Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω θα το παλεψω για φυσιολογικο- και ο γιος μου γεννηθηκε με καισαρικη...

εχω αρκετες ελπιδες..αλλα ολα θα κριθουν απο διαφορους παραγοντες.

Επισης θεωρητικα και συμφωνα με την πρακτικη των Ελληνων γιατρων οσες εχουν διδυμα κατα πασα πιθανωτητα θα γεννησουν επισης με καισαρικη...οπως και κοπελες που εχουν διαφορα προβληματα αλλα..

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ο.κ. κοριτσάρες μου επειδή εμένα είναι το πρώτο δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι μπορεί να έχει προηγηθεί κ άλλη εγκυμοσύνη ..........Δεν μας πολυνοιάζει όμως έτσι? Εγω απο την αρχή έχω στο μυαλό μου πως ότι μου τύχει θα δω τα καλά της περίπτωσης και θα πείσω τον εαυτό μου ότι αυτο θα έκανα έτσι κ αλλιώς.............Να είναι καλά τα μωράκια μας κ όλα τα άλλα περνάνε......τον πόνο δεν τον γλυτώνουμε ότι κ να κάνουμε έτσι??????? ;) χαλαλι...........

Δημοσίευση

Νικολ μου κι εγω λογω διδυμων καισαρικη θα κανω αλλα επειδη ηδη εχω χειρουργηθει 2 φορες κ ενα μωρακι να ειχα ο γιατρος μου ειπε οτι παλι πιο πιθανη θα ηταν η καισαρικη!Πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα κοπέλες

Μαράκι μου μην ανησυχείς όλα καλά είναι, άμα σου το πε ο γιατρός ξέρει αυτός.

Διόσα μου ευχαριστώ πολύ που πρόσθεσες ότι θα κάνω αγοράκι. Αφού και ο ανδρας μου που κάθεται δίπλα μου τώρα το είδε και ενθουσιάστηκε.

Σεσιλία μου και εγώ είμαι στη φάση που δεν ξέρω ακόμα αν θα ναι φυσιολογικός τοκετός ή καισαρική. Θα δούμε:-)

Που λέτε, πήγα είδα το μωράκι μου απόψε. Μια χαρά είναι, όλα φυσιολογικά, μεγαλώνει και μας χαιρετούσε με το χεράκι του. Μας είπε ο γιατρός ότι είναι πολύ προικισμένος (αλήθεια φαινότανε καθαρά ότι ήταν big)xexexe. Εννοείται ότι ο άνδρας μου πετάει στα σύννεφα:-)))))) Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι καλά και υγιέστατος:-)

Καλό βράδυ να χετε

χχχ

Δημοσίευση

σημερα κατι εχει παθει το μαμμυ,δεκα ωρες για να μπω...κ μολις εκανα δημοσιευση μου την πεταξε....λοιπον για να μην λεω πολλα(τα εγραφα τζαμπα τοση ωρα)διαβασα εν ταχει τα νεα σας....εγω αρχισα κ παλι τις ενεσεις vomex γιατι δεν την παλευα αλλο κοριτσια...μιλαμε τρωω πολυ ζορυ...ολη την μερα στο μπανιο...καθολου διαθεση...κ κουραγιο μηδεν...σερνομαι...οτι φαω οτι πιο το βγαζω...κ αν δεν θα φαω βγαζω τα σωθικα μου.κ σαν να μην εφτανε αυτο η μικρη μου εφερε πεσκεσι απο τον παιδικο σημερα....γαστρεντεριτιδα...οποτε καταλαβαινετε ο θεος βοηθος!καλο βραδυ σε ολες κ φιλια στις κοιλιτσες σας!!!

Δημοσίευση

Σοφάκι μου η αλήθεια είναι δεν ξέρω κ πολλες με δίδυμα να γεννήσανε φυσιολογικά, δεν πειράζει κ απο το αυτι να μου βγάλουν το παιδί :lol: (πλακα κάνω) αρκει να είναι καλά το μαναρι μου. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κοριτσάκι μου.

Chrystalleni μου πολύ καλα τα νεα του μωρού σας, εύχομαι τα καλύτερα κ στη συνέχεια.

Σισι μου υπομονή κοριτσάρα μου, φαντάζομαι τι περνάς εδω εγω με κάποιες αναγούλες κ ζορίζομαι...

περαστικά στο κοριτσάκι σου.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια και σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας..ομολογώ ότι άρχισα να καθυσηχάζομαι. Μάλιστα είχα κλείσει ραντεβού και σε άλλο κέντρο για να επαναλάβω την εξέταση (άλλα 200 ευρώ δηλαδή!!!) και τώρα το σκέφτομαι να μην πάω. Η αυχενική διαφάνεια είναι αν θυμάμαι καλά, πέρσι ήταν 1,6 ίσως γι'αυτό τόσο μεγάλη διαφορά. Και ξέρετε τι λέω??Πέρσι όλα καλά πήγαιναν, οι εξετάσεις τέλειες και τι κατάλαβα? Γι'αυτό θετική σκέψη...

Γιελίζ ψαχνω στο σπίτι κάτι για να μετρήσω την κοιλιά μου!!! Πού τα βρίσκεις όλα αυτά ήθελα να ξέρω χαχαχα!!!

Νικόλ μου όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεσαι..Αφού μειώθηκε και είναι μόνο καφέ είναι αυτό που λέει η Γιελιζ παλιό αίμα..και εγώ έτσι έιχα. Αντε να κάνεις κι εσύ την αυχενική να ηρεμήσεις.

Χρυταλλένη μου αφού είναι τόσο προικισμένο το αγοράκι σας αν έχω κοριτσάκι θα συμπεθεριάσουμε χαχαχα!!

Εμείς δεν ξέρουμε σίγουρα το φύλο ακόμα..Ο αντρας μου επιμένει οτι είναι αγόρι κι εγώ αυτή την αίσθηση εχω αλλά δεν με νοιάζει καθόλου..Να είναι καλά και να μας πάνε όλα δεξιά, αυτό θελω!!

Δημοσίευση

Καλημεραααααααα!!!!!!!!!!Τι κανετε εγκυουλες μου??

Εμεις ειμαστε καλα και δυο μερες τωρα φαγαμε και ψαρι και κοτοπουλο!!!Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ειπε για το παγωμενοτσαι με λεμονι αλλα να ναι καλα οντως ειναι θαυματουργο!!!!!!!!!

Εμενα μου π ο γιαρος οτι τα μωρα της εξωσωματικης και το μεγαλυτερο ποσοστο τα ξεγεννανε με καισαρικη!!!Τα αποκαλουν πολυτιμες κυησης λογω της ολης ταλαιπωριας που εχει υποστει η μητερα μεχρι να τα καταφερει και δεν διακινδυνευουν τιποτα!!Βασικα μου πε οτι γινεται πιο πολυ για ψυχολογικους λογους της μητερας!!

Εγω τωρα επειδη πραγματικα δεν θελω να διακινδυνευσω τιποτα και επειδη εχω κανει κ επεμβαση στραβισμου θα επιλεξω την καισαρικη!Εκτος κ αν υπαρξει περιπτωση να ρθει νωριτερα απο τις 38 βδομαδες!!

Ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και βλεπουμε μου ειπε!!!!!!

Καλο ΣΚ να χουμε κοριτσια!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Κατερινάκι..Κι εσύ για καισαρική ε??? Εγώ πάλι λόγω τραχήλου προς το παρόν πάμε για φυιολογικό αφού υποτίθεται ότι γεννάω εύκολα. Εκτός απρόοπτου βέβαια..Φτάνει να έρθουν με το καλό τα μωράκια μας στη ζωή κι από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα γίνουν..

Τρως και ψαρι εσύ? Εγώ δεν το μπορώ ούτε με την σκέψη..Ασε και που και το κρέας γενικά δεν μου κάνει αίσθηση.Τρωω βέβαι λίγο αλλά δεν τρελλαίνομαι!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Σισι κουραγιο και περαστικα ευχομαι και σε σενα και στην κορουλα σου.

Μαρακι μου χαιρομαι που ηρεμησες.Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα τελεια στο εξης!

Καλημερα Κατερινακι!!Καλο Σκ σε ολες!

Δημοσίευση

Σοφίτσα σε ευχαριστώ κοπέλα μου πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σου..Και για σενα εύχομαι τα καλύτερα...Διδυμάκια έχεις εσύ ε??? Τώρα το πρόσεξα...Αρχισαν οι κλωτσιές?

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πώς είστε σήμερα??? Εμείς καλά... το πρωί πρίν σηκωθώ απο το κρεβάτι είχα ένα χτυπηματάκι πιο δυνατό απο τις άλλες φορές!!! Και εγώ πλέον είμαι σίγουρη ότι ήταν το μωρό! Αν και ο γιατρός μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα...δεν ξέρω :roll::roll::roll:

Nikol μου όπως και να γεννηθούν τα μωράκια σημασία έχει να είναι καλά!! Μόνο αυτό... δεν ξέρω αλλά εγώ επειδή είχα και έναν φόβο για τον ΦΤ (λόγω της μαμάς μου ζορίστηκε πολύ μεμένα και παραλίγο να "φύγουμε" και οι 2, και επειδή λένε ότι τα κορίτσια μοιάζουν στη μαμά σε αυτά τα θέματα...) μου έκατσε μια χαρά η καισαρική, βέβαια δεν ταλαιπωρήθηκα και καθόλου μετά... και ο ελάχιστος πόνος που ένιωθα είχε φύγει μέχρι να βγώ απο το νοσοκομείο...οπότε μπορώ να πώ δεν με χαλάει καθόλου... ;);)

Chrystalleni μου τέλεια τα νέα σας!!! Μπράβο!!! Όσο για τα προσόντα των αγοριών μας... εμένα ο άντρας μου λέει ότι το πουλάκι του έφτανε μέχρι το γόνατο :shock::shock::shock::shock::shock::shock: λέει τίποτα τέτοια πετυχημένα και ο δικός σου?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μιχαέλα μου κουράγιο κουράγιο κουράγιο και υπομονή!!!! Θα περάσουν και θα νιώσεις πολύ καλύτερα!!!!Περαστικά και σεσένα και στο κοριτσάκι σου εύχομαι!!

Μαράκι μου πολύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι θετικά!! Έτσι πρέπει! Και άμα σου λέει ο γιατρός όλα καλά τότε θα είναι όλα καλά...Ξέρω ότι λόγω όσων περάσαμε φρικάρουμε λίγο πιο εύκολα...(εγώ κάθε φορά που πάω στον γιατρό ανεβάζω πίεση!!!) αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις στην διαδικασία να ξανακάνεις τις εξετάσεις και να αγχώνεσαι στην αναμονή των αποτελεσμάτων για 2η φορά... ;););)

Κατερινάκι μου άρχισαν να φεύγουν σιγά σιγά οι αναγούλες ε? ΤΕΛΕΙΑ!!! Άντε να ηρεμήσεις λιγάκι!

sofitsa μου διδυμομανούλα καλημέρα και σεσένα!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Γιελιζ..Κι εγώ αυτό σκέφτομαι μην μπω σε αυτή τη διαδικασία και αγχωθω πάλι! Αυτή τη φορά μου είχε βγει πιθανότητα 1 στις 1780 και η μέτρηση του αυχένα 2.3. Νομίζω είναι φυσιολογικό ε? Τι λες εσύ?

Δημοσίευση

Ε γιαυτό μωρέ σου βγήκαν διαφορετικά τα αποτελέσματα αυτή τη φορά...Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι μέχρι 2,5 είναι νορμάλ....αλλά μόνο η μέτρηση της αυχενικής δεν μας λέει τίποτα πρέπει να είδε και ρινικό οστό φυσιολογικό....και σε συνδιασμό με τις αιματολογικές, τη ηλικία και τα κιλά της μαμάς σου βγάζουν ένα ποσοστό... το οποίο όπως γράφει και πάνω στην εξέταση δεν είναι διαγνωστικού αλλά προγνωστικού χαρακτήρα. και εμένα στην προηγούμενη εξέταση ήταν πιο χαμηλά τα ποσοστά απο τώρα αλλά όπως ξέρεις μετά που πήραμε τα αποτολέσματα απο τις ιστολογικές κτλ τα μωρά ήταν ΤΕΛΕΙΑ... οπότε... Δεν χειάζεται καθόλου να ανησυχείς ειδικά άμα σου λέει ο γιατρός σου ότι είναι όλα καλά!! Χαλάρωσε και απόλαυσε το!!! Όλα θα πάνε μιά χαρά!!! ;););););)

Δημοσίευση

Καλέ να σας βάλω μία φωτό απο προχθές να δείτε το ζουζούνι μας, (να αρχίσω να κανονίζω νυφη :lol::lol::lol::lol::lol: ) Δεχόμαστε προτάσεις!!!! :-p:-p:-p:-p:-p και έχουμε και πουλάκι μέχρι το γόνατο!! ΑΜΕΕΕ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

15w4d.jpg

Δημοσίευση

Εγώ όταν το είδα είπα πώ πωωω τι άσχημο μωρόοο!! (Το Alien που λέγαμε!!!!) Και μου λέει ο γιατρός "Καλά βρε κακούργα μάνα δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι για το παιδί σου!?!?!?! :lol::lol::lol: Δεν έχει καθόλου λίπος το καημένο γιαυτό φαίνεται έτσι.... περιμένε να περάσει λίγος καιρός να κάνει μαγουλάκια και μετά θα σε δώ εγώ!!! " :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι από τη μια απο την αλλη ..δεν ξέρω τη μια ελιμαι έτσι την άλλη αλλιώς...Πολύ μπέρδεμα..Φυσικα ξέρουμε κι οι δυο πως αν είναι να συμβει κάτι θα συμβεί ο κοσμος να χαλάσει.

Τι καλή φώτο!!! Καλε Γιελιζ το πουλάκι θέλουμε να δουμε..χαχαχα

Δημοσίευση
Κι εγώ αυτό σκέφτομαι από τη μια απο την αλλη ..δεν ξέρω τη μια ελιμαι έτσι την άλλη αλλιώς...Πολύ μπέρδεμα..Φυσικα ξέρουμε κι οι δυο πως αν είναι να συμβει κάτι θα συμβεί ο κοσμος να χαλάσει.

Τι καλή φώτο!!! Καλε Γιελιζ το πουλάκι θέλουμε να δουμε..χαχαχα

Τώρα μίλησες πολύ σωστά...αν είναι να συμβεί θα συμβεί!!Οπότε cool!!! ;););)

Μαράκι σε βλέπω να ψήνεσαι (σε περίπτωση που έχεις κοριτσάκι!!!) Για να θές να δείς και πουλάκι!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Δεν θα σου χαλάσω χατίρι!!! Χαχα όπως κατάλαβες και ο γιατρός μας τρελλοκομείο είναι και μας έβγαλε φωτό και το πουλάκι μας!!!! :lol::lol::lol: Ορίστε λοιπόν!! :lol::lol::lol:

15w4d2.jpg

Δημοσίευση

Χαχαχαχα!!! τελεια φώτο!!!!

Κοιτα εμένα δεν ξεκαθάρισε το θέμα με το φύλο αλλά ήταν λίγο διογκωμένα τα γεννητικά..Ο αντρας μου είναι σίγουρος οτι ειναι αγορι.

Γουργουρίζει η κοιλίτσα μου!!!!

Δημοσίευση

Ε τότε θα ψάχνουμε μαζί για νύφη!! :lol::lol::lol: Εμένα ο δικός μου την προηγούμενη φορά ήθελε κοριτσάκι, έλεγε ότι είναι πιο ναζιάρικα, πιο αγαπησιάρικα τα κοριτσάκια... αλλά όταν μάθαμε ότι ήταν αγοράκια δεν τον χωρούσαν οι πόρτες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τώρα ήταν σίγουρος ότι θα είναι αγοράκι :shock::shock::shock: Μάλλον του έμεινε απο την προηγούμενη φορά... και του καλοάρεσε!! Τι να πώ!!Γερά να είναι και ας είναι ότι θέλουν! Αγόρι κορίτσι το ίδιο είναι...

Πείνασε το μωράκι σου μάλλον Μαράκι!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αχ και εγώ αυτό θέλω... ξάπλα και πάλι ξάπλα... αλλά δεν γίνεται.... έχω και εγώ δουλίτσες να κάνω αλλά το σκέφτομαι...βρέχει κιόλας και είναι ότι πρέπει για ξάπλα... απο φαγητό είμαι εντάξει μου έφερε φασολάδα η μανούλα μου... μιάααμ ότι πρέπει με αυτόν τον καιρό!

Μαράκι εσύ μετά την περίδεση θα σταματήσεις τη δουλειά έτσι δεν είναι? Οπότε δεν έμεινε πολύ 2 εβδομαδούλες ακόμα...Υπομονή! ;)

Εγώ τι να πώ που αν όλα πάνε καλά μέχρι τον Μαϊο θα δουλεύω.. :evil:

Δημοσίευση

Αχ αυτή η μανούλα..εμένα είναι μακρυα και δουλευει οποτε δεν μπορεί εύκολα να έρχεται καθε μέρα..

Εμάς όπου να'ναι θα πιάσει βροχή!!!

Θα σταματησω ναι τη δουλειά 3/2 και την επόμενη η περίδεση..Για αυτό προσπαθώ να τελιώσω κάτι δουλειες που έχω να φύγω ήσυχη!!! Αντε σας αφήνω να κάνω καμια δουλίτσα..πρέπει να το πάρω απόφαση..και ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!

Αντε φιλάκια σε όλες..Τα λέμε αργότερα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
    • Άστο, αυτό το παιδί νομίζω ότι βιάζεται να μεγαλώσει. Όσοι τον βλέπουν μου λένε κλείσατε χρόνο;; Φοράει ρούχα 18μηνα κ του είναι ίσα ίσα σε ύψος και φαρδιά γιατί είναι αδύνατος, αφού σκέφτομαι μήπως του πάρω κολάν 🤣🤣. Αρχίσαμε να ψάχνουμε κάθισμα αυτοκινήτου, γιατί το αβγό δεν βλέπω να τον χωράει το καλοκαίρι. Να σκεφτείς πήρα τον άνθρωπο στο μαγαζί που πήραμε το καρότσι για να μας προτείνει κάποιο καθισμα και μου λέει πόσο είναι τώρα; Και και μου λέει είναι μέχρι 87 εκατοστά το αβγό που πήρατε και μπορεί να κάτσει πάνω μέχρι 15 μήνες. Μόλις του είπα 7μιση μηνών και 79 εκατοστά μου λέει τι το ταΐζετε 🤣🤣. Και με τα δόντια που έχει βλέπω να τρώει σουβλάκια το καλοκαίρι, να φανταστείς ήδη από χθες το μοσχάρι δεν το αλεθω, το παταω με το πιρούνι.  Τώρα για το εμβόλιο θα φανεί την Παρασκευή το βράδυ αν θα κάνεις πυρετό.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...