Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα με τον μικρο

Recommended Posts

Γεια κοριτσια ως νεα μανουλα ειμαι λιγο ανγχωμενη και ολο ανησυχω εχει αρχισει ο μικρος να μην κανει κακα να βαζουμε υποθετα αλλαξαμε το γαλα και ενεργειται αλλα κανει συνεχεια εμετους ειδικα τα βραδια και εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα γαλατα και τιποτα επανερχομαι στο αλμιρον 1 που με αυτο ειναι ενταξει δεν κανει εμετους αλλα δεν κανει και κακα αυριο θα παω σε αλλο παιδιατρο να δουμε τι θα πει και αυτος ο προηγουμενος μου ειπε για αλλεργια στο γαλα αχ και δεν θελει κανενα αλλο γαλα ξινιζει τα μουτρα του αν του δωσω κατι αλλο και μετα τη δευτερη μερα αρχιζει εμετους και ειναι ανησυχος τι να κανω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ΝΤΑΛΙΑ

να χαιρεσαι τον μικρουλη αληθεια ποσο ειναι ? Κοιτα εγω θα σου ελεγα να μιλησεις με τον παιδιατρο οπωσδηποτε χωρις αλλη καθυστερηση γιατι σιγουρα κατι ενοχλει τον μικρο ..Αρκετα μωρακια αλλαζουν καμποσες μαρκες φορμουλας μεχρι να καταληξουν σ'αυτο το γαλα που τα ικανοποιει παρολα αυτα ειναι πολυ σημαντικο για οποιαδηποτε αλλαγη παρατηρεις στο μωρο να ενημερωνεις τον γιατρο σας που γνωριζει το παιδι κ εχει το ιστορικο του ετσι ωστε να σε κατευθυνει αναλογα ..

καλημερα ΝΤΑΛΙΑ

να χαιρεσαι τον μικρουλη αληθεια ποσο ειναι ? Κοιτα εγω θα σου ελεγα να μιλησεις με τον παιδιατρο οπωσδηποτε χωρις αλλη καθυστερηση γιατι σιγουρα κατι ενοχλει τον μικρο ..Αρκετα μωρακια αλλαζουν καμποσες μαρκες φορμουλας μεχρι να καταληξουν σ'αυτο το γαλα που τα ικανοποιει παρολα αυτα ειναι πολυ σημαντικο για οποιαδηποτε αλλαγη παρατηρεις στο μωρο να ενημερωνεις τον γιατρο σας που γνωριζει το παιδι κ εχει το ιστορικο του ετσι ωστε να σε κατευθυνει αναλογα ..

μα συμφωνησω με την ευα και να συμπληρωσω οτι να αλλαζεις πολυ τακτικα μαρκες γαλακτος δεν ειναι καλο(το εκανα κι εγω)

θελει τουλαχιστον μια εβδομαδα για να δεις αν ενα γαλα κανει για το μωρο σου

εσυ αυτην την στιγμη χρειαζεσαι ενα γαλα που να ειναι αντιαναγωγικο και να μπορει να κανει κακακια του

εγω για αυτο το ιδιο που εχετε κι εσεις ειχα παρει το frisolac σε συνδιασμο με το frisolac comfort

ρωτα και τον γιατρο σας αλλα δεν νομιζω να ειναι αλλεργια

Καλημέρα !!

Εμένα ο γιός μου είναι 10 1/2 μηνών τώρα και στην αρχή είχαμε και εμείς θέμα με τα κακά του !

Εμένα η παιδίατρος μου σύστησε και σε 2 γεύματα του την ημέρα , του έφτιαχνα το γάλα του με χαμομηλόνερο .. έτσι το πουλάκι μου ησύχασε και έκανα κακάκια του καθημερινά .. !

Ρώτα το παιδιατρό σου και μη του αλλάζεις συνέχεια γάλα ... τα μωράκια "μπερδεύονται" .. !

Υπομονή και όλα θα περάσουν !

ο καινουριος παιδιατρος μου ειπε οτι ο παλιος μου ελεγε βλακειες και να μην αλλαζω το γαλα του μικρου και του χαλαω το στομαχι τωρα ειναι 3 μηνων γιατι το να αλλαζω 3 γαλατα δημιουργει προβλημα στο παιδι τελικα μου ειπε να του δινω αλμιρον ενα και να το αφηνω και 3 και 4 μερες μεχρι να κανει κακα του μονο αν ειναι σκληρα λεει τοτε θεωρειται δυσκοιλιο το παιδι παντως σημερα τα εκανε τι ευτυχια ειναι αυτη!αλλα 4 μερες ειναι πολλες...ειδα και εναν παιδιατρο στη μενεγακη που ελεγε να του βαζουμε θερμομετρο στον ποπο τα βοηθαει ελπιζω να ειναι παροδικο το θεμα παντως απο οταν του εδωσα αλμιρον που του αρεσει ειναι πιο ηρεμος κοιμαται πιο καλα.δοκιμασα το φριζολακ της νουνου και το χιουμαν αρ και το αλμιρον κομφορτοτ και δεν ειχαμε προβλημα δυσκοιλιοτητας αλλα εμετων και υποτιθεται οτι ειναι αντιαναγωγικα.

Ντάλια μου κι εμεία αλλάξαμε γάλατα. Ξεκινήσαμε με φριζολακ, όμως είχε έντονους κολικούς και πήραμε για κολικούς ειδικό, μετά όμως το γύρισε σε δυσκοιλιότητα και αναγκάστηκα να του δώσω ειδικό για δυσκοιλιότητα. Στη συνέχεια προέκυψε θέμα κατα τη διάρκεια του φαγητού, πόνος και κλάμα και η γιατρός μου είπε αλλεργία στην πρωτείνη του γάλακτος, οπότε πήγαμε σε υποαλλεργικό. Από τότε που του δίνω υποαλλεργικό, εδω κι ένα μήνα, σταμάτησε και το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, και κάνει κακά κάθε μέρα, αλλά και έστρωσαν τα κακά του, είναι πιο καλά στην όψη. Μήπως είναι θέμα αλλεργίας? Πάντως να περιμένεις, εγώ σε κάθε αλλαγή γάλατος περίμενα μια βδομάδα για να δω αποτελέσματα. Υπομονή, θα στρώσουν τα μωράκια μας...

και εμενα ειχε τελικα άλλεργια και άλλαξα γάλα 1 φορα όμως .

Οτι σου πει ο γιατρός σου κ έχε υποψιν σου ότι συνταγογραφουνται άυτα τα γάλατα. ;)

ΤΟ GOLD S 26 ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΜΗΝΩΝ. ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

Ντάλια μη στεναχωριέσαι και να βρεις έναν παιδίατρο που να τον εμπιστεύεσαι. Απο την εμπειρία μου με την κόρη μου - που δεν έκανε κακά εύκολα και πέρναγαν και 5 μέρες καμιά φορά- η γιατρός μου έλεγε να κάνω υπομονή και μόνο αν ξεπερνούσαμε αυτές τις ημέρες χρησιμοποιούσαμε υπόθετω. Πραγματι δεν είναι σωστό να αλλάζει το μωρό το γάλα του (γιατί τότε θα του δημιουργηθεί πρόβλημα με το στομαχάκι του και ίσως μετά να μη δεχεται τίποτα) και εφόσον το δεχόταν κανονικά απορώ γιατί ο γιατρός σου σύστηνε να το αλλάζεις!!! Τέλος πάντων είναι θέμα παιδιάτρου!

Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα τώρα!

προς το παρον ολα καλα ανα 2 μερες κανει κακα βεβαια ετρωγε 900 γρ και τωρα τρωει 700 ισως αρχισει να στρωνει αλλα βγαζει γουλιες μου κανει και εμετους ολο πλενω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...