Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Την βοήθειά σας σας παρακαλώ...

Μένω σε μεζονέτα και δεν ξέρω τι ενδοεπικοινωνία να πάρω...Θέλω να πιάνει καλά χωρίς παράσιτα ώστε να ακούω τον μπέμπη ακόμα κι αν είμαι στον κάτω όροφο ή έξω στο μπαλκόνι αργότερα.

Τι μου προτείνετε σύμφωνα με την εμπειρία σας και πόσο κοστίζει περίπου αν ξέρετε?

Ευχαριστώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω της κικο, εχει 2 καναλια, αν τυχον εχει καποια στιγμη παρασιτα το ενα, το βαζεις στο αλλο.Αν θυμαμαι καλα, απο τα τζαμπο καμια 40ρια ευρω περιπου.Λειτουργει και με πριζα και με μπαταρια αν θες.Γενικα πάντως ειμαι ευχαριστημενη.Δε θελει να το βαζεις στο τερμα τη φωνη, γιατι τοτε ακουγονται πολλα παρασιτα και δεν κοιμασαι!Εχει καλη ακουστικη και στο χαμηλο.

Ειχε στα τζαμπο κι ενα αλλο συστημα με καμερα, αλλα πιο ακριβο και αφου εχουμε μικρο σπιτι δε μου χρειαστηκε.Μηπως ομως εσενα σε βολεψει;Πήγαινε μια βολτα στα τζαμπο, θα βρεις αυτο που θες.

γεια σου!!!!

εγω ειχα παρει αυτη http://www.mat-security.com/products/sy ... 4wodKBfIZQ ειναι παρα πολυ καλη χωρις παρασητα...και σε αποσταση, εγω εμενα πρωτο οροφο, η αδερφη μου τριτο και ειχε φουλ ηχο, και εικονα... αυτα, πιστευω να βοηθησα

Εγώ θα σου πρότεινα μιας και μένετε σε μεζονέτα να πάρεις κάτι με κάμερα. Εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένη

http://www.babymonitorsdirect.co.uk/pro ... Sound.html

απο Λητω topcom camera !!!

Η καμερα με ηχο ειναι σουπερ ! Βλεπεις την νυχτα , αν ξεσκεπαζεται , αν ειναι ξυπνιο , αν κανει ταρζανιες κλπ κλπ μεχρι κ προγραμμα που βαζεις νανουρισμα δικο σου εχει κ αμα ξυπνησει παιζει ! :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...