω...Να μη νομίζει ότι είμαι καμια γυναικούλα και να πάρει χαμπάρι ότι οι μαλακιές του και αυτά που κάνει στην πεθερά μου (που την έχει σούζα) σε μενα δεν περνάνε.... :evil::evil::evil::evil::evil:

Μιτσάκι μου ούτε εγώ θα χρησιμοποιούσα τέτοιες λέξεις, αν δεν έλεγε τέτοιες μ.........Θα του μιλούσα καλύτερα...Αλλά πόσο να κρατηθώ.... :twisted::twisted::twisted:

Όσο για τη Halls δεν ξέρω το σκεπτικό του...Μυρίζει ωραία, γι'αυτό..Και όχι δεν μπορεί να πνιγεί γιατί της την κόβει κομματάκια και είμαι απλώς υπερβολική..... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Να σηκωθεί να φύγει να πάει στο κωλοχώρι του αύριο να ηρεμήσουμε...Άντε γιατί ξινή μας την έβγαλε τη μετακόμιση.... :twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρουλα μου σε αυτο πατανε και σε γδυνουν. :evil::evil:

Οχι καλε ,δεν ανεβηκε και το παιζει και βαρυ πεπονι. Εμενα δεν με πειραζει καθολου απλα ο αντρας μου λιγο στενοχωρηθηκε με τη συμπεριφορα της. Ε και οταν στενοχωριεται ο Γ. στενοχωριεμαι και εγω.

Δε βαριεσαι.Μπορεις να αλλαξεις τα μυαλα μιας 65-χρονης;;;;Δε νομιζω.

Μητσακι μου ελα μη το σκεφτεσαι ετσι,Ειναι κατι που πρεπει να γινει για καλο.Αλλωστε εσυ με το μωρακι δε θα προλαβαινεις να σκεφτεσαι τοτε.

Παω να ταισω τον υιο μου και να τον βαλω για νανι.Σημερα ειχε πρωινο ξυπνημα γιατι τον πηγε η μητερα μου να κοινωνησει.

Ασχετη ερωτηση και εντελως της θρησκειας οποτε δεν περιμενω και πολλες απαντησεις :x .

Εσεις σαν εγκυες κοινωνησατε;;;;Εξομολογηθηκατε πρωτα;;Μου λεει η μανα μου να παω αλλα εγω δε νοιωθω και πολυ καλα.Αφου ακομη θυμωνω με καποιους και βριζω πως να παω να κοινωνησω;;;

Καλα ξερω, σας εστειλα με τα παπαδιστικα μου.Sorry. :oops::oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι 150 ευρώ, αλλά είναι πολύ ωραίες, έχω καναδυο στο φεις!!!!

αύριο θα κάνω σοκολατόπιτα!!!! μμμμμμ ελπίζω να την πετύχω, η φωτό είναι αυτή (συγνώμη εγκυούλες!!!):

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις φωτο της γεννας δει ειχαμε..κλαψ κλαψ..ο Χ μπηκε θερμοκοιτιδα για μερικες ωρε ςοπου απαγορευετε...κλαψ κλαψ..ξανα..και ηταν και τελειες!!!

Παναγιωτα εμας τα θρισκευτικα καθικοντα της οικογεννειας τα τιρει με ευλαβεια ο συζηγος..

πηγαινει τον μικρο να κοινωνισει...κανει νυστεια..εξομολογειτε- ειναι ενα θεμα και αυτο για καυγα καθως..τι αμαρτιες κανει και τρεχει τρεις την ωρα για εξομολογιση- εχει παει και στο ΑΓιο Ορος..μου δηλωσε δε πως και φετος πριν γεννισω θα παει στο Αγιο Ορος και θα νιστεψει το Πασχα κλπ κλπ//.

Εγω στην εκκλισια δεν πηγαινω...δεν νιοθω καλα οταν πηγαινω

Μονο αμα βρω κανενα ξωκλιση η κανεναν πατερ σε κανενα χωριο εκει μπορε να παω γιατι θα νιοσω καποια ευλαβεια...αλλιως δνε ξερω..νιοθω απιστη...δεν πηγαινω

Δεν εχω εξομολογιθει σε καποιον ιερωμενο ποτε..αλλα εχω εξομολογιθει επειρες φορες στον θεο τον ιδιο..εχω προσευχηθει μεσα σπο την καρδια μου.

με τους παπαδες και τις εκκλισιες δεν τα παω καλα γεννικα, για μενα αλλο ειναι η πιστη στον θεο και αλλο το να πηγαινω σε εκκλησιες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας επρηξα το ξέρω αλλα αυτη ειναι η οριστική...

2years_old.JPG[/attachment:1fc3p9vk]

Συμπεθέρα την έχω κάνει την σοκολατόπιτα πολλες φορές, την καταβροχθίζουν όλοι!

post-4408-13873935690435_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσάκι, το καταλάβαμε αργά, γιατί το παιδί είχε κάνει 2-3 πυρετούς πριν μας πει ο παιδίατρος που πήγαμε -εν μέσω καλοκαιριού, γιατί η δική μας έλειπε- να κάνουμε καλλιέργεια. Και ήταν η ΜΟΝΗ φορά μέχρι τότε που δεν κάναμε καλλιέργεια σε πυρετό, γιατί η παιδίατρος μας είναι πολύ σχολαστική και μας είχε τρελάνει στις καλλιέργειες. Να μη σου τύχει που λένε... Αν έχεις τύχη διάβαινε κλπ!!! :? Για να σε καθησυχάσω λίγο, η γιατρός που μας έκανε τον υπέρηχο, μας είχε πει ότι ο πυρετός σημαίνει ότι έχει προχωρήσει η ουρολοίμωξη, επομένως -υποθέτω- ότι αφού εσείς δεν φτάσατε καν σε αυτό το σύμπτωμα- πολύ πιθανόν να ήταν πιο ξώφαλτση απ' τη δική μας!!! ;)

Γωγούλι, κοίτα να ηρεμήσεις και να χαρείτε το όμορφο καινούργιο σας σπιτάκι. Έτσι είναι η ζωή, ο ένας στριμμένο πεθερό, ο άλλος στριμμένο γείτονα!!! (ο καθένας με το πόνο του!) :lol:

Συμπεθερούλα μου, το μυστήριο της εξομολόγησης είναι μεγάλη υπόθεση, εγώ προσωπικά είχα την τύχη (?) να πέσω σ' έναν πνευματικό.... απίστευτο.... Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτό τον άνθρωπο... Έτσι εξομολογούμαι 3-4 φορές το χρόνο. Αλλά καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι πολύ "λεπτό" και "περίεργο" το ζήτημα για τους ανθρώπους που δεν το έχουν βιώσει...... Ταπεινή μου γνώμη κι ελπίζω να μη κάνω λάθος, σε κάποια φάση που θα αισθάνεσαι καλά, να πας να κοινωνήσεις... Αν το πιστεύεις... Είναι ο ίδιος ο Χριστός... ;)

Αργυρώ, μας κολάζεις μ' αυτές τις φωτογραφίες................ :shock::D

Χρυσουλάκι, μη στεναχωριέσαι, ούτε εγώ πήρα τις φωτογραφίες της γέννας, γιατί τα θεώρησα κοροϊδίστικα λεφτά!!!

Έρη μου, ξαναμανάευχαριστούμε... Αλλά Κερατσίνι; :( Καισαριανή -που νόμιζα ότι είναι- :lol: την πάλευα ίσως... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Που να δείτε τον δικό μου Γ

Νηστεία, κάθε μα κάθε Κυριακή εκκλησία

Τετάρτη Παρασκευή δεν τρώει και φυσικά πήγε και Αγ. Όρος και μου ξερογλύφεται να ξαναπάει.

Και αν τον δείτε από το παρουσιαστικό του και τον τρόπο που φέρεται, τη ζωή που κάνει με τίποτα δεν πάει το μυαλό. :-?

Όσοι δεν ξέρουν δεν το πιστεύουν

Παναγιώτα εγώ όχι δεν μετέλαβα ούτε εξομολογήθηκα αν και το ήθελα αλλά δε μπορούσα.

Απ'τη μια να κοινωνήσω και από την άλλη καταστρώνω σχέδιο πως να εξοντώσω κόσμο \M/

Ε όχι δε λέει #-o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...