Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΕΕΕ!!!!!!!ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Καλημέρα κοπελάρες μου,τι κάνετε;Καλό μήνα να έχουμε και μ'ένα θετικό τεστ για μας που προσπαθούμε!

Λοιπόν,ας μαζευτούμε να μου λύσουμε μια απορία.Έχω καθυστέρηση 8 μέρες και τα συμπτώματα περιόδου ξεκίνησαν μόλις προχθές.Δηλαδή,ευαίσθητο στήθος (τώρα με πονάει,σε μισή ώρα όμως μπορεί να είμαι καλά,πρησμένο (πρήστηκε μετά την καθυστέρηση) ,πρησμένη κοιλίτσα (ολοστρόγγυλη μπορώ να πω) και όλα τα παρελκόμενα που ενημερώνουν για την επίσκεψη της σιχαμένης.

Ε,περιμέναμε,περιμέναμε,ρε περιμέναμε,περιμέναμε...τίποταααα...άκρα του τάφου σιωπή...

Εν τω μεταξύ,κσθώς η δουλειά μου απαιτεί να σηκώνω βάρη (από 5 μέχρι και 50 κιλά πολλές φορές) ,είπαμε με τον άντρα μου να κάνω μια χοριακή,σε περίπτωση που είμαι έγκυος (που εγώ δεν το πίστεψα από την αρχή) να μην κάνω κακό στο μωρό.

Η κατάρα του Τουταγχαμών εμένα όμως με κυνηγάει ανελέητα.Στην περιοχή μου,υπάρχουν 2 μικροβιολογικά,το ένα εκ των οποίων ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και το άλλο...κλειστό για κάποιο λόγο που δεν αναφέρει το χαρτί στην πόρτα.Ο άντρας μου λοιπόν,μου συστήνει τεστ φαρμακείου.Εγώ;Ούτε να τ'ακούσω!

Με τα πολλά,φέρνει στο σπίτι χθες βράδυ ένα clearblue.Σηκώνομαι σήμερα το πρωί με ουροσυλέκτη και κάνω το τεστ...σίγουρη ότι θα ήταν αρνητικό.

Πράγματι,βγήκε μια πολύύύύύύ αχνή οριζόντια γραμμή...περίμενα να σκουρίνει,αλλά τίποτα.Οι οδηγίες δε λέγαν κάτι για αχνό αρνητικό,αλλά μόνο για αχνό θετικό.Κι εκεί είναι που μπερδεύτηκα και θέλω τη γνώμη σας....καλά αχνό θετικό,αλλά αχνό ΑΡΝΗΤΙΚΟ;;;;Ίσα που σχηματίστηκε σας λέω...!Και όσο περνούσαν τα λεπτά,ήταν ακόμη πιο αχνό.Στο παρελθόν είχα ξανακάνει τεστ φαρμακείου,αλλά αυτό δε το'χω ξαναδεί,μα τις χίλιες μπριζόλες.

Τι σκέφτομαι εγώ;;;Στα μέσα του κύκλου είχα ωορρηξία (το καταλαβαίνω από τα κολπικά υγρά) αλλά μη με ρωτάτε αν έκανα σεξ γιατί θα σας πω ότι δε θυμάμαι.Ρωτήστε με τι έφαγα πέρσι τέτοια μέρα και θυμάμαι (σουφλέ είχα φτιάξει) .Περνάει αυτό,ΧΩΡΙΣ να με πιάσει το ΠΕΣ μετά το πέρας της ωορρηξίας όπως είθισται σε μένα.Φυσικά,όλα αυτά τώρα τα παρατηρώ,γιατί τότε,δεν είχα καν στο μυαλό μου εγκυμοσύνη.

Μόλις λοιπόν πλησίαζε η μέρα τις σιχαμένης,ΞΑΝΑ κολπικά υγρά,μιλάμε να μη προλαβαίνω να βγω από το μπάνιο,μέχρι και σερβιέτα φόραγα,γιατί,καλά στο σπίτι μου,μη γίνω ρόμπα στη δουλειά μου!Δεν έδωσα πολύ σημασία και μάλιστα εκείνες τις μέρες έκανα σεξ (αυτό το θυμάμαι,ήταν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας...περίπου) οχι γιατί πήγε το μυαλό μου σε πιθανές ωορρηξίες κτλ,αλλά γιατί το θέλαμε.

Μέρες μετά,αρχίζει να πρήζεται το στήθος χωρίς να πονάει,αρχίζει να πρήζεται η κοιλιά μου και να με ψιλοπονάει,όπως όταν περιμένω περίοδο,αλλά περίοδος...τσου...

Ανατρέχω στο ημερολόγιο που σημειώνω την πρώτη μέρα όλων των περιόδων που είχα στη ζωή μου,και ανακαλύπτω ότι ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ 1/11 όπως λανθασμένα θυμόμουν (πώς μου είχε κολλήσει δεν ξέρω) ,αλλά 27/10! Μένω κάγγελο γιατί αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να είχα αδιαθετήσει,αλλά αντ'αυτού,εγώ είχα απλά πολλά κολπικά υγρά,διάφανα και άοσμα (είμαι σιχαμένη πρωί πρωί) λίγο πρήξιμο στο στήθος και ΠΟΛΥ στην κοιλιά.Λέω,θα περιμένω τη σιχαμένη,και το ξεχνάω.

Όταν αποφάσισα να κάνω το τεστ,βγήκε αυτό που προανέφερα.

Και γω μπερδεύτηκα.

Σκέφτηκα μήπως και έκανα 2η ωορρηξία αυτό το μήνα και ίίίίσως πετύχαμε στόχο και είναι νωρίς για να εντοπιστεί από κάποιο τεστ.Από την άλλη λέω ότι δε γίνεται,28 μήνες προσπαθώ και τίποτα,τώρα θα κάτσει;

Ουφ...μπερδεύτηκα...καμιά βοήθεια κοριτσάκια;;;; :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλλον είσαι έγκυος.

Συγχαρητήρια!

Έτσι ξεκίνησε και η δική μου εγκυμοσύνη.

Με ένα αχνό clearblue.

Να πας γρήγορα για χοριακή και να αποφεύγεις τα βάρη.

Πες πως είσαι άρρωστη και πάρε άδεια.

Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα, καλό μήνα και καλά σου αποτελέσματα !

σε διαβάζω ολιγον τι αγχωμένη ...

ποιο clear blue εκανες ; αυτό ειναι που βγάζει σταυρό αν ειναι θετικό το αποτέλεσμα ;

μηπως αχνό αρνητικό σημαίνει "ακυρο" που λέμε ;

δεν θελω να σε απογοητεύσω, στο ευχομαι με όλη μου την καρδιά να εισαι εγκυούλα ! αλήθεια !

αλλα προσπαθώ να βαλω την λογική ...

γιατί δεν κανεις αλλο ενα (τεστ φαρμακείου), μη σου πω απο αλλο φαρμακείο ;;

(απέφυγε το predictor κατα την γνώμη μου... )

αλλιώς πρόσεξε και σήμερα στην δουλειά σου (πες οτι σε πονάει η μέση σου βρε φιλενάδα!) και αυριο κανε χοριακούλα :)

οπως και να εχει : σου εύχομαι σύντομα να εχεις τα καλά νεα που επιθυμείς ! @};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!! καλο ειναι να παρεισ απο το φαρμακειο ενα τεστ εγκυμοσυνης (αν θυμαμαι καλα clear blue ειναι) το οποιο γραφει εγκυοσ αν εισαι αν δεν εισαι γραφει οχι εγκυος!!

ειναι ψηφιακο κ αι εγω αυτο ειχα κανει τοτε που ειχα κανει εξωσωματικη!!

ειχε βγει θετικο και τωρα εχω την μπεμπινα μου δοξα το θεο!!! :D:D

επισησ σε παρακαλω την (σιχαμενη) οπως ειπες μην την λες ετσι γιατι εγω που δεν ειχα σχεδον καθολου τραβηξα μεγαλοοοοοοοοοοοοο μανικι για να μεινω εγκυος!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

οταν υπαρχει περιοδος τοπαιδι γινεται ειτε αργα ειτε γρηγοιρα!!

αυτα απο εμενα! ;)

σου ευχομαι να τα εχεις καταφερει...

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Angelmamma λες ε;;;Μπερδεύτηκα λιγάκι,αφού η γραμμή ελέγχου ήταν κανονική...αλλά εμφανίστηκε ΜΕΤΑ ΤΟ "ΑΡΝΗΤΙΚΟ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Ούτε αυτό ξέρω αν είναι σωστό... :lol: Αλλά το ρημάδι το αρνητικό,εκείείείεί...αλλά τι να το κάνω ν'αχνοφαίνεται;

maria+fotis ναι,αυτό το τεστ έκανα.Με το ρημαδοσταυρό.Εδώ τρόμαξα να ξεχωρίσω την οριζόντια γραμμή,και θα έβλεπα και την κάθετη; :lol::lol::lol::lol: Όσο για το βάρος,σήμερα έχω ρεπό,οπότε είμαι χαλαρή.

Α!Να ενημερώσω ότι το στήθος μου έχει αρχίσει να πονάει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ε,μα,μου'χε σπάσει τα νεύρα...μία να πονάει και μία οχι) ,έβαλα θερμόμετρο το πρωί...35,8 από τη μασχάλη...37 ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ....βγάλε άκρη εσύ τώρα,γιατί εγώ αδυνατώ...

Ο πόνος στην κοιλιά πάει κι έρχεται,το στήθος πρησμένο και πονάει (ε,κι αυτός ο πόνος μέχρι σήμερα πήγαινε κι ερχόταν) ...

Το θέμα είναι ότι ΠΣΚ φεύγω με τον άντρα μου κι ένα φιλικό ζευγάρι εκδρομούλα στα Τρίκαλα και δε θέλω να έχω περίοδο (ας έρθει από Δευτέρα,χέστηκα) .Άντε τώρα να χαίρονται οι άλλοι τις ομορφιές των Τρικάλων (καλά,εγώ έχω πάει ένα τρισεκατομμύριο φορές εκεί,αφού είναι τόπος καταγωγής μου) , της Ελάτης,του Πετρουλίου,του Νεραϊδοχωρίου και γω να είμαι διπλωμένη από τους πόνους με τη σιχαμένη... :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακι!!!!!!!!!Καλο μηνα ,καλες γιορτες και με πολλες εγκυμοσυνες!!!!!!!!

Εγω θα πω πως μαλλον ακυρο ηταν το τεστακι που εκανες!!!!Το μονο εχεις παρει?Αν οχι χωρις να πιεις πολλα υγρα σε κανα τριωρο επανελαβε το αλλο..αλλιως σιγουρα θα πρεπει να παρεις νεο η να πας καπου για χοριακη..σε μια αλλη κοντινη περιοχη ισως?Δεν ξερω που μενεις..

Σου ευχομαι να σαι εγκυουλα!!!!Ο Αγιος Βασιλης να ηρθε νωριτερα!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσακι μου σε ικετευω μην την λες σιχαμενη.....εγω παρακαλαω να μου ερθει απο τοτε που ημουν 20 ετων.....(εχω πωα δυστυχως...αν καποια ξερει τι ειναι αυτο....)

οσες εχετε κανονικα περιοδο να ειστε σιγουρες οτι θα κανετε παιδακι... :)

εγω χωρις φαρμακα και ενεσεις (ουτε ξερω ποσες) δεν θα μπορουσα με τπτ να κανω....

επισης παρε αυτο το τεστ που σου προανεφερα!! :D

περιμενουμε τα νεα σου!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RUBELA καλημέρα,καλό μήνα!Θα περιμένω ως την άλλη βδομάδα και βλέπουμε.Όσο για τον όρο "σιχαμένη" ,τον χρησιμοποιώ προς τέρψιν,σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι δε θέλω να έχω.Στη μοναδική περίπτωση που ΔΕ θελω να έχω,είναι γιατί θα είμαι έγκυος. :D:D:D:D

Προσπαθώ απλά να διασκεδάσω την κατάσταση,αλλά αν σε πειράζει δε θα το ξαναπώ :)

Τα φιλιά μου!

...katerina... ναι,μονό ήταν...επανάληψη όμως θα κάνω από Δευτέρα.Ε,δεν υπάρχει λόγος να τρελλαίνομαι και να κάνω χρυσά τα φαρμακεία.Μπορεί να μην ήταν άκυρο,μπορεί (αν είμαι έγκυος) η σύλληψη να έχει καθυστερήσει,μπορεί να αλλάζει ο κύκλος μου,μπορεί χίλια δύο.Ναι,δέχτηκα το αρνητικό και μπορώ να σου πω ότι το περίμενα κιόλας,γι'αυτό δεν έκατσα ν'ασχοληθώ περισσότερο και το πέταξα αμέσως μόλις εμφανίστηκε η γραμμή ελέγχου (επαναλαμβάνω ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΑΡΝΗΤΙΚΟ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) ,απλά μου έκανε εντύπωση που αχνοφαινόταν και είπα να πάρω τη γνώμη σας.

Αν γυρίσω από το ταξίδι μου και δεν έχω αδιαθετήσει,θα κάνω χοριακή.Μένω Ανατολική Αττική,η πόλη δεν είναι και τεράστια,εξ ου και μόνο 2 μικροβιολογικά εργαστήρια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

girl84 θα κάνω ένα ακόμη από Δευτέρα για να είμαι σίγουρη 1000% κι αν βγει κι αυτό αρνητικό,μετά θα πάω στο γιατρό.

Στο μεταξύ,είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόλις ανακάλυψα ότι έχασα 3 ΚΙΛΑ ακόμη (χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις η αλήθεια είναι) ,αλλά δε βλέπω διαφορά,αφού είμαι πρησμένη λόγω καθυστέρησης.Παρ'όλα αυτά εγώ χάρηκα,αφού τα χαμένα κιλάκια θα φανούν αφού αδιαθετήσω.

Τώρα,άσχετο ήταν αυτό με τα κιλά,αλλά είπα να το μοιραστώ...μετά από ένα αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης και 8 μέρες ήρεμης καθυστέρησης (λέω "ήρεμης" γιατί ούτε νεύρα έχω,ούτε ιδιαίτερες ενοχλήσεις) ίσως είναι ένα από τα καλύτερα νέα που έμαθα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΧΙ ΒΑΡΟΣ ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ Κ ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΜΙΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!!!!Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ....ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α βρε χειμαρε πρωι πρωι δεν προλαβαινω να διαβασω....

πρωτον καλο μηνα να εχουμε και να σου βγει ο χρονος διπλη σου ευχομαι και δεν εννοω σε κιλα .... :D

και ειχα τοσο καιρο να διαβασω νεα σου και σε σκεφτομουν ... κατα πασα πιθανοτητα μαλλον εισαι αλλα κοιτα να μην το παρακανεις στην εκδρομη χαλαρα πραγματα ..

εμενα παλι το τεστ που εκανα πριν τις διακοπεσ δεν μου αφησε καμια αμφιβολια οτι ειμαι αλλα ειχα και 15 μερες καθυστερηση..... και αν αναρωιεσαι... ναι ειμαι στο 6ο μηνα στο δευτερο ζουζουνι

φιλουπες πολλες και καλα να περασετε :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!

ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΛΕΞΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΣΑΙ(ΕΓΚΥΟΣ 1-2 ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 14 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΧΙ ΕΓΚΥΟΣ!

:D:D

ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χα χα χα χα !!!Που εισαι εσυ!!!!Ποσο καιρο εχω να σε διαβασω!!!Χαιρομαι για τα ωραια γραπτα σου !Παντα γελαω πολυ!!!Αντε ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυουλα να μην σε ταλαιπωρησει αλλο!Τις ευχες κι απο τον μπεμπη μου που πιανουν!!!! :D φιλακιαααααα να μας πεις νεαααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...